- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
ozaman kızla bı konusun benceBebeğim söz konusu olmasa umrumda olmaz zaten. Ama onu tüm zarar verecek şeylerden korumak istiyorum sadece annelik içgüdüsu yani..
Haklısınız kibar bi dille konuşup rica edeceğim. Tek endişem bebeğim bunu anlarsa o da aynı özeni gösterebilir inşozaman kızla bı konusun bence
aslında boyle seyler en bastan konusulmalı
boyle bı dusuncenız ve endısenız varsa kesınlıkle bılmelı kı ona gore dıkkat etsın
+1Bebek uyurken oynuyorsa , zararlarini anlatip bebegi gorecegi ancak uzak bir mesafede oturmasını soyleyebilirsiniz
Bebek uyanikken zaten oynamamali , onum gorevi bebekle ilgilenmek
Siz hiç telefonla oynamıyor musunuz?Radyasyon nedeniyle endiseliyim
Çok abartıyorsunuz. Radyasyonmuş, telefonu çocugun elıne verse çocuk ağzına fılan soksa oynasa, uyurken telefonu yastıgının yanına koysa uyusa fılan anlarım ama yanında oynuyor dıye çocuga ne olabilir? Sanki çocuk ömür boyu fanusta duracakmış gibi davranıyorsunuz. Herşeyi bu derece abartan insanların çocukları özellikle okula başlayınca hastalıktan başları kalkmıyor.
konu sahibinin bu durumdan rahatsızlığı radyasyon meselesi olunca biraz havada kalıyor zira yeni telefonların sar değerleri yani kafada ve vücutta verdiği zararlar zaten yasal sınırlamaların çok altında ve akıllı telefonun ne derece radyasyon yaydığı, hangi rahatsızlıkları meydana getirdiği falan da havada kalmış bir konu. yani telefon kullanan ve bunun radyasyonu yüzünden kanser ya da başka bir hastalığa yakalanan var mı ben hiç duymadım. hepimiz kullanıyoruz, artık ihtiyaç oldu. telefonlardan daha zararlı bir sürü cihaz var. ama örneğin sizin yazdığınız açıdan bakılınca konu sahibinin talebi daha yerinde olacaktır. radyasyon havada kalsa da dediğiniz gibi çalışırken telefonu bir insan ne derece kullanabilir? normal işyerlerinde sorun oluyorsa bu işte de telefon kullanımı sorun olmalı.Sonucta oraya calismaya geliyor. Ben nasil is yerimde patronuma telefonla yakalanamazsam, baskasi da is diye gittigi yerde telefon konusunda gayet kisitlanabilir. Telefon, pc gibi seyler dikkat daginikligina sebep olur. Benim evime is diye gelen biri habire telefonuyla oynayamaz. Hele ki bebek bakmaya geldiyse... Telefon kullanma ozgurlugunu disarda kullanip oyle gelsin, veya gelmesin, telefonuyla mutlu olsun. Bu tur seyleri bastan konusmaniz gerekiyordu. Sadece gun icinde izin verildigi kadar bebek disinda bir seyle ilgilenebilir calisanlar. Veya bebek uyurken oynayabilir mi filan, bunlar ev sahibinin insiyatifine kalmis.
Ciddi misiniz şaka mi yoksaEvinize kaktüs de olsun mutlaka. Radyasyon için iyidir. Konuyla alakası yok ama aklınızda bulunsun.
Kaktusun radyasyonu cektigi soylenir , ben de isyerimde masamda bulundurum hepCiddi misiniz şaka mi yoksa
Ciddi misiniz şaka mi yoksa
Sonucta oraya calismaya geliyor. Ben nasil is yerimde patronuma telefonla yakalanamazsam, baskasi da is diye gittigi yerde telefon konusunda gayet kisitlanabilir. Telefon, pc gibi seyler dikkat daginikligina sebep olur. Benim evime is diye gelen biri habire telefonuyla oynayamaz. Hele ki bebek bakmaya geldiyse... Telefon kullanma ozgurlugunu disarda kullanip oyle gelsin, veya gelmesin, telefonuyla mutlu olsun. Bu tur seyleri bastan konusmaniz gerekiyordu. Sadece gun icinde izin verildigi kadar bebek disinda bir seyle ilgilenebilir calisanlar. Veya bebek uyurken oynayabilir mi filan, bunlar ev sahibinin insiyatifine kalmis.
Bu kadar Nasıl emin olabiliyorsunuz ki
Henüz zararlar net değil ve gelişme aşamasında etki oranı fazla
Bu arada okula başlayınca da hasta olur fikriniz de doğru değil zira radyasyonsan koruduk ama diğer mikroplarla haşır neşirdi Bizimki
Yılda bir ya hasta oldu ya olmadı
Mayıs a geldik okula devamsızlığı bile yok mesela
Radyasyondan korursanız hasta olur demedim. Bu kadar abartan insanlar, genelde çocuğu mikroptan da uzak tutuyor ve en çok onların çocukları hasta oluyor gördüğüm kadarıyla. Çocugun bulumduğu evde telefonla uğrasınca bişey oluyor olsaydı insan kalmazdı doğru dürüst. Soluduğumuz havanın bile pis olduğu şehirlerde yaşayıp böyle muhabbetlere girmek bana saçmalık geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?