Çocukla ilgili bezini şu sıklıkla değiştir yada şu yemekleri yap bile desem bi haller oluyor sanki ben yapmıyor muyum tarzında . Yani illa söylemek lazım annem de baksa söylerim.
Benim çocuğun ihtiyacı dışında bi isteğim zaten olmaz ama anlamak güç hele anlatmak daha güç.
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
bende çalıştığım için çocuğuma baktırdım . hemde kendim gidip bırakıyor alıyordum yemeğinide götürüyordum .ama ben şok çocuğuma birgün boyunca yemek vermemiş .aldım akşam çocuğu gidiyorum oğlum anne sen açlık nedir bilirmisin sen hiç aç kaldınmı dedi a ne oldu annecim bişeymi seyrettin dedim hayır anne bugün bana .....abla yemek vermedi hastayım uyandırma beni dedi çok acıktım dedim yinede vermedi dedi ben nasıl ağlıyorum yolda salya sümük
. hemen aradım dedim.... abla doğrumu böyle bişey söylüyor ya işte ben hastaydımda yemiyo zaten diye vermedim de .yuh yani acıktım demiş çocuk sabah 8 debırakıyorum 4 de alıyorum el insaf yani . ertesi gün bide haklıymış gibi işte abin duydu konuşmamızı aranız açılcağına bakmaktan vazgeçtiğini söyle dedi diyor dedim böyle olcaksa bakma zaten birde okadar yakın bir ahbabımızın gelini şimdi meraba meraba .
Bez ne alaka? ? Kirlenince değiştirir zaten
Yemek konusunda haklisin
CanımBez ne alaka? ? Kirlenince değiştirir zaten
Yemek konusunda haklisin
Ben şok! !!
Çok çok üzüldüm yavrucak ne kadarlikti
Yazıklar olsun vicdan siz kadın
Ağzına geleni saycaktin
Benim sesimden ve ağlamamdan nasıl sinir olfuğumu anladı zatenTuuhhh yaziklar olsun ona beee o nasil insanmis yaa 2 cift laf etmedinmi ona
Yazik yaa o cocuga nasil yapiyorlar boyle inanamiyorumBez ne alaka, kirlenince degistirir yazmissiniz, bunun o kadarda siradan bir kural olmadigini belirtmek istedim. Bazilari sadece isemisse cocuk, davul gibi sisene kadar bekletir bezi, almaz. Amma ugrasmak istemez, amma sözüm ona 'tasarruf' eder. Bazi annelerde bir kez cisini yapsa cocuk direk alir popsu yanmasin, temiz olsun diye.
Ben oyle birini biliyorumki, cocuk kaka yapmadi diye (tembellikten) sabahtan oglene kadar almamis bezi, cocuk bir oturdu o bezle, bez patladi resmen siskinlikten, butun cisler su gibi akti. Basina daha buyuk is acilmis oldu, hak ettigini buldu.
Evet bende sizinle aynı görüşteyim. Hiç bir talep etmedim. Bir iki kere bulaşık makinasını boşaltı kaç kere teşekkür ettim. Kırılan dökülenin lafı bile olmaz Canın soğolsun dedim. Herzaman iyi ki karşıma sen çıktın içim çok rahat dedim. Kırmamak için elimden geleni yaptım. Hastalandı, çocukları hastalandı hiç ikiletmedim izin aldım işe gitmedim. Ama sürekli buna mı kırılacak buna mı alınacak diye düşünmekten yoruldum.
Evet ilk başta değiştirmek istemedim çocuk alıştı iyi bakıyor diye ama son görüşmemizde resmen yalvarmam için uğraştı. Ben bu denli özverili davrandıkça kendini naza çekmesi beni bunalttı.
Cunku bazen insan gercekten caresiz kalıyor...Madem kaprislerinden bıktın ikinci kez neden aradın çocuğa bakması için?
Ama güveniyor ki arıyor. Veya memnun işinden ki arıyor. Yoksa hem iyi bakmasın hem de kapris yaparak iş yapsın.. onun yerine yeni bakıcı aranır..Cunku bazen insan gercekten caresiz kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?