bakıcı kız

Ne kadar abartı düşünüyorsunuz.
Siz hiç bebeğin yanında telefon kullanmıyor musunuz?
Dışarı çıktığında doktora gittiğinde bile radyasyona maruz kalabiliyor.

Telefonda oynamak icin para almiyor. Acil birsey olmadigi surece telefon da olmasi cok yanlis. Yerinizde olsam baska birini bulurum. Sizin yaninizda telefonu yla bu kadar oynayan siz yokken hic ilgilenmez bebekle. Yol verin gitsin baska adammi yok. Millet ne kadar rahat olmus. Oh ne guzel

Bu yüzden genç kız değil de 40li yaşlarda akılsız telefon kullanan bakıcı tercih ettim. Sadece gerektiği kadar konuşuyordu, telefonla oynayan, tv seyreden biri bebek bakıcılığı yapamaz.

Ya iş saatlerinde kim telefon kullanabiliyor acaba. Çok önemli durumlar hariç öğretmen derste telefonla konuşabiliyor mu? Yada bi doktor ameliyatın ortasında telini açabiliyor mu? Saçmalamayın lütfen ve işini adam gibi yapacak paraya ihtiyacı ve saygısı olan doğru düzgün birine bebeğinizi emanet edin. İhtiyaç molalarında yada önemli durumlarda telefonunu kullanabilir ama iş esnasında bu yaptığı yanlış. Ekmek aslanın ağzında umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.

bebek bu ya anlık dikkatsizlik bile...Allah korusun. Mesala mamasını içti kusma anında kafasını telefondan çıkarabilirse ancak görebilir. Ne yani bile bile hangi anne emanet edebilir. Radyasyonu söz konusu bile etmem. Diğer olasılıklar varken

Gençler genelde telefonsuz yapamiyor.Daha yasi büyük Teyze bulsaniz.Onlar hem tecrubeli oluyor hemde telefonla çok hasir neşir olmuyorlar.Tabiki söyleyin beyin tümörü yaptığı kesinlesmis bir gerçek bu.Sizde surekli olarak özellikle bskicinin yaninda esinizi uyarin bu konuda cocugun oldugu odaya telefon sokmuyoruz diye konuşun.Anlar snlar.Anlamiyorsa kapi orda

Cocugunuza bakiyor diye onun telefon ozgurlugunu elinden almaya hakkiniz yok.sizdd kullanmayin o halde. Biraz empati

Öyle birşey olabilir mi? Calisirken telefon kullanamaz. Mesela servis şoförleri de birleşip bizim çalışırken telefon kullanma özgürlüğümüz kısıtlanamaz diye isyan etsinler.

Kadın bütün gün işte bakıcı dalacak telefona belki 5 kere alt değiştirmesi gerekirken 3 kere değiştirecek. Oyun oynaması gerekirken oynamayacak.

Bence çok abartmayın derim eğer bakımından memnunsanız telefonlada dibine girmiyorsa bebeğin.bu devirde bakıcı bulmak da zor.

Sonuçta maddi çıkar ilişkisi kurmuşsun mesai saatleri içerisinde işini yapmak zorunda bebek uyanıkken çok fazla telefonla oynama diyebilirsin bebeklerin gelişimi için zararlı sonuçta bizler bile koymuyoruz uyurken yakınımıza.
Tabiki telefonuyla ilgilensin ama bebek uyurken yapsın bunu.

Yaşadığımız dünyada kaçamayacağımız kadar çok radyasyon yükü var
Üzgünüm ama ne kadar uğraşırsanız uğraşın bebişi koruyamayacaksınız radyasyondan
Geciktirmek istiyorsunuz tabi ama sonucu belli ne yazık ki

Teknolojinin ilerlemesi bizleri gerçekten mutlu ediyor mu yoksa mutlu olduğumuzu mu sanıyoruz emin değilim

Gelelim bakıcı kız konusuna... muhattabınız olan,ismini,yaşını vs bildiğiniz biri için kullanmıyorsunuzdur zaten günlük hayatta bu sıfatı (umarım)

Başka birini bulmaya çalışın içinize kurt düştüyse.
Memnunsanız samimi bir ortam sağlayıp muhabbet sırasında söyleyin Göz teması kurup içten bir açıklama yaparsanız anlar yahu

Şundan çekiniyorum,şöyle olmasından korkuyorum gibi ben diyerek cümleler kurun

ama sakın konuşup anlatmak yerine ima etmeye çalışmayın
Yanlış anlayıp kırılabilir

Ben ılk hamılelıgımde telefon kullanmamıstım , eve gıren herkes telefonunu kapatıp merdıvenlerdekı dolabımızda bırakıyordu ınternette kullanmadık. Sımdı dusunuyorumda Ne gerek varmıskı bu kadarına

zaten wifi şifresini vermen uygun değil şu dönemde. onda hata etmişsin.
elinden telefonu düşürmeyen bakıcıyı kabul etmem . hele gençse .
telefon bağımlılık gibi bebeği ihmal eder.

sizin yanında bile çekinmeden telefonla haşır neşirse siz yokken o çocuğa falan bakmaz. tellle uğraşır.zaten genç birini niye buldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…