Bakıcı ile tatile gitmek

Yani gece de yanında kalacak ya ek ödeme onun için, kabul etmem dedi ama sonuçta rahatını bozacak ben ısrar edeceğim alması için.
Yok çok genç değil, 50 yaşlarında çok anaç ama çok dinç bir hanım, emekli öğretmen. Gece çıkmak istemez, tüm günü çocukla geçirmesi de haksızlık olur.

Siz yemeklerini yedirin altini ustunu degistirin. Bakici madem gidiyor o da tatil yapsin surekli calismasin

Var 1’den 4’e kadar uyuyor. Onu atlamışım yazmayı.
Normalde 1 den 4 e kadar 3 saat odada yanında duracak ,akiam da en az 3 4 saat otursa zaten mesaisini tamamlamış oluyor .gun içinde de siz ilgilenirsiniz ,en kötü beraber bakarsınız .hem gündüz bakıcıya yıkıp hem akiam beklesin derseniz isyan çıkar:)

Çocuğunuz uyurken baksa ve siz eşinizle aynı anda yüzmek istediğinizde çocuğunuza göz kulak olsa yeter.
Zaten iyi biri anladığım kadarıyla. Yemek konusunda da yardım eder diye hissediyorum.
Çocuğu bakıcıyla denizde havuzda bırakmak zaten içimize sinmez. Çok rahat olurdu aslında ama bir şey olursa vicdan azabından kurtulunmaz.

Çocuklar uyuyunca odaya kapanmak zorunda olmak zor. Ben de bakıcımı götürsem mi diye düşündüm ama çocuklar uyuyunca en fazla kumsalda kahvemi içerim. Ya da gözleme kuyruğuna girmek isteyen çocuğuma eşlik ederken ben güneşlenmeye devam edeceğim. Onun için de ekstra otel ücreti ödemeye değmeyecek. Ama eşimle gidecek olsaydım kesinlikle götürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…