- 11 Ekim 2015
- 156
- 207
- 33
- 28
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet hava pis evet besinler sağlıksız
Ama iki zarar oradan gelirken engelleyebileceğim bir zararı az tutmak neden mantıksız
Evimi örneğin merkeze uzağa taşıdım balkonum çam poleni dolu ormana yakın elimden bu geliyor ama hava genel olarak pis
Ya da çarşıdan pazardan aldığımız çoğu yiyecek kimyasal dolu ona müdahale şansım yok
Ama kendimin vs bakıcımın evde radyasyon yaratmasını engellemek elimde
Yani zarar görüyor nasılsa bir de bundan görsün demek makul değil ki konu sahibi o konuda hassas ve bunu engellemek istiyor
Evet biz de fazla hassasız ben hamile iken elektrik hattı geçiyor önünden diye evimizi satıp kiraya taşındık zira okuduğumuz makaleler bizi bizden aldı
Baz istasyonları da her yerde
Her davada Yargıtay farklı karar veriyor daha zararlı mı değil mi belli değil onlara göre
Ama ya zararlıysa 50 ya da 100 yıl sonda tüm nesil öldüğünde haaa zararlıymış demenin bir anlamı olmayacak ki
Hic cekinmene gerek yok söz konusu yavrun. Ben olsam yollari ayiririm
Radyasyon olayına takılmayın bence çocukla ilgili olup olmadığını bakın2 aylık bebeğim var. Maalesef borçlar nedeniyle ise başlamak zorunda kaldım.. bakıcı kız, bebeğimin yanında çok telefonla oynuyor.. zararlari malum.. ben wifinin kablosunu dahi cektim.. bastan kizla kötü bir diyalog kurmak istemiyorum sizce nasıl söylemeli kırmadan. . Bide yapmaması gerektiği hissini nasıl uyandiririm
Kullanmadığınız interneti neden aldınız peki ?Kullanmıyorum kesinlikle.
Biz evde telefonlarımızı bu kadar çok kullanmıyoruz,sadece arama yapmak için kullanıyoruz,malum radyasyon mevzusu yüzünden,sendende aynı özveriyi bekliyorum derseniz yeterli olur bence.Çok seviyorum kızı aslında iyi vicdanli biri.. 25 yaşında . Şu telefon konusu olmasa iyi yani. Kırmak istemiyorum o yüzden. Ama bebeğim radyasyon alsın da istemiyorum ben çok dikkat ediyorum çünkü.
Genel olarak mesela Bebeğimi cok seviyor hıc aglatmiyo.
Memnunum yani.
Ne desin ? Neyi kasdettiği ortada.bakıcı kız ne itici bi tabirdir ya.
Ne desin ? Neyi kasdettiği ortada.
bakıcı kız ne itici bi tabirdir ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?