bakici hakkinda yardim.

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Kocaeli ve cevre illerde
Ilkokul 1 e giden cocugu okula goturup getirmek
Ve ondan sonra 4 e kadar bakmak icin ucret ne olmali?
Kendi evinde bakacak...
3 11 vardiyamda okula ben goturup alicam 2.30 da teslim edicem bakiciya....
bazi gun 4 saat bazi gun de 7 saat bakacak o da haftanin 3 gunu cunku esim isten gelince alacak
Ayda 1 hafta da gececi yim.ayda 1 de gece bakacak 3 gun...
Fiyat ne olmali...ne sekilde konusmaliyim

Cocugum uyumlu.Rahat bakilir.benim icin onemli olan guvenilir biri kendi cocugu gibi bakacak biri.
Hadiyin hanimlar bi el atin.aklimda bir fiyat var zaten maasimin yarisi en fazla verebilirim.

Fiyatı bilmiyorum ama sizin evde olmadığınız geceler eşiniz olacaksa kesinlikle başka bi yerde kalmasın, çocuk için çok zor olur. 800-1000 arası fiyat bence çok iyi bi fiyat olur.Çünkü kendi evinde bakacak, ekstra bir iş yükü olmayacak.Ve saat olarak da çok uzun zamanlar değil, çalışıyor gibi olmayacak yani.

Maalesef 1000 gibi veremem ama bakalim hayirlisi.maalesef esimde gece gidiyor.
6 gunun 3 u 4 u anca evde olur.geri kalan 2 3 gun baska yerde yatacak ;(

Gece yatili olayi bana hic sicak gelmedi.
Evine yatili bakici alsan.
Cocugun bu sekilde nasil bi duzeni olabilir

Bence haftanın 3-4 günü başka evde kalması hiç sağlıklı değil, bocalar çocuk.
Gece bakılacağı zaman sizde kalabilecek bir bakıcı arayın.

Isimi birakmak istemiyorum ve cok seviyorum.ev kredisi de odedigimiz icin zaten calismam lazim nasil olacak hic bilmiyorum ;(

Okadar zor ki bazi seyler canim.
Kimse gelmez ki eve bu cevredebn kimi bulayim ;(
Neden gelmesin, çocuğuma 3 gün yatılı kalan günler şu saatten şu saate kadar bakacak bakıcı arıyorum diye ilan verin, görüşün. Hatta bakıcı şirketleriyle görüşün.

Neden gelmesin, çocuğuma 3 gün yatılı kalan günler şu saatten şu saate kadar bakacak bakıcı arıyorum diye ilan verin, görüşün. Hatta bakıcı şirketleriyle görüşün.
Sirket e guvenmez esim.cevreden tanidik olmasi daha guven veriyor.

Anne kayinvalide sizelde yasiyabilcek bi aile buyugu yokmu canm
Anliyorum hayat sartlari insani bazen istemedigi seylere zorluyor ama yavrunuz suan etkilenmesede ilerde etkilerini yasar

Eşin ya da senin tarafından bu işi parayla yapacak yok mu canım uzak mısınız
Ya da bulacaksan birini komşum olsun başkasında kalması çok sağlıklı değil ama umarım Allah ıyı İnsanlarla karşılaştırır başa gelınce mecbur

iş yerlerinizle konuşun, gece birinizin evde olmasını sağlayın. Bence anane, babane gibi bi yakın olmadıkça başka yerde kalması çok sağlıklı değil. Gündüz bakıma da daha uyguna birini bulabilirsiniz.

Anne kayinvalide sizelde yasiyabilcek bi aile buyugu yokmu canm
Anliyorum hayat sartlari insani bazen istemedigi seylere zorluyor ama yavrunuz suan etkilenmesede ilerde etkilerini yasar

Kayinvalide m vardi cekti gitti oglunun Evine.
Annemi cagirdim ama evimizde huzur kalmadi esimle aramiz bozulma asamasina geldi.Annem huzur vermiyor surekli atar gider surekli trip esim e laf sokmalar.alinma lar.tekbasimiza biyere gidemiyoruz.hep pesimize takiliyor.goturmessek kusuyor.
Gotursek nedengetirdiniz diyor.
Yemege oturuyoruz pufff buraya mi oturacağı z diyor.
Yemek yapiyorum uff puffff cok sogan katmissin ben yemem vs vs.cok zor yani işim ;(
Kısacası bakici sart oldu

Amin amin....kayinvalidem vesait le gidilecek yerde
Ama okula gidecegi icin o da olmaz.
Gelse gece de bizde bak desek asla gelmez.
Birak isi oglum ek is yapsin krediyi odesin kafasinda biri.
Annem desen o bicim ;(

Amin canimamin.hayirlisi olsun insallah ;(

Allah kolaylık versin. Bu durumda araştırın ama komşunuz vs gibi yakınlarınızda biri olsun.Ama gece kalma işini işyerlerinizle konuşup halledin, eşinizin olmadığı zaman siz, siz olmadığınızda eşiniz olsun. Gündüz de bakıcı bulursunuz

Eşim guvenlik maalesef gece de gitmek zorunda ;(

Ben ise yeni yukseldim.daha yeni bazi evraklari teslim ettim ki bu sorun cikti ;(
Yani gece gelemem deme luksum hic yok.ancak 1 2 hafta iptal edebilirim sonrasi gitmek zorunda yim ;(
Amin cok uzgunum yavrum hayırlısıyla bir buyuseydi.

Çocuğun başka yerde kalması çok riskli ve korkutucu geldi bana.

Bu yüzden sanırım kendi komşumdan isterdim. En en yakın mesafeden.

Acaba gunduz bakacak kisi ile haftalik uzerinden anlassam yani 3 hafta bakarsa aylik
3 hafta parasi
Gece 3gun de kalmasi icin 1 hafta parasi olarak da yan komsum la mi anlassam
Ayni yasta oglu var sabah okula goturecek onu.
Benim oglumu da goturur beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…