bakıcı kız

Wifi'yi çekmek falan abartı değil mi biraz? Önemli olan bebeğin bakımını ihmal edip etmemesi bence.Eğer çok rahatsızsanız telefonla bebeği uyuttuktan sonra falan oynamasını söyleyin.

Evde telefon kullanmayarak, bunu nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum eve gırerken telefonları dışarımı gömüyorsunuz ama zararı sıfıra indirmiyorsunuz. Hava pis, yiyecekler sağlıksız ama evde telefon kullanmıyoruz, ormana taşındık... İyi, kesin bizden 10 sene fazla yaşarsınız şimdi sağlıklı bir şekilde. Böyle mutlu oluyorsanız diyecek birşey yok bana göre abartılı.

Bebeğin yanında dikkatinizi çekecek kadar telefonla oynaması tabi ki yanlış ve zararlı zaten tekefonla oynamaktan onunla ilgilenemez konuşun uyarın

bebek bakmak kadar dikkat gerektiren bir işte telefon çok büyük bir dikkat dağıtıcısı
bence bu radyasyondan daha önemli çünkü bebeklerin hareketleri anlık dikkat gerektiriyor
ben büroda calışırken sekreter alımında bile bir kişiyi çift telefon kullanıyor diye elemiştim hele ki bebek bakıcısı daha dikkatli olmalı

Çocuğunuzun sağlığını elbette düşüneceksiniz ama kusura bakmayın,dünyada yaşıyoruz. Çocuğunuz üstünde emekleyeceği parkede, giydiği kıyafetinde, yediği mamada ya da diğer besinlerde, pirinçte, ileride kullanacağı kalemlerde,boyalarda,hergün soluduğu havada kim bilir sağlığa zararlı ne kimyasallar var. Herkes bir radyasyon diyip duruyor ama geriye kalan asıl önemli şeyler kimsenin düşüncesinde bile değil. Radyasyon denilen şeyi düşüneceğimize hali hazırda bulunan şeylere baksak keşke... ve zaten büyük ihtimal bebeğiniz büyüdükçe bu düşünceleriniz gidecek.. hatta eline tablet,telefon vermeye başlayacaksınız er ya da geç.

Radyasyon olayina takilmaniz çok ilginç bu durumda benim talildigim tek nokta bebekle telefon yüzünden daha az ilgilenmesi olurdu
biraz abartmissiniz bu radyasyon konusu

nacizhane tavsiyem çocuğa karşı bu kadar koruyucu olmayın çünkü ilerde büyüdüğü zaman ne radyasyonlara ne kimyasallara maruz kalacak..
yaşadığımız gezegenin şartları böyle maalesef..
ama siz onu büyüdüğü zaman cam bir faanusa koyamazsiniz..
ve çocuğunuz büyüdüğü halde dünyanın bu kötü yanlariyla yeni tanışmaya başladığı için bağışıklık kazanamadigi için çok çabuk hastalanir
bir de anlayamadigim bir konu var madem evde siz de wifi kullanmiyorsunuz neden wifi var o zaman evinizde

Neden şartlarını en başta konuşmuyorsun ki bak sonra saçma şeyler yapıyorsun. Sen fişi çektiğinde kızın tekrar takmadığını nerden biliyorsun ? Cep telefonunun bol internetli bir paket olmadığını nerden biliyorsun.

Ben nasil ki isyerimde telefonla oynayamiyorsam mesaisi icinde bakici da oynayamaz, bu kadar basit bir kurali bile ihlal edecekse ben onun is ahlakindan suphe ederim zaten.

Radyasyon konusuna gelince, bana da hamburgerin yaninda diyet kola iciyorum diye guluyorlar bosverin, oysa ben fazladan almadigim 300 kalori kardir diyorum, sizinki de o hesap iste, zaten her yerden radyasyon aliyoruz bir de telefondan almayalim... ise yarasa da yaramasa da vicdani rahatlik icin siz bildiginiz gibi devam edin.

Radyasyon olayına takılmayın bence çocukla ilgili olup olmadığını bakın
Bende 20 aylık bebeğe bakıyorum telefonum elimde o uyurken yada kendi kendine oyun oynarken
Tabiki gözüm üstünde oluyor çocuğun
Ben konuşulması taraftarıyım
Güzeldi dille anlat
Bana yapılsa bu hareket bırakırım işi

bence kızın karşısına radyasyon gibi komik görünen, havada kalan bir konuyla çıkmayın. madem telefon olayından rahatsızsınız, kıza güzel bir dille iş saatleri içerisinde telefonuyla ilgilenmesinin yanlış olduğunu, buna razı olmadığınızı söyleyin. normal iş yerlerinden örnek verin belki bilmiyordur. iş yerinde de mesai saatinde birileri sürekli telefonla meşgul olsa olmaz yani, işini bile kaybedebilir insanlar. okulda ders dinlerken telefonla oynayamıyorsak, iş yerinde oynayamıyorsak sizin kız da bebeğinizin bakımı işi saatleri içerisinde telefonuyla ilgilenmemeli. yani bu kız bir şirkette çalışsa ve şirket böyle bir kural koysa garip karşılanmıyor da siz istediniz diye mi garip karşılanacak? o da iş bu da.

Biz evde telefonlarımızı bu kadar çok kullanmıyoruz,sadece arama yapmak için kullanıyoruz,malum radyasyon mevzusu yüzünden,sendende aynı özveriyi bekliyorum derseniz yeterli olur bence.
Bunda bir sıkıntı yok. Tercih meselesi,anlayış göstereceğini düşünüyorum.

Ust komsunuzda, yan dairenizde de wifi yok o zaman izole bir yerde mi yasiyorsunuz? Yani oturma odanizda modem olmasiyla yan dairede olmasi arasinda bir fark yok cunku.. Sac kurutma makinasi deseniz modemden daha fena.. kusura bakmayin bu biraz garip bir bahane, direkt cocukla ilgilenirken telefon kullanma dikkatin dagilmasin deyin daha iyi..

Bende sınava hazırlanacagım için bebegime bakması için bi yardımcı aldım.ilk konusmamızda kendini rahat hisset tv izleyebilirsin uyudugunda demiştim.ben içerde ders calısırken oda bebegime bakacaktı.kızım 7 aylıktı yani tam ilgi oyun zamanı.ben ne zaman yanlarına geldiysem kanepeye uzanmıs acmıs tvyi elünde telefon ya konusuyo biriyle yada msjlasıyo.bi sure sessiz kaldım gunler gectikce daha da arttırdı hatta gelip aglıyo ben bakamıyorum diyince işine son verdim.bebek uyurken telefona girebilir ama uyanıkken tamamen bırakmalı sonucta burası onun işyeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…