- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Telefon kullanmayan degil ama, dikkatini telefona deyilde 2 aylık bebeğe özenle bakabilecek biri mutlaka vardırYanlis anlamayin. Ama bence biraz abarti.
Yollari ayirip kimi bulucaksiniz? Telefon kullanmayan bi bakicimi? Bu 2 milyonda bir ihtimaldir.
Kullanmıyorum kesinlikle.
Bende merak ettim , ne denilir başka , ama ben gerçekten kelime bulamadım , oğlumun / kızımın bakicisindan başka :)
Cocugunuza bakiyor diye onun telefon ozgurlugunu elinden almaya hakkiniz yok.sizdd kullanmayin o halde. Biraz empati
"Bakıcı sorunsalı" olabilirdi başlık. Sorunsal sözcüğünü görmüyor bu gözler ne zamandır.E öyle denilebilir. Bakıcı kız deyince küçümser gibi çıkıyo .
ne alaka .yarın çocuk ağlıyorken dur şunada cevap yazayım yok şurdan puan toplıyım derken çocuğu ihmal edecek.Cocugunuza bakiyor diye onun telefon ozgurlugunu elinden almaya hakkiniz yok.sizdd kullanmayin o halde. Biraz empati
sizin yanında bile çekinmeden telefonla haşır neşirse siz yokken o çocuğa falan bakmaz. tellle uğraşır.zaten genç birini niye buldun ki2 aylık bebeğim var. Maalesef borçlar nedeniyle ise başlamak zorunda kaldım.. bakıcı kız, bebeğimin yanında çok telefonla oynuyor.. zararlari malum.. ben wifinin kablosunu dahi cektim.. bastan kizla kötü bir diyalog kurmak istemiyorum sizce nasıl söylemeli kırmadan. . Bide yapmaması gerektiği hissini nasıl uyandiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?