Okadar zor ki bazi seyler canim.Gece yatili olayi bana hic sicak gelmedi.
Evine yatili bakici alsan.
Cocugun bu sekilde nasil bi duzeni olabilir
Neden gelmesin, çocuğuma 3 gün yatılı kalan günler şu saatten şu saate kadar bakacak bakıcı arıyorum diye ilan verin, görüşün. Hatta bakıcı şirketleriyle görüşün.Okadar zor ki bazi seyler canim.
Kimse gelmez ki eve bu cevredebn kimi bulayim ;(
Bence haftanın 3-4 günü başka evde kalması hiç sağlıklı değil, bocalar çocuk.
Gece bakılacağı zaman sizde kalabilecek bir bakıcı arayın.
Sirket e guvenmez esim.cevreden tanidik olmasi daha guven veriyor.Neden gelmesin, çocuğuma 3 gün yatılı kalan günler şu saatten şu saate kadar bakacak bakıcı arıyorum diye ilan verin, görüşün. Hatta bakıcı şirketleriyle görüşün.
Anne kayinvalide sizelde yasiyabilcek bi aile buyugu yokmu canm
Anliyorum hayat sartlari insani bazen istemedigi seylere zorluyor ama yavrunuz suan etkilenmesede ilerde etkilerini yasar
Amin canimamin.hayirlisi olsun insallah ;(Eşin ya da senin tarafından bu işi parayla yapacak yok mu canım uzak mısınız
Ya da bulacaksan birini komşum olsun başkasında kalması çok sağlıklı değil ama umarım Allah ıyı İnsanlarla karşılaştırır başa gelınce mecbur
Eşim guvenlik maalesef gece de gitmek zorunda ;(Allah kolaylık versin. Bu durumda araştırın ama komşunuz vs gibi yakınlarınızda biri olsun.Ama gece kalma işini işyerlerinizle konuşup halledin, eşinizin olmadığı zaman siz, siz olmadığınızda eşiniz olsun. Gündüz de bakıcı bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?