Bakıcı ablamıza hediye,

Tamam ben çözümü buldum
Siz gidin guzel birsey alin. Alirken de "hediye bak,olmazsa getirecegim" diye oradaki adamla anlasın.
Kiza verin ve deyin ki "eger rahat edemezsen , olmazsa falan (begenmezse rahat edemedim der) bu cumartesi de sehre gidecegiz. Seni de gotururuz değiştirirsin.
Böylece gidince ayni fiyattan birsey secer gönlünce.
Cunku siz onu götürseniz utanip cekinip en ucuz ayakkabiyu alacaktır. Oyle iyi biriyse.
Ben önüne yemek koymadan evdeki hiç biseye elini sürmüyor,bayramda zorla harçlık verdim.O kadar iyiki onu incitmekten korkuyorum.
şöyle karar verdim,pazar gidicez,eşime ayakkabi bakmaj için magazaya giricez,ordan bi bot begenicem aaa sence bu nasik bi denesene dicem.
buda benden sana yilbasi hediyesi olsun,zaten dusunuyorduk bisey almayi ayakkabi senindr ihtiyacin varsa hediyemiz olsun diyecegim"
hani esime ayakkabi almak için gidicez ya sanki spontene gelişmiş gibu yapacağiz yani.
hem sonra degismekle falan ugraşmaz diğer türlü

Botları alsan ve ona desen ki "ben kendime internetten bot sipariş ettim ama numarasını yanlış yollamışlar. Sen Bi dene olcak mı? Eğer olursa zaten sana yıl başı için birseyler düşünüyordum bu sana hediyem olsun" olmaz mı? Sanki kendiliğinden gelişmiş gibi.

Ya bence mağazaya beraber gitmeyin
Alın hediye verin
Ayakkabıları eskiymiş ya orada çıkarıp denemek bile onu üzebilir
Alın bol dar gelirse o zaman beraber gidersiniz

Ben önüne yemek koymadan evdeki hiç biseye elini sürmüyor,bayramda zorla harçlık verdim.O kadar iyiki onu incitmekten korkuyorum.
şöyle karar verdim,pazar gidicez,eşime ayakkabi bakmaj için magazaya giricez,ordan bi bot begenicem aaa sence bu nasik bi denesene dicem.
buda benden sana yilbasi hediyesi olsun,zaten dusunuyorduk bisey almayi ayakkabi senindr ihtiyacin varsa hediyemiz olsun diyecegim"
hani esime ayakkabi almak için gidicez ya sanki spontene gelişmiş gibu yapacağiz yani.
hem sonra degismekle falan ugraşmaz diğer türlü

Önüne konan yemeyi cekinerek yiyen insan öyle bir hediyeyi kabul etmez, siz alıp verin yaşına ve eski ayakkabidan bakarak tarzına uygun bir bot alın bence

Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı

ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Bence yılbaşı hediyesi için ona bir ayakkabı beğendiğinizi ama kendisinin beğenip beğenmiyeceğinden emin olmadığınızı birlikte bakmak istediğinizi söyleyin neden kırılsın ki mutlu olucaktır Emin’im 🙂

Kendiniz zevkine uygun bir ayakkabı alıp verseniz daha uygun olur gibime geldi. Hem o kadar çekingen biriyse siz varken fiyatlarından dolayı asıl beğendiğini seçemez belki çekindiği için. Siz alıp kendime ayakkabı alırken sana da yılbaşı hediyesi almak istedim deyip verebilirsiniz.

Bence alın birlikte gidin , kendime bot bakacağım diye girin bir mağazaya , sence hangisi güzel filan diye sorun , sen de dene hadi deyiverin sonra :) Zaten sizin verdiğiniz kıyafetleri vs kabul edip kullanıyormuş bence mutlu olacaktır.

Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı

ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
İnternetten botları gösterin. Hangisi daha güzel sence diye. Bu sayede zevkini öğrenmiş olursunuz. Ardından yılbaşı hediyesi olarak aldım dersinşz

Güzel kalbinize sağlık ❤ Allah hep gönlünüze göre versin.

“İnternetten bu bot için indirim kuponu kazandım, sadece bu numarası kalmıştı bende sana aldım.” Diyebilirsiniz. Beraber gidip seçmeniz onu çok daha fazla mahçup eder. Bence en mantıklısı “elime böyle bir fırsat geçti senin için kullandım.” demek.

Ben olsam extra para verirdim, yılbaşı ikramiyesi, hediyesi gibi derdim 😊
Kendisi nereden ne istiyorsa alsın diye.
Yüreğinize sağlık. 💕

Back
X