Kıyamam ya kaç yaşında? Kreş yada aile büyüğü şansınız var mıMerhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım
Kreste de surat asiyorlarKıyamam ya kaç yaşında? Kreş yada aile büyüğü şansınız var mı
Daha bezli bebek ne cesaret kamerasiz evde yabanci biriyle birakiyorsunuz. Insanlara zaten guveniniz olmasin, zaman kotu heran tetikte olmam lazim, hep kontrol etmek gerekiyor. Kamerasiz asla cocugunuzu birakmayinMerhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım
Ay ne bileyim yaşını yazmamış 2 falansa kreş yine daha iyi geldi bana, eve kamerada koymamış. El kadar bebeğe kızmış sigara kokutmuş kendini ne cesaret ya yolardım o kadını.Kreste de surat asiyorlar
Benim kızım 30 aylik, bir ay oldu kreşe başlayalı .yarım gün başlamıştık o kadar mutlu ve eğlenceli geliyordu ki tam zamanlı göndermeye başladım.Kreste de surat asiyorlar
Abla araştırmadan nasıl evinize alıyorsunuz ucuz diyemiMerhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım
nasıl parçalıyorsunuz yav?kim bilir ne kadar zaman böyle davrandı çocuğa? kamerasız olması gerçekten ihmalkarlık olmuş. büyük konuşmayayım da parçalardım herhalde o bakıcıyı. olan olmuş artık, bir dahakine kamerasız kimseye emanet etmeyin.
Öfkeli bir anneyi kolay kolay kimse yolamaz migren heleki söz konusu bebeği isenasıl parçalıyorsunuz yav?
valla merak ettim, hani ben de çok sakin birisi değilimdir de ülkenin geldiği durumda yalnız yaşayan da bir kadın olarak ne kadar başımı derde sokmazsam o kadar iyi diye diye iyice kukumav kuşu gibi oldum.
neyse
kadın halinizle başka bir kadının üstüne mi yürüyeceksiniz?
profesyonel dövüşçü değilseniz, ne olacak saç saça baş başa 2 kadın evinizin salonunda çocuğunuzun gözü önünde birbirinizi mi yolacaksınız?
kadın sizi yolarsa ne olacak?
Nadir kreslerdenBenim kızım 30 aylik, bir ay oldu kreşe başlayalı .yarım gün başlamıştık o kadar mutlu ve eğlenceli geliyordu ki tam zamanlı göndermeye başladım.
Daha kapıdan girmeden kollarını açıp öğretmene uzanıyor.
Haklısın ancak bebegımın önünde asla kavga edemeyeceğim için bizzat bana saldırmaya çalışmış birinden cocugumla duymazdan gelerek uzaklasmistim ben.Öfkeli bir anneyi kolay kolay kimse yolamaz migren heleki söz konusu bebeği ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?