çocuk mutlu da ben mutlu değilim. evde olduğum günler sürekli izin istiyor her hafta 2 gün ekstra izinli. nasıl olsa evdeyim diye düşünüyor. bu kadına 50-60k para veriyorum ama günün sonunda kucağımda çocukla iş yetiştirmeye çalışan yine ben oluyorum.Neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba? Madem mutlular kalsın böyle.
50-60k'ya daha iyisini bulursunuz bence. Çocuğun bilişsel, akademik gelişimi için de verebileceği bazı şeyler olan bir bakıcı bulsanız mesela çoook daha iyi olur.çocuk mutlu da ben mutlu değilim. evde olduğum günler sürekli izin istiyor her hafta 2 gün ekstra izinli. nasıl olsa evdeyim diye düşünüyor. bu kadına 50-60k para veriyorum ama günün sonunda kucağımda çocukla iş yetiştirmeye çalışan yine ben oluyorum.
sigorta dahil maaşı. 45k + sigortaSigorta varsa ben gelir bakarım izin de istemem
Çok iyi gerçekten. Hangi ildesiniz:) bir zamanlar bende çocuk bakıcılığı yapmistim ama hiç böyle ücretler almamıştım.çocuk mutlu da ben mutlu değilim. evde olduğum günler sürekli izin istiyor her hafta 2 gün ekstra izinli. nasıl olsa evdeyim diye düşünüyor. bu kadına 50-60k para veriyorum ama günün sonunda kucağımda çocukla iş yetiştirmeye çalışan yine ben oluyorum.
16 aylık bebeğe ne sunabilir ki zaten aslan eşek kırmızı mavi filan öğretiyor ne olsun50-60k'ya daha iyisini bulursunuz bence. Çocuğun bilişsel, akademik gelişimi için de verebileceği bazı şeyler olan bir bakıcı bulsanız mesela çoook daha iyi olur.
Sizin bakıcınız neler sunuyor ki 50/60k alıyor?
AnkaradayımÇok iyi gerçekten. Hangi ildesiniz:) bir zamanlar bende çocuk bakıcılığı yapmistim ama hiç böyle ücretler almamıştım.
Komik ne söyledim, anlamadım açıkçası.16 aylık bebeğe ne sunabilir ki zaten aslan eşek kırmızı mavi filan öğretiyor ne olsun
İlden ile fiyatlarda değişiyor tabi. Bu arada evden çalışana çalışmıyor mantığıyla bakan bir kitle var gerçekten.Ankaradayım
Öyle demeyin dil gelişimi başlıyor o yaşlarda.16 aylık bebeğe ne sunabilir ki zaten aslan eşek kırmızı mavi filan öğretiyor ne olsun
Ben istifamı verip gelip hemen başlayabilirim. Lokasyon neresi?çocuk mutlu da ben mutlu değilim. evde olduğum günler sürekli izin istiyor her hafta 2 gün ekstra izinli. nasıl olsa evdeyim diye düşünüyor. bu kadına 50-60k para veriyorum ama günün sonunda kucağımda çocukla iş yetiştirmeye çalışan yine ben oluyorum.
Saygısızlık yapmış gerçekten aynı ilde olsaydık mutlaka yardımcı olurdum.bugün ilk kez toplantım var iki saate geri gel dedim ve eşyalarını toplayarak çıkmış. Gelmeyeceğim diye mesaj attı. İhbar süresini bile gelmedi
Ev temizliği yapıyor muydu?Yemek vs. Sadece çocuğa yemek yapmalı onun çamaşırlarını ütüsünü vs yapmalı sadece.bugün ilk kez toplantım var iki saate geri gel dedim ve eşyalarını toplayarak çıkmış. Gelmeyeceğim diye mesaj attı. İhbar süresini bile gelmedi