bakici hakkinda yardim.

Kiyamam. Hepimiz bu bakıcı olayından geçtik. Allah yardımcın olsun. Gece çocuğu başka bir eve bırakmak da zor. Birinin eve gelip gece kalması da.

Çocuğun başka yerde kalması çok riskli ve korkutucu geldi bana.

Bu yüzden sanırım kendi komşumdan isterdim. En en yakın mesafeden.

Yan komsumvar canim
Ihtiyaci da var.gunduz calisiyor gece evde.
Olmadi gunduz birine baktirir gece onu ayarlarim ;(

Kiyamam. Hepimiz bu bakıcı olayından geçtik. Allah yardımcın olsun. Gece çocuğu başka bir eve bırakmak da zor. Birinin eve gelip gece kalması da.

Herturlusu zor.
Ama 2annenin de sag olup
Yardimci ve veya huzur vermemesi de cok cok zor.boguluyorum suan...

Arkadaşım bırakın şimdi bakici fiyatını. Sizin çocuğunuzun başkasının evinde ne işi var? Hem de gece gece. İyi misiniz?
Benim bakıcım 4 yıllık, çok güveniyorum cunku ev kameralı ve izliyorum ama onun evine 1 saat bırakmam, kimsenin evine bırakmam. Anlıyor Musunuz? Siz daha adayı tanımadan ayın bilmem kaç günü onda kalsın diyorsunuz. Hiç mi sapık korkunuz yok?

Yok olur mu odum kopuyor.mantikli ve saglikli kararar vermek icin uğraşıyorum.zaten fazlaca uzgunum ki akil akildan ustundur diye size danistim uzmek yerine yardimci olmaya calissaniz

Yok olur mu odum kopuyor.mantikli ve saglikli kararar vermek icin uğraşıyorum.zaten fazlaca uzgunum ki akil akildan ustundur diye size danistim uzmek yerine yardimci olmaya calissaniz
Yardımcı olmaya çalışıyorum, olmak istemezsem ses etmezdim, siz de sapıkla karsilasabilirdiniz. Artık yeni bir pencereden bakiyorsunuzdur, kimseye cocuk bırakmayın, bakici sizde kalsın. Tamam biz de çocuğumuz için çalışıp ayrı kalıyoruz ama gece bırakmak uç noktada ir sey

Su an ise gidiyorum.bagira cagira aglayasim var. Kafamda deli sorular.ne yapacagim nasil olacak vs vs.
Hic iyi degilim ama ise gitmek zorunda yim

Maşınız ne kadar ? Bakıcıya yarısını verirsen çalışmanın ve bunca Zahmetin anlamı kalmaz.

Kaynanana yakın biyere taşın. Gece çocuk orda kalsın. Okula gidiş geliş için servis ayarla. Kaynanaya katlanmak çocuğun yaşayacağı tıravmadan daha iyidir.

Kaynanana yakın biyere taşın. Gece çocuk orda kalsın. Okula gidiş geliş için servis ayarla. Kaynanaya katlanmak çocuğun yaşayacağı tıravmadan daha iyidir.
Ikimizinde kendi evi canim
Babane benim cocugu dusunseydi gitmezdi
Dolayisiyla da bakmayi kabul etmez

Ikimizinde kendi evi canim
Babane benim cocugu dusunseydi gitmezdi
Dolayisiyla da bakmayi kabul etmez
Yerinizde olsam bi şekilde ikna ederim. Deniz'e düşen yılana sarılır. Taşınamazsınız bile okula servisle gitsin ama gece asla bi yere bırakmayın. Servis babaanneden alsın bıraksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…