- 17 Ocak 2020
- 28.826
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.118
- 598
Neler gördü bu gozlerÇok iyi bilinen bir kreste çocuklara kötü davranma dayak bir sürü şey yaşandı kamera görüntüleri ile savcılıklara sikayet edildi, davalar açıldı yapanların yanına kar kalıyor maalesef... Kreş kapatıldı aynı şahıslar başka isim altında başka yerde açtılar.
Eğer ki söz konusu evladınız sa kamera koymamak tamamen mantık dışı.Merhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım
benimde 35 aylık bi torunum var , bi hafta öncede ikiz kardeşleri olduÇok iyi bilinen bir kreste çocuklara kötü davranma dayak bir sürü şey yaşandı kamera görüntüleri ile savcılıklara sikayet edildi, davalar açıldı yapanların yanına kar kalıyor maalesef... Kreş kapatıldı aynı şahıslar başka isim altında başka yerde açtılar.
nasıl parçalıyorsunuz yav?
valla merak ettim, hani ben de çok sakin birisi değilimdir de ülkenin geldiği durumda yalnız yaşayan da bir kadın olarak ne kadar başımı derde sokmazsam o kadar iyi diye diye iyice kukumav kuşu gibi oldum.
neyse
kadın halinizle başka bir kadının üstüne mi yürüyeceksiniz?
profesyonel dövüşçü değilseniz, ne olacak saç saça baş başa 2 kadın evinizin salonunda çocuğunuzun gözü önünde birbirinizi mi yolacaksınız?
kadın sizi yolarsa ne olacak?
Kameralı evde anane babanneli yalnız değilken bile böyleyse Evinize niye kamera taktırmazsınız ki!?Bir tanıdığımın, Yabancı dil öğrensin,evin her işini yapsın hemde çocuklara baksın diye alınan yatılı yabancı bakıcı evde kamera olmasına rağmen anane babanne dönüşümlü kalmasına rağmen büyük çocuğa şiddet yapuyor,ellerine vuruyormuş. Çocuğu korkutmuş söylememesi için. O kadar farkında değiller ki kaç kez tekrarlamış çocuk söyleyemiyormuş. Halbuki ilkokul çağında. Annesi kızarıklık farkedince zorlayarak anlamış ve öyle kayıtlara bakmışlar.
Kamera ve evde birinin olması bile umurlarınd olmuyor. Maddi durumları yerinde olmasına rağmen kariyer yapacağım diye annesi yine de affedecek olmuş. Kaçak olduğuna bir de bir güzel aldıkları yere kadar şehirler arası götürüp bırakmışlar.
Normal türk üne güven yok! yabancısına ne gerek! Küçük bebeğe de sert davranıyormuş üstelik!
Fedakarlığınız için sizi takdir ediyorum. Sizde okuyunca aklıma geldi .Verdiğim örnekte kardeşi olmadan büyük çocuk daha kreş yaşı gelmeden kendini ifade edemeden konuşamadan kreşe verildi. Akran zorbalığı yaşamış ittirip kaktırmış büyük çocuklar. Çok küçük olduğu için öğretmen üzerine düşüp dikkat etmesi gerekirken ihmal etmiş ayakkabı dolabı ayağına düşüp kırılmış. Çok da varlıklılar zenginler. Yazık bu çocuğun başına gelenler.Bunlar hep annenin okudum kariyer yapıcam sosyal olucam bencilliğinden...benimde 35 aylık bi torunum var , bi hafta öncede ikiz kardeşleri oldu
ben çalışıyorum şuan biraz izin kullanıcam bi kaç ay yarım gün çalışıcam sonrada işten ayrılıcam bebeklere kızımla birlikte bakıcaz , büyük torunumu kreşe vermedik daha tam olarak konuşamıyo kötü davranırlar anlatamaz diye birde kendini dışlanmış hissetmesin dedik kardeşlerinede alışsın , seneye araştırıp iyi bi yere veririz duruma göre
Çocuğuna bunları yaşatacaksa anne olmasın bilinçli olarak. Yıllardır emek verdiği mesleğim kariyerim diyorsa illa onu seçsin çocuğu perişan etmesin böyleleri. Biliyoruz evde durmamak daha lüks konforlu hayat sosyal olayım diye, yok tazminatım yanmasın diye 5,6 aylık bebeklerin bile bakıcıda perişan edildiğini. Ev hanımları mükkemmel anne değil evet yeri geliyor tahammülün sabrın azalıyor. Elin yabancısı para hatrına böyle yapar işte bezi dolu saatlerce gezdirir son dk temizler.Ya da yıllardır emek verdiği mesleğini çöpe atsın memurlukta bile 2 sene ücretsiz izin var sadece en iyi ihtimalle. Sanki her ev hanımı mükemmel anne. Yapacak başka seçenek yok ya kreş ya bakıcı
kadın da yolabilir tabi ki. zaten gördüğünüz gibi bir varsayımda bulunmuşum. çocuğumun gözü önünde kadınla saç saça baş başa falan… okuduğumuz şeyleri biraz çerçeveli düşünmek, konunun bağlamında kalmak, bunlar önemli şeyler. bunu söylediğimde gözünüzde yerde birbirine girmiş iki kadın canlanması, böyle bir çıkarım yapılması nereden baksanız zorlama.nasıl parçalıyorsunuz yav?
valla merak ettim, hani ben de çok sakin birisi değilimdir de ülkenin geldiği durumda yalnız yaşayan da bir kadın olarak ne kadar başımı derde sokmazsam o kadar iyi diye diye iyice kukumav kuşu gibi oldum.
neyse
kadın halinizle başka bir kadının üstüne mi yürüyeceksiniz?
profesyonel dövüşçü değilseniz, ne olacak saç saça baş başa 2 kadın evinizin salonunda çocuğunuzun gözü önünde birbirinizi mi yolacaksınız?
kadın sizi yolarsa ne olacak?
Oldu herkes sizlere sorsun anne olup olmayacağını. Henüz kreşi deneyimlemedim son gününe kadar ücretsiz iznimi kullanacağım ama işe dönerken de en vicdanlı, en güzel ilgilenen, çocuğuma en faydalı yer neresiyse parasına puluna bakmadan bulup oraya vereceğim. Kalan vaktimi de çocuğumla en kaliteli şekilde geçirmeye devam edeceğim. Evde durmamak için işi bahane eden diyorsunuz ya kaçacak işi olmadığı için günlerde, tv karşısında, komsu oturmasında çocuğunu heder eden anne de çok o zaman sizin dilinizden konuşursak. Anneler bari birbirini böyle zorbalamasın ya.Çocuğuna bunları yaşatacaksa anne olmasın bilinçli olarak. Yıllardır emek verdiği mesleğim kariyerim diyorsa illa onu seçsin çocuğu perişan etmesin böyleleri. Biliyoruz evde durmamak daha lüks konforlu hayat sosyal olayım diye, yok tazminatım yanmasın diye 5,6 aylık bebeklerin bile bakıcıda perişan edildiğini. Ev hanımları mükkemmel anne değil evet yeri geliyor tahammülün sabrın azalıyor. Elin yabancısı para hatrına böyle yapar işte bezi dolu saatlerce gezdirir son dk temizler.
Maddi durumları yerinde olmasına rağmen kariyer yapacağım diye annesi yine de affedecek olmuş.
Benim kızım çok çekingen bir çocuk, sevmediği hiçbir kimseye gitmez ve istemediği hiçbir şeyi yapmaz.30 aylik bir çocuk sevgi doludur.
Benım Kızım aşağılık bir öğretmene seni seviyorum diye dolaşıp eve mutlu dönüyordu
Ki ben o gün oysa kameradan ıkı şey gördüm, velilerden de her zaman çok şey duydum.
Oyle cocuk mutlu geliyor diye harıka davraniliyor sanmayın, çocuğunuza arkadaşı kötü davrandığında da onunla ıkı dakıka sonra aşırı mutlu oynuyor ya da evdeyken o zorbalık gördüğü kişi hakkında anne x e gidelim diye tutturuyor mesela.
Mutluda ayrılıyor yanindan. Öyle çok ele vermiyorlar durumu
bizimde kreşe vermeme sebeplerimiz bunlar , daha kendini ifade edemiyo başına böyle şeyler gelmesin anlatamazFedakarlığınız için sizi takdir ediyorum. Sizde okuyunca aklıma geldi .Verdiğim örnekte kardeşi olmadan büyük çocuk daha kreş yaşı gelmeden kendini ifade edemeden konuşamadan kreşe verildi. Akran zorbalığı yaşamış ittirip kaktırmış büyük çocuklar. Çok küçük olduğu için öğretmen üzerine düşüp dikkat etmesi gerekirken ihmal etmiş ayakkabı dolabı ayağına düşüp kırılmış. Çok da varlıklılar zenginler. Yazık bu çocuğun başına gelenler.Bunlar hep annenin okudum kariyer yapıcam sosyal olucam bencilliğinden...
Ben size yanlis hissediyorsunuz demiyorum ama bu kadin cocugunuza gercekten zarar verse ispatiniz yok diyorum. Bende 3 bakici degistirdim. 2 si cok degisik insandi 3.su dunya iyisiydi. Ama evimizde yinede kamera vardi o da bilirdi. Kendisi de akilli bir kadindi kamera olmasini bende isterim birsey oldugunda ihmalkarligim yuzunden oldugu fikri olussun istemem dedi. Bazen ne kdr onlem alirsak alalim sonucta cocuklar kasla goz arasi herseyi yapabilir o yuzden iki taraf icinde en iyisi kameraBenim ihmalkarligim var evet maalesef.. bana iş saatlerinde sigara içmiyorum dedi ayrıca ilk anlasacagimiz zaman sigarayı söylemedi 3 hafta sonra söyledi ben sigara içiyorum dedi. Çocuğum odada tek kalmış kendi kendine oynarken bardak düşüyor yaramazlık hat safhada diye basbagriyr bu kızmak değil mi ??? Ben normal ses tonu ile bağırmanin farkını biliyorum kulaklarım duydu
Bunca doktor hakim polis kadınlar falan komple işi bıraksın yada çocuk yapmasınlar o halde, gerçekten bazen ne dediğinizi bilmiyosunuz.Çocuğuna bunları yaşatacaksa anne olmasın bilinçli olarak. Yıllardır emek verdiği mesleğim kariyerim diyorsa illa onu seçsin çocuğu perişan etmesin böyleleri. Biliyoruz evde durmamak daha lüks konforlu hayat sosyal olayım diye, yok tazminatım yanmasın diye 5,6 aylık bebeklerin bile bakıcıda perişan edildiğini. Ev hanımları mükkemmel anne değil evet yeri geliyor tahammülün sabrın azalıyor. Elin yabancısı para hatrına böyle yapar işte bezi dolu saatlerce gezdirir son dk temizler.
Geçen de burda bir üye hem tüm ev işlerini yapacak, hem de çocuğa bakacak uygun fiyatlı birini arıyordu. Kadın iş yükü bindikçe çocuğa saracak. Ben o durumda da çocuğa üzülmüştümBir tanıdığımın, Yabancı dil öğrensin,evin her işini yapsın hemde çocuklara baksın diye alınan yatılı yabancı bakıcı evde kamera olmasına rağmen anane babanne dönüşümlü kalmasına rağmen büyük çocuğa şiddet yapuyor,ellerine vuruyormuş. Çocuğu korkutmuş söylememesi için. O kadar farkında değiller ki kaç kez tekrarlamış çocuk söyleyemiyormuş. Halbuki ilkokul çağında. Annesi kızarıklık farkedince zorlayarak anlamış ve öyle kayıtlara bakmışlar.
Kamera ve evde birinin olması bile umurlarınd olmuyor. Maddi durumları yerinde olmasına rağmen kariyer yapacağım diye annesi yine de affedecek olmuş. Kaçak olduğuna bir de bir güzel aldıkları yere kadar şehirler arası götürüp bırakmışlar.
Normal türk üne güven yok! yabancısına ne gerek! Küçük bebeğe de sert davranıyormuş üstelik!
Evde tüm gün yatıp iş çıkarmak için dolap indirip kaldıranlardan çocuklarımız bikaç dil öğreniyor, 2 yaşında üst baş giymeyi biliyor oluyor diye ders alamıcaz hadi ablacım ben evde kalana bişey demiyorum sen de çocuğu en iyi koşullarda yaşasın diye uğraşan ve anne olunca kendini unutmayan kadınlara saldıramazsın. Yallah. Sonra ağlarsın aldatıldım param yok ühühğ diye.Çocuğuna bunları yaşatacaksa anne olmasın bilinçli olarak. Yıllardır emek verdiği mesleğim kariyerim diyorsa illa onu seçsin çocuğu perişan etmesin böyleleri. Biliyoruz evde durmamak daha lüks konforlu hayat sosyal olayım diye, yok tazminatım yanmasın diye 5,6 aylık bebeklerin bile bakıcıda perişan edildiğini. Ev hanımları mükkemmel anne değil evet yeri geliyor tahammülün sabrın azalıyor. Elin yabancısı para hatrına böyle yapar işte bezi dolu saatlerce gezdirir son dk temizler.
Çalışan kadınları çok fena kıskanıyorsun gibi algıladım bu yorumuFedakarlığınız için sizi takdir ediyorum. Sizde okuyunca aklıma geldi .Verdiğim örnekte kardeşi olmadan büyük çocuk daha kreş yaşı gelmeden kendini ifade edemeden konuşamadan kreşe verildi. Akran zorbalığı yaşamış ittirip kaktırmış büyük çocuklar. Çok küçük olduğu için öğretmen üzerine düşüp dikkat etmesi gerekirken ihmal etmiş ayakkabı dolabı ayağına düşüp kırılmış. Çok da varlıklılar zenginler. Yazık bu çocuğun başına gelenler.Bunlar hep annenin okudum kariyer yapıcam sosyal olucam bencilliğinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?