gerçekten çok mantıklı bir fikir hiç böyle düşünmemiştim çok teşekkür ediyorum bu fikri paylaşıcam :)Anneler destek olmaya hazirken bakici tutmaniz açıkçası bana uygun gelmiyor.Benim imkanim olsa asla herhangi biri hele ki sosyo kulturel seviyesi düşük ve kan bagim olmayan biri bebegimin bakimina yardim etsin istemem.Benim fikrim bakici yerine ev islerine yardimci birini bulmaniz.Anneler sadece ve sadece bebeklerle ilgilensinler.Evde devamli her islerine kosan bir hizmetli bulunsun.Hem buna itiraz da etmezler belki
1 bakici asla yetmez. 2 bakicida olmaz. 1 bakici tutun. Bakicinin yanina anneler donusumlu gelsin.Herkese iyi günler dilerim :)
Ben şuan 3 minik prensese hamileyim gerçekten çok heycanlıyım ve ilk defa anne oluyorum :) biraz acemilik oluyo hep endişe içindeyim aman bişey olmasın diye yediğime içtiğime hareketlerime çok dikkat ediyorum. ve bebeklerim etkilenmesin diyede en çok pskolojime dikkat ediyorum. Çalışa bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde. şuan izindeyim evde annem eşimin anneside var inanın bana çok yardımcı oluuyorlar haklarını yiyemem.
Asıl derdim bebeklerim doğduktan sonra nasıl yetebileceğim. Evet annemler yardımcı oluyorlar ama ben aylarca onları tutamam yanımda. Eşimle bakıcı tutmaya karar verdik 2 tane annem çok saçma olduğunu söyledi doğduktan sonrada gelebileceklerini söylediler. ama ben huzursuz oluyorum onlarıda rahatsız etmek istemiyorum. bebeklerim doğduktan sonra biri uyurken biri uyanıcak ve beni çok zor günlerin beklediğini biliyorum. Tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum. Herkesin fikri benim için inanın çok değerli
Herkese iyi günler dilerim :)
Ben şuan 3 minik prensese hamileyim gerçekten çok heycanlıyım ve ilk defa anne oluyorum :) biraz acemilik oluyo hep endişe içindeyim aman bişey olmasın diye yediğime içtiğime hareketlerime çok dikkat ediyorum. ve bebeklerim etkilenmesin diyede en çok pskolojime dikkat ediyorum. Çalışa bi bayanım özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim çok şükür eşimde öyle halimiz vaktimiz yerinde. şuan izindeyim evde annem eşimin anneside var inanın bana çok yardımcı oluuyorlar haklarını yiyemem.
Asıl derdim bebeklerim doğduktan sonra nasıl yetebileceğim. Evet annemler yardımcı oluyorlar ama ben aylarca onları tutamam yanımda. Eşimle bakıcı tutmaya karar verdik 2 tane annem çok saçma olduğunu söyledi doğduktan sonrada gelebileceklerini söylediler. ama ben huzursuz oluyorum onlarıda rahatsız etmek istemiyorum. bebeklerim doğduktan sonra biri uyurken biri uyanıcak ve beni çok zor günlerin beklediğini biliyorum. Tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum. Herkesin fikri benim için inanın çok değerli
evet eşimin tarafındada ikizler var bizim tarafımızdada var rabbime bana üçüz bağışladı şükürler olsunMERHABA; ÜÇÜZ OLMASI İÇİN BİRŞEY YAPTINIZ MI ? AİLENİZDE AKRABANIZDA VARMI BÖYLE İKİZ ÜÇÜZ BU YÜZDEN Mİ ACABA ?????
YAAAAA ÇOK GÜZEL. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ BENİMDE OLUR AMA BU İHTİMAL ÇOK DÜŞÜK BİZDE YOK ÖYLE YAAevet eşimin tarafındada ikizler var bizim tarafımızdada var rabbime bana üçüz bağışladı şükürler olsun
YAAAAA ÇOK GÜZEL. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ BENİMDE OLUR AMA BU İHTİMAL ÇOK DÜŞÜK BİZDE YOK ÖYLE YAA
yardımcı iyi fikir. ama endişlerein ve bebek bakımı süt emzirme vs. için lütfen doktrlardan ebelerden yardım iste. anlatsınlar.Herkese iyi günler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?