Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıbakıcı değiştirmek istiyorum ama oğlum çok alıştı
Sigortalı çalışan ilk işe başladığında izin hakkı yok. Yıllık izin süresi de bellidir. Siz iş verensiniz. Tekrar bakıcı bakarken net konuşun. Sanki hayrına bakıyor gibi olmuş.
Verdiğiniz ücret biraz fazla değil mi emege saygım gerçekten sonsuz çocuk bakımı da çok zor bir şey kendi bebeğimden biliyorum ama.ücretler lokasyon kaynaklı mı o şekilde.cünkü sadece çocuk bakımı ev ile alakalı bir şey yok
çocuk mutlu da ben mutlu değilim. evde olduğum günler sürekli izin istiyor her hafta 2 gün ekstra izinli. nasıl olsa evdeyim diye düşünüyor. bu kadına 50-60k para veriyorum ama günün sonunda kucağımda çocukla iş yetiştirmeye çalışan yine ben oluyorum.
Bu bizim eski bakıcımız. Kendisiyle günlük ücret ile anlaşmıştık. Yaşlı annesi, kızı var diye gelmediği günlerin de ödemeisni yapınca kötüye kullanmaya başladı. Nasılsa evde işi yok diye düşünüyorsu muhtemelen. Bir de insanlar yüzünü yumuşak görmesin. Sonra gelmediği günler için ücret ödeyemeyeceğimi söyledim ve devamsızlığı bariz azaldı. Siz de değiştirip, bir dahaki sefer işe girişte her şeyi konuşun.
Bakıcınız çocuk gelişimi hakkında bir bölüm okumuş mu acaba? Yoksa sadece oyun oynayarak ve haftada ekstra izin yaparak bu maaşı alması haksızlık. Bence değiştirip çocuk gelişim okuyan ve bakıcılık hakkında deneyimi olan biriyle çalışmalısınız, çocuk zaten daha 16 aylıkmış iki haftaya unutur görmeye görmeye.
Bakıcınız çocuk gelişimi hakkında bir bölüm okumuş mu acaba? Yoksa sadece oyun oynayarak ve haftada ekstra izin yaparak bu maaşı alması haksızlık. Bence değiştirip çocuk gelişim okuyan ve bakıcılık hakkında deneyimi olan biriyle çalışmalısınız, çocuk zaten daha 16 aylıkmış iki haftaya unutur görmeye görmeye.
Benim bı bakıcım vardı evdeyim diye çocuğun en ufak şeyinde bana getiriyordu.haftasinda önemsiz bişey icin izin istedi gelme gerek yok dedim.sizde çok takmayın bakıcı çok elbet bulursunuz.o parayı bu zamanda niye bırakmış orası da ilginc
Sigorta dahil 45 fazla mı oluyor anlayamadım. Bakıcının eline geçen net ücret ne oluyor? Bana tam tersi az mı acaba dedim net rakamı tam anlayamadığım için
Sigorta dahil 45 fazla mı oluyor anlayamadım. Bakıcının eline geçen net ücret ne oluyor? Bana tam tersi az mı acaba dedim net rakamı tam anlayamadığım için
cok degil bir sonraki isine girdigi hafta pisman olur bence böyle yagli kapiyi biraktigina.
asgari ucretin neredeyde 2 katini alip haftasonu izin yapan, haftaici birkac gun gönlünce izin alabilen , bebek uyudugunda iş yapmayıp kendiyle, telefonuyla vs zaman gecirebilen kac kisi var ki bu ülkede?