- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
Konuyu saptirfigim yok siz niye ustunuze alindiniz ayrıca niye nefret kin duyayim bunlar çok uç şeyler..Siz niye konuyu saptirip duruyorsunuz?
Kadin para ile ilgili tek kelime laf etmemis habire para para diyip duruyorsunuz bu ofkeniz kininiz nedendir acaba cok merak ettim
Kadin cocuguna baktirmak icin para veriyor ama gun icinde cocugu ne kadar uyudu ne yedi ogrenmek icin kirk takla atiyor kaprislerle ugrasiyor
Babasinin hayrina mi yaptiriyor işleri
Ben bu kk kadinlarini cogu zaman anlayamiyorum ya
Siz patronunuza naz niyaz yapabiliyo musunuz?
Burda bunlari yazan kadinlarin basina boyle bir sey gelse bakiciyi yerden yere vururlar ama olay baskasinin oldugunda nedense madur taraf baski goruyor
Her iş bitmiş arkadaşım çocuğunu emanet ediyorsun ötesi varmı..biraz anlayış hoşgörü gerek.. cok mu kolay çocuk bakmakeee hanımefendi o zaman çıksın zorla da bakıcıyı tutan yok
yani ben nasıl patronumun her dediğini yapmak zorundaysam bakıcı olarak da onun işi çocuk bakmak olduğu için annenin isteklerini gözardı etmemeli bu kadar basit konu sahibinin tek dediği bu
ne bu öfke anlamış değilim
Benim yerime gerekeni yazmışsınız ağzınıza sağlık teşekürlerYa bazı yorumlar şaka gibi gerçekten.
Memleketteyken ablam yeğenimi bana bırakır işlerini halletmek için bazen.
Ablam sormadan ben söylerim abla şunu yedi bunu yemek istemedi kakasını yaptı vs. yedi diye.Neden çünkü o çocuk bana emanet edilmiş.
Kadının işi bu arkadaşlar bakıcı yani bunun için para alıyor.
Zahmet olmazsa 5 dk cık değerli vaktini ayırıp bebeğin annesini bilgilendirecek yani.
Siz işyerinizde hiç patronunuzu bilgilendirmiyorsunuz trip atıyorsunuz galiba ona hayırdır ya ??
Nihayetinde bi can emanet edilmiş ona elbette bezini değiştir şunu yedir vs. gibi şeyler istenecek bu kadından.
Ki kaldı ki bakıcı anlaşılan saate de uymamış 1 saat de takmış yani bu ayıptır zaten.
Ha konu sahibi der ki evimi niye temizlemedin neden tuvalet pis vs.Burda en çok ben eleştiririm.
Kadın ısrarla söylüyor sadece çocuğumla ilgilensin dedim diye.
Konu sahibi o kadını aramayın bence.Araştırmaya devam edin mutlaka işini adam gibi yapmaya çalışan birileri çıkacaktır.
Evet parasiyla rezil oluyor cunku.Konuyu saptirfigim yok siz niye ustunuze alindiniz ayrıca niye nefret kin duyayim bunlar çok uç şeyler..
Konu sahibinin ilk mesajında ki son cümlesi aynen şu paramla rezil oluyorum..
Para herşeyi satın almaya yetmez hanfendi..özellikle böyle işlerde karşılık li anlayış hoşgörü önemlidir.. emir kipiyle konuşmak talimatlar vermek niye, konu sahibi sadece işveren..bakıcı emireri değil, o da komutan değil.. emanet ettiği çocuğu, bir zarar gelmeden bakılıyorsa herşeye mana bulmayacak..yok ne yedirdi, yok napti..akşamdan yapar yemeği onu yedirir kadında..
Aynen çok farklı yerlerden bakiyoruz...Evet parasiyla rezil oluyor cunku.
Emir kipi kullandigini nerden biliyorsunuz? Cocugun ne yedigini sorunca bile kapris yapan bir bakicidan bahsediyoruz?
Gercekten sizin basiniza gelse bu kadar ilimli yaklasabilir miydiniz?
Aksamdan yemegi yapsa bile tabagini bitirdi mi bitirmedi mi ogrenmek annenin hakki degil mi yani.
Cocugu verecek bakiciya, aksam geldiginde cocuk saglam diye minnet edecek ve hicbir sey sormayacak. Cocuk ne yapti ne yedi ne kadar uyudu bunu bilmek annenin hakki degil bakiciya bunlari sorarsa kapris normaldir yani?
Cok farkli yerlerden bakiyoruz.
Aaa sizin biricik, mikemmel, mahallenin bütün kedi ve köpekleri uğruna şikayet edilecesi bebeğinize nasıl bakmak istemez. Haddiz kadın!
bir insanın bebeğiyle bu şekilde dalga geçmek çok çirkin, umarım birgün başkaları da sizin çocuklarınız için böyle çıkışlar yapmaz.
1 Emir kipiyle değil bakıcıyla kimseyle konuşmamKonuyu saptirfigim yok siz niye ustunuze alindiniz ayrıca niye nefret kin duyayim bunlar çok uç şeyler..
Konu sahibinin ilk mesajında ki son cümlesi aynen şu paramla rezil oluyorum..
Para herşeyi satın almaya yetmez hanfendi..özellikle böyle işlerde karşılık li anlayış hoşgörü önemlidir.. emir kipiyle konuşmak talimatlar vermek niye, konu sahibi sadece işveren..bakıcı emireri değil, o da komutan değil.. emanet ettiği çocuğu, bir zarar gelmeden bakılıyorsa herşeye mana bulmayacak..yok ne yedirdi, yok napti..akşamdan yapar yemeği onu yedirir kadında..
Kızlar geçen yıl oğluma bakan bakıcımız iyiydi hoştu ama kaprislerinden bunalmıştım.
Mesela çocuk 3 saat uyuduysa çok uyumuş gece uyumuyo uyanınca yeniden uyutma desem hemen alınır kapris yapardı.
Bu yıl tekrar bakması için görüştüğümde yine bin türlü naz niyaz. Sanki hayrına bakacak.
O kadar bunaldım ki. Bu nazlardan , kaprislerden. Paramızla bide milletin kaprisini çekiyoruz.
ayyy ne kadar da entelektüel ve hisli bir bayancık alkış tutayım bariiiiiÇocuğum yok ama olursa dünyadaki ve etrafımdaki tüm üstün tutmam siz o güzel aklınızı hiç yormayın hanımefendiciğim.
Mükemmel bakıcı diye bir şey yok zaten. Başte çok iyi başlıyorlar güler yüz her dediğini fazlasıyla yapma ev işlerine yardım... Derkeeeen bir bakıyorsun yanına senin evladını almış tv karşısında 24 saat oturan bir kadın. İstemediğin bir şeyi söylediğinde yediğin tripler de cabası. Değiştirsen sistemi oturtana kadar günde bin kere telefonlar güvene kadar bir yakınına yoklat kendin baskın yap... Ev telefonunu kullanır kaç yüz lira fatura ödersin mutfakta kırılıp dökülmedik eşyan kalmaz elektroniklerin bozulur çünkü kendi malı gibi bakmaz hor kullanır.. Bende neler neler yaşadım 3 yıl boyunca anlatsam roman olur. Ama öyle yada böyle en azından şu huyu iyi deyip katlanıyorsun kreş yaşına kadar.
Sizler boyle dusunuyosunuzda birde cocuk bakmis birinden yorum almak istermisiniz
Once ben sadece cocugums bakmani istiyorum baska hicbir beklentim yok derler
Once gayet iyilerken sonra bi bi bakmissiniz evin temizlik yemek islerinide bakiciya yuklerler
Evin halisindan tutunda banyo duvarlarina kadar temizletirler extra bi odeme yapmafiklari gibi ucreti geciktirirler birde bu yetmezmis gibi eve gelirken ekmek vs isterler
Ha az daha unutuyordum birde aldiktan sonra kendisinin fisarda tasimaya utandigi kova sepet legen vs tipli alis verisleride yaptirirlar
Kusura bakmayin hicbir bakici mukkemmel olmadigi gibi hicbir isverende mukemmel degil
Belki dort dortluk baktim diyemem ama ben vicdanimla yaptim o isi isverinimi isveren degilde abla gibi gordugum icin ezildim
Ben bana yasatriklari yuzunden alt ust olmus psikolojimi hala duzeltemedim siz hala tum bakicilar ayni mi bi daha dusunun isterseniz zira ben yasadiklarima ragmen hala tum isverenleri ayni kefeye koymuyorum
Siz gerçekten de vicdansız insa lara denk gelmişsiniz. Her mesleğin bir görev tanımı vardır. Sizin iyi niyetinizi sömürmüşler resmen.
Özür dilerim konu sahibi, derdinle ilgili bir bilgim yok ama evvelahir'in mesajına da kayıtsız kalamadım.. umarım bebeğinizi ve sizi mutlu edecek size uygun bir hanımefendiyle anlaşabilirsiniz.
bakıcınızın nazı nıyazı kısısel olabılır karakterı olabılır herseyden olabılır...Kızlar geçen yıl oğluma bakan bakıcımız iyiydi hoştu ama kaprislerinden bunalmıştım.
Mesela çocuk 3 saat uyuduysa çok uyumuş gece uyumuyo uyanınca yeniden uyutma desem hemen alınır kapris yapardı.
Bu yıl tekrar bakması için görüştüğümde yine bin türlü naz niyaz. Sanki hayrına bakacak.
O kadar bunaldım ki. Bu nazlardan , kaprislerden. Paramızla bide milletin kaprisini çekiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?