BAKICI MESELESİ

cansinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
45
43
3
Herkese iyi günler dilerim :)
Ben şuan 3 minik prensese hamileyim gerçekten çok heycanlıyım ve ilk defa anne oluyorum :) biraz acemilik oluyo hep endişe içindeyim aman bişey olmasın diye yediğime içtiğime hareketlerime çok dikkat ediyorum. ve bebeklerim etkilenmesin diyede en çok pskolojime dikkat ediyorum. Çalışa bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde. şuan izindeyim evde annem eşimin anneside var inanın bana çok yardımcı oluuyorlar haklarını yiyemem.

Asıl derdim bebeklerim doğduktan sonra nasıl yetebileceğim. Evet annemler yardımcı oluyorlar ama ben aylarca onları tutamam yanımda. Eşimle bakıcı tutmaya karar verdik 2 tane annem çok saçma olduğunu söyledi doğduktan sonrada gelebileceklerini söylediler. ama ben huzursuz oluyorum onlarıda rahatsız etmek istemiyorum. bebeklerim doğduktan sonra biri uyurken biri uyanıcak ve beni çok zor günlerin beklediğini biliyorum. Tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum. Herkesin fikri benim için inanın çok değerli

Anneler destek olmaya hazirken bakici tutmaniz açıkçası bana uygun gelmiyor.Benim imkanim olsa asla herhangi biri hele ki sosyo kulturel seviyesi düşük ve kan bagim olmayan biri bebegimin bakimina yardim etsin istemem.Benim fikrim bakici yerine ev islerine yardimci birini bulmaniz.Anneler sadece ve sadece bebeklerle ilgilensinler.Evde devamli her islerine kosan bir hizmetli bulunsun.Hem buna itiraz da etmezler belki

Öncelikle bebislerini sağlıkla al kucağına yerim onları ben :))) bakıcı tutmanı tavsiye ederim canım anne il olarak iş değil inan bende bitane var ama 20. Günde gönderdim annemi olmuyor ....

gerçekten çok mantıklı bir fikir hiç böyle düşünmemiştim çok teşekkür ediyorum bu fikri paylaşıcam :)

1 bakici asla yetmez. 2 bakicida olmaz. 1 bakici tutun. Bakicinin yanina anneler donusumlu gelsin.

Ay yardim etmek isteridim.. Iki kizim var benimde biri 7 digeri 4.. Kucumde anaokuluna basladiginda bende bos durmak istemiyorum artik.. Meslegimin uzerine calismak istiyorum..

bebeler üçüz değil mi :) o bakıcıyı mutlaka tutun. aynı anda ağladıklarını farz edin hangisine kucak açacaksınız. hadi birini anneniz aldı birini siz 3. ne olacak. bunun yedirmesi içirmesi bezlemesi vs. durumunuz varsa bakıcı tutun annenizde gelsin.
aksi durumda sizler için çok yıpratıcı olur.

MERHABA; ÜÇÜZ OLMASI İÇİN BİRŞEY YAPTINIZ MI ? AİLENİZDE AKRABANIZDA VARMI BÖYLE İKİZ ÜÇÜZ BU YÜZDEN Mİ ACABA ?????

Bi arkadasimin akrabasi vardi kari koca doktor bi cift ucuzleri vardi

Gunduz bakicisi ve gece bakicisi olmak uzere iki bakicilari vardi yanlis hatirlamiyorzam 9-10 yil kadar onceydi gece bakicisina 1500 gunduz bakicisina 1500 olmak uzere 3000 lira bakiciya oduyordular ve cokta memnun olduklarini duymustum oyle ki tayin isteyip gittiklerinde gece bakicilarida onlarla gitmisti

Annenizin kaynananizon bakmadi guzel ama onlara soyle yapma boyle yapma diyemezsiniz 3 cocuk ne yazikki belli bi yastaki insani zorlar maddi durumunuz yerindeyse belli bi yasa kadar bakiciyla idare esin hem annekerinizde bi sure yardimci olur kres yasindan sonrada krese yollarsiniz

MERHABA; ÜÇÜZ OLMASI İÇİN BİRŞEY YAPTINIZ MI ? AİLENİZDE AKRABANIZDA VARMI BÖYLE İKİZ ÜÇÜZ BU YÜZDEN Mİ ACABA ?????
evet eşimin tarafındada ikizler var bizim tarafımızdada var rabbime bana üçüz bağışladı şükürler olsun

Maşallah ne güzel üçüz sahibi olacaksınız ancak bir okadar da çooookk zorrr bakımı,Allah size güç kuvvet versin zaten anneler de sizi yanlız bırakmazlar bakım konusunda.Eve alacağınız yardımcı da yemek temizlik yapsa ancak yetiştirirsiniz.

2 tane bakıcıya ne gerek var? bence uygun olmaz çünkü iki bakıcının bakımı birbirine benzemez. Biri başka şey uygular öbürü başka çocuklarında aklı karışır yani. Gerek de yok. Hem annelerde gönüllüymüş duruma bakın eğer onlar yetemezlerse bir tane ayarlarsınız durumunuzda iyiyse. Bu arada maşallah sağlıkla alın kucağınıza.

Evde çalışan yardımcı yeterli bence. Her iş onda olacak siz sadece anneyle bebeklere bkacaksınız. Çalışmaya başlayınca ek olarak bakıcı alınır,yardımcı tam gaz devam :) annede olacak tabi. Bizde bir tane var ve durum anlattığım gibi :)

Maşallah sağlıkla alırsınız umarım bebişlerinizi kucağınıza. Ama çok zor bir süreç bekliyor sizi. Annelerin yaşı kaç , bebek bakmayı severek yapacaklar mı ? bunlar önemli . Çünkü ne kadar torunları olsa da onların sesi , ağlamaları , heleki hastalıkları derken usanabilir ve uzaktan sevme moduna geçebilirler. Ben yerinizde olsam bir ev işlerine yardımcı , birde bakıcı tutardım. Ablamın üst üste 2 bebeği oldu , ancak ev işlerine yardımcı alarak çözüm buldu. Ama onunkiler yine 1 yıl ara ile olunca daha kolaydı. Sizin 3 ü aynı zamanda .. Gece ağlamaları ve hastalıkları olursa annelerle tek olmaz.

yardımcı iyi fikir. ama endişlerein ve bebek bakımı süt emzirme vs. için lütfen doktrlardan ebelerden yardım iste. anlatsınlar.

Üçüz olmasa kesinlikle bakıcı derdim.

Tek bakıcı üç bebeğe birden bakamaz sürekli kameradan izlemeniz kontrol etmeniz gerekir.

Anneler baksın diyeceğim lakin devamlı sizde kalmaları gerekecek mi ? Gece kalıcaklar mı bu önemli .

Cümbür cemaat yaşamaya başlarsanız evliliğinizde sıkıntılar olur.

Abbeler baksın evişleri içinde yardımcı tutun ama gece kalmamak kaydıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…