- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
Ayrica vurmanin sebebi falan olmaz. Sebebe baglarsan babana gore hakli bir sebeptir belki de, oysaki babanin senin bedenin uzerinde boyle bir hakki yok.Baban sana vuruyorsa o eve seni baglayan sebebi merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrica vurmanin sebebi falan olmaz. Sebebe baglarsan babana gore hakli bir sebeptir belki de, oysaki babanin senin bedenin uzerinde boyle bir hakki yok.Baban sana vuruyorsa o eve seni baglayan sebebi merak ediyorum.
Psikolojik baskı yapıyorlar ama vicdan azabı çekeyim diye yok bunu giyersen hakkımı helal etmem sen bizi felç mi edeceksin kötü kadınlar gibi giyinmişsin sonrada vay edendin kısa giyip tacize uğradım diyorlarmışEvliligin bir kacis olmadiginin farkinda olman guzel, biraz da birey oldugunun farkina var. 18 yasindan sonra ailenin korumasindan cikarsin, sana karisamazlar. Maddi ozgurlugun de varsa artik onlari cekmek zorunda degilsin, hele ki dayakci babani.
sen okulu bitirdin galiba demiKardeşim ayrı şehirde okuyor :)
Ailenin zihniyeti les. Kotu kadinlar gibi giyinmek diye bir sey de olmaz ayrica, soyle o ailene. Ayrica tacize ugrayan bir kadinin sucu yoktur, yazik uzuldum ailen cagimiza gelememis henuz. Ama bana kalirsa sen bahane ariyorsun, sana vuran babanin evinde kalman icin bir sebep olamaz.Psikolojik baskı yapıyorlar ama vicdan azabı çekeyim diye yok bunu giyersen hakkımı helal etmem sen bizi felç mi edeceksin kötü kadınlar gibi giyinmişsin sonrada vay edendin kısa giyip tacize uğradım diyorlarmış
Nereye nasıl gideyim onu söyler misiniz uzaktan kolay geliyor git demek imkanım olsa zaten yaparım size ne diyorum izin yok öyle bir şeye yapsamda vicdan azabı çekerim onu sağlıyorlar banaAilenin zihniyeti les. Kotu kadinlar gibi giyinmek diye bir sey de olmaz ayrica, soyle o ailene. Ayrica tacize ugrayan bir kadinin sucu yoktur, yazik uzuldum ailen cagimiza gelememis henuz. Ama bana kalirsa sen bahane ariyorsun, sana vuran babanin evinde kalman icin bir sebep olamaz.
Uzaktan kolay oyle mi? Benim ailemle senin ailen arasinda hemen hemen hic fark yok, bu birincisi. Babamin tarafi tamamen asiri muhafazakardir. Kuzenim evi terk etti rahat yasayabilmek icin. Ustelik onun egitimi de yoktu, ozgurlugun pesinden gitti gene de. Isteyince yapiliyor yani. Kuzenim icin de kolay olmadi, ailesi reddetti bu arada; soyliyim.Nereye nasıl gideyim onu söyler misiniz uzaktan kolay geliyor git demek imkanım olsa zaten yaparım size ne diyorum izin yok öyle bir şeye yapsamda vicdan azabı çekerim onu sağlıyorlar bana
Haklısınız ama gitmek çözüm mü nereye nasıl gidebilirim aldığım üç kuruş maaşlaUzaktan kolay oyle mi? Benim ailemle senin ailen arasinda hemen hemen hic fark yok, bu birincisi. Babamin tarafi tamamen asiri muhafazakardir. Kuzenim evi terk etti rahat yasayabilmek icin. Ustelik onun egitimi de yoktu, ozgurlugun pesinden gitti gene de. Isteyince yapiliyor yani. Kuzenim icin de kolay olmadi, ailesi reddetti bu arada; soyliyim.
Gitmek cozum degilse, cozum nedir sen soyle. Ayrica en basta maddi sorunum yok demistin, ben de yorumumu ona binaen yaptim.Haklısınız ama gitmek çözüm mü nereye nasıl gidebilirim aldığım üç kuruş maaşla
Maddi sorunun yok çalışıyorum ama aldığım parayı harcıyorum ev tutmak kira vermek bunlar çok masraflı en kötü ev bin lira zaten o açıdan dedimGitmek cozum degilse, cozum nedir sen soyle. Ayrica en basta maddi sorunum yok demistin, ben de yorumumu ona binaen yaptim.
Kira fiyatlarinin daha uygun oldugu bir sehre gitme imkanin varsa oyle yap.Maddi sorunun yok çalışıyorum ama aldığım parayı harcıyorum ev tutmak kira vermek bunlar çok masraflı en kötü ev bin lira zaten o açıdan dedim
Senin yasinda tek basima turkiyeyi geziyordum ilerde pisman olursun doledigin hayati yasa cunku 1 hakkin varNeredeyse 27 yaşına girdim ama eve gelme saatimden tutun yeyip içtiğim giydiğim şeylere kadar karışıyorlar. Dün özel bir gündü bende bir elbise giydim çok açık değil öyle diz üstü üstünede kot ceket giymiştim bir daha bunu yaparsan telafisi olmaz diye tehditte bulundu babam. Geçmişi hatırlıyorum sırf kot pantolon üstüne kısa kollu giydim diye dövmüştü tabi şuan çalıştığım için pek karışamıyor kaşırsalar ben bildiğimi okuyorum sizce ne yapmalıyım ben istediğim şeyi giyebilmek istiyorum öyle çok açık giyinen birisi değilim zaten![]()
Dusunce yapin buysa sen de ailenden cok farkli degilsin. Nasil anlasamiyorsunuz, hic anlamadim. O zaman o evde kalmaya devam et. Bundan sonra da ailenin sozunden cikma, en azindan dayak yemezsin. Hicbir erkekle muhatap olma, tesetture gir, evden ise isten eve bir yasam sec kendine.İşte bende annemi fln seviyorum öyle kolay değil çekip gitmek hemde böyle bir ülkede kız başına türlü türlü bela var![]()
Boyle bir adamla evli kalabilen bir kadinin cok farkli oldugunu dusunmuyorum.Annen bu konunun neresinde? O da mı babanı haklı buluyor? Annen yanındaysa al anneni de yanına taşın.
Adamının neyi var kızının kıyafetlerine karışması nasıl bir adam yapıyor onuBoyle bir adamla evli kalabilen bir kadinin cok farkli oldugunu dusunmuyorum.
26 yasinda akli basinda bir kizin ne giyecegine karisan bir adam normalmi sizceAdamının neyi var kızının kıyafetlerine karışması nasıl bir adam yapıyor onu