BAKICI MESELESİ

Benim bir yavrum var. Annemle büyüttük. Bakıcı değil ama anneme yardımcı bir bayan tuttum. Ev işi ve yemek yapacak birisi.
Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Kesinlikle bakıcı diyorum.
Muhtemelen annelere fikir ayrılıkları oluşur doğumdan sonra. Normal olması zaten.
Riskine bile girmeye değmez.
Bakıcı imkanı varken kesinlikle bakıcı.

Mis gibi canindan kanindan torunlarina anane babanne varken hicbir kan bagi olmayan bakicinin bakmasina ne gerek var...bir kan hisimligi oldugu icin candan icten sevgi dolu bakarlar ama bakicinin tahammulu ne kadar olacak sevgi gosterebilecekmi..sonucta gonullu degil bir ucret karsiligi bakacak..bir yer de off diyebilir..bebekler bunu sezgileriyle hisseder.yeni dogan bebekler iki duyguyu ararlar kabul ediliyormuyum yani seviliyormuyum ikincisi guvendemiyim siz anne olarak yetemediginizde anneleriniz yetecektir sevgileriyle ilgileriyle hic bakiciyla kafani karistirma.

Biz annemle iki kadın bir bebeğe zor yetişmiştik.Sadece annen ve sen üç tane bebekle mümkün değil başa çıkamazsınız.Bakıcı mantıklı olur.Kadın yemek temizlik o işleri de yapar,bebeklere de yardım eder.

Kızlarınızla sağlıkla kavuşun inşallah.
Annemin kuzeni 3 erkek bebişe hamileydi anneler ve gece gündüz ayrı bakıcıları vardı. Diğer türlü zor olur. Bebeklerin maması var giyimi kıyafet yıkaması ütüsü vs vs vs. En kötü ihtimalle gündüz birisi olması gerekir. Davulun sesi uzaktan hoş gelmiş ama gerçekler maalesef kolay değil.

Canim benimde ikizker var ilk aylar kizkardesim yardimci oldu ilk 2 ay gaz sorunlari olunca cok zorlaniyorsun sonra geciyor simdi 5 aylik oldular tek basima bakicam artik kizkardesimde gidicek bakalim insallah ayak uydururum.size gore bebekler ne kadarlik olana kadar yardim etmelerini istersin

Ev işlerine bir yardımcı kesin şart

Çamaşır vs bitmez zaten

Sil süpür yemek biberon yıka onun işi sürekli olur

Bebekler yemek aşamasına gelince iyice ihtiyaç artar

Siz izinde iken anneanne ve siz yetebilirsiniz belki ama siz işe dönünce mutlaka genç ve dinç bakıcı büyüklerin yanına şart

İnsan yeri geliyor bir tanenin peşinde yoruluyor üç tane ayrı yöne giden bebeğe bir nene asla bakamaz zaten

annelerin yanında ev işlerine yardımcı bayan almanız işinizi çözer bence. bide tavsiyem bebeklere uyku eğitimi aldırmanız, uykusunu alan bebek hem huzurlu olur hem de bakımı daha kolay olur.

mümkünse bir yatılı bakıcı, bir de gündüz bakıcı/yardımcı alın, ilk zamanlar anneler de gelsin tabi ama onlar da sürekli full time çalışır gibi yanınızda olamayacaklar.

Temizlik ve yemek için yardımcı tutun şimdilik anneler bu işlerle ilgilenmesin yine yetiştiremezseniz bakıcı bakarsınız.

Herkesin düzeni var, kaç ay kaç yıl yanınızda kalacaklar ve neden kalsınlar.
En azından biri kalsın biri gitsin, bir de bakıcı, dönüşümlü olsun.

Ama eğer durumumuz çok çok iyi diyorsanız bence izindeyken iki yardımcı bulun hem ev işlerinden kurtulun, hem işe başlayana kadar güvenilirliklerini öğrenin beraber bakarak.

kesinlikle bakıcı diyorum
eninde sonunda anneler yorulur problem olur
1 bakıcı yanına da dönüşümlü anneler

Allah sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin :)

Bakıcı yerine ev işlerini yapmak için bir yardımcı tutun. Bebekleriniz ilk 3 ay sizden başka kimseyi istemeyecek zaten :) Sağlıkla alın kucağınıza.

MERHABA; ÜÇÜZ OLMASI İÇİN BİRŞEY YAPTINIZ MI ? AİLENİZDE AKRABANIZDA VARMI BÖYLE İKİZ ÜÇÜZ BU YÜZDEN Mİ ACABA ?????

Döllenme ile ilgili bir şeye kim ne yapabilir Allah aşkına!? Biraz araştırın böyle saçma şeylerin peşinden gidip medet ummayın. Akıl fikir versin herkese Allah...

Döllenme ile ilgili bir şeye kim ne yapabilir Allah aşkına!? Biraz araştırın böyle saçma şeylerin peşinden gidip medet ummayın. Akıl fikir versin herkese Allah...

Genelde tüp Bebek yahut aşılama gibi yumurta artırımı ilaçları sonunda oluyor ya onu sormuş olabilir

Bir de genetik olanlar var tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…