bakıcı kız

Bebeğim söz konusu olmasa umrumda olmaz zaten. Ama onu tüm zarar verecek şeylerden korumak istiyorum sadece annelik içgüdüsu yani..
ozaman kızla bı konusun bence
aslında boyle seyler en bastan konusulmalı
boyle bı dusuncenız ve endısenız varsa kesınlıkle bılmelı kı ona gore dıkkat etsın

Açıkça söyleyin bebek uyurken yanında oynamaması gerektiğini kırmadan dökmeden ama nasıl kontrol edeceksiniz gündüz istesiniz ?

Çok abartıyorsunuz. Radyasyonmuş, telefonu çocugun elıne verse çocuk ağzına fılan soksa oynasa, uyurken telefonu yastıgının yanına koysa uyusa fılan anlarım ama yanında oynuyor dıye çocuga ne olabilir? Sanki çocuk ömür boyu fanusta duracakmış gibi davranıyorsunuz. Herşeyi bu derece abartan insanların çocukları özellikle okula başlayınca hastalıktan başları kalkmıyor.

bence gereksiz telaş yapıyorsunuz çünkü günümüz telefonlarının sar değerleri zaten yasal sınırların bile çok çok altında, düşük. insan sağlığına ne derece zarar verdiği bilimsel olarak bile kanıtlanabilmiş değil. ben böyle biliyorum yani. siz wifi olayına takmışsınız ama wifi'ı kapasanız ne olacak, kız telefonunun mobil internetini kulanır yine girer yani. kızın telefon kullanması sandığınız kadar zararlı değil. bakım işini aksatmadığı sürece buna takılmanız yersiz diye düşünüyorum.

Bu kadar Nasıl emin olabiliyorsunuz ki

Henüz zararlar net değil ve gelişme aşamasında etki oranı fazla

Bu arada okula başlayınca da hasta olur fikriniz de doğru değil zira radyasyonsan koruduk ama diğer mikroplarla haşır neşirdi Bizimki

Yılda bir ya hasta oldu ya olmadı

Mayıs a geldik okula devamsızlığı bile yok mesela

konu sahibinin bu durumdan rahatsızlığı radyasyon meselesi olunca biraz havada kalıyor zira yeni telefonların sar değerleri yani kafada ve vücutta verdiği zararlar zaten yasal sınırlamaların çok altında ve akıllı telefonun ne derece radyasyon yaydığı, hangi rahatsızlıkları meydana getirdiği falan da havada kalmış bir konu. yani telefon kullanan ve bunun radyasyonu yüzünden kanser ya da başka bir hastalığa yakalanan var mı ben hiç duymadım. hepimiz kullanıyoruz, artık ihtiyaç oldu. telefonlardan daha zararlı bir sürü cihaz var. ama örneğin sizin yazdığınız açıdan bakılınca konu sahibinin talebi daha yerinde olacaktır. radyasyon havada kalsa da dediğiniz gibi çalışırken telefonu bir insan ne derece kullanabilir? normal işyerlerinde sorun oluyorsa bu işte de telefon kullanımı sorun olmalı.

+1

Tabii konu sahibi baştan konuşmalıydı
Ama genelde bakıcı ve ev işinde çalışanlara sigorta yapılmıyor asgarinin altında para ödeniyor. Bu sebeple bu gibi şartlar koşulunca kimse bu işleri tercih etmiyor. Ben işyerimde telefon kullanmiyorum. Dolapta kilitli. Molamda aliyorum sadece. Bastan boyle anlastik. Hic ozgurlugum kisitlanmis gibi hissetmedim.

Radyasyondan korursanız hasta olur demedim ki aşağıda arkadasra guzel açıklamış koruyamazsınız zaten.. Bu kadar abartan insanlar, genelde çocuğu mikroptan da uzak tutuyor ve en çok onların çocukları hasta oluyor gördüğüm kadarıyla. Çocugun bulunduğu evde telefonla uğrasınca bişey oluyor olsaydı insan kalmazdı doğru dürüst. Soluduğumuz havanın bile pis olduğu şehirlerde yaşayıp böyle muhabbetlere girmek bana saçmalık geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir telefon ciddi ciddi radyasyon yaysa 10 cm veya 10 metre arasinda fark olacagini mi saniyorsunuz? Disarida gezerken bile yaninizdan gecip giden insanlarin telefonlari var. Onlari nasil engelleyeceksiniz? Siz cocugunuzun yaninda degilken telefonla konusarak radyasyon alsaniz telefonu biraktiginiz anda hepsi puf olup ucacak mi saniyorsunuz? Radyasyonun etkisini gecirmek icin uzerinize beton dokmeleri gerekmez mi? Hadi onu gectim baz istasyonlarinin etki alanindayiz hepimiz, sadece telefon cektigi surece mi zararli saniyorsunuz? Etki alaninds bulundugumuz surece isterseniz hic telefonunuz olmasin yine de o veriler vucudumuzdsn akip gececek.

Bir radyasyondur tutturmus gidiyoruz...

Eğer bu kızla devam edecekseniz ben radyasyon değil ama ilgisizlikten huylandim.bebek büyüdükçe hareketlenecek ve dikkat isteyecek.ayrıca kıza karisamazsiniz yorumlarına katılmıyorum mesai süresi boyunca çok gerekmedikçe telefonla ilgilwnilmemesi gerekir.orası onun özel hayatını yaşadığı yer değil isyeri

Insanlar radyasyonu ne zannediyolar acaba?

Vucuda zararlarini tıp dunyasi bile tam aciklayamamisken, akilli telefonlarla birlikte internet kullaniminin artmasinin nelere sebep oldugunu,ozellikle beyne verdigi zararlari yillar sonra gorecegiz diye aciklamalar yaparken,soz konusu minicik bir bebege 'ne olacak yaaa' tavrinda yazmak gercekten komik otesi.

Bilimsel makale okumasini beklemiyorum kimseden ama haberleri izleyen bir insan bile bu konuyu bu kadar basite indirgeyemez.

Konu sahibi,

Mutlaka konusun,bebege baktigi surece hele hele bebek uyurken internete girmemesi konusunda uyarin,mutlaka.

Evet hava pis evet besinler sağlıksız

Ama iki zarar oradan gelirken engelleyebileceğim bir zararı az tutmak neden mantıksız

Evimi örneğin merkeze uzağa taşıdım balkonum çam poleni dolu ormana yakın elimden bu geliyor ama hava genel olarak pis

Ya da çarşıdan pazardan aldığımız çoğu yiyecek kimyasal dolu ona müdahale şansım yok

Ama kendimin vs bakıcımın evde radyasyon yaratmasını engellemek elimde

Yani zarar görüyor nasılsa bir de bundan görsün demek makul değil ki konu sahibi o konuda hassas ve bunu engellemek istiyor

Evet biz de fazla hassasız ben hamile iken elektrik hattı geçiyor önünden diye evimizi satıp kiraya taşındık zira okuduğumuz makaleler bizi bizden aldı

Baz istasyonları da her yerde

Her davada Yargıtay farklı karar veriyor daha zararlı mı değil mi belli değil onlara göre

Ama ya zararlıysa 50 ya da 100 yıl sonda tüm nesil öldüğünde haaa zararlıymış demenin bir anlamı olmayacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…