BAKICI MEVZUSU

Onu demeyin bunu demeyin
Eh o zaman verirsin bakicina 50lira fazlasini evini de temizler. Nedir yani on paragraf yazmissiniz,bu kadar dusunmeyin ve rahat olun derim. Seneye ola hayrola ayrica.

Cocukla bakicinin oyalanmasi ve gerekli esyalari icin bir alan olustur. Diger odalarin kapisini kilitle. Yani kullanimda bir lavabo bir mutfak ve bir oda olsun.

diyebileceklerimizi de belirtseydin aradan bişey seçerdik biz.

valla okudum onu demeyin bunu demeyin demişsiniz o zaman ne duymak istiyorsunuz söyleyin onu söyleyelim?
hem yarım gün çalışıp hemde böyle mızmızlanıyorsun ya başka bir şey demiyorum ben ....
hayatınız çok çok zor yazık size..

Ben hayatım çok zor demiyorum. Mızmızlanmıyorum ayrıca. Yarım gün çalışıyorum tam gün çalışanlara göre çok çok daha iyiyim tabiki. Geçen sene çok rahattım tek çocukla. Birde ben alelacele okula gitmeyi sevmiyorum. Sabahları erkende kalkarım. Sadece eviniz dağınık olduğunda rahatsız oluyormusunuz bunu sordum.

İlk çocuğum 2 buçuk yaşındayken atandım. Bir yıl memleketten eşimin yeğeni geldi bizimle kaldı o baktı. Bir sene sonrada üç buçuk yaşından itibaren üç sene benimle beraber okula götürdüm.

Yeğen varken de ona misafir gibi mi davrandınız yemek vs Nasıl halloldu

Siz tecrübelisiniz evde çocukla ilgilenen birisi daha önce de olmuş

Hani sormuşsunuz ya ev dağınıkken rahatsız olmuyor musunuz diye olmuyorum diyorum kısaca

Hayata eve eşyaya hizmete gelmedik ki onlar bizim hayatımızı kolaylaştırmak için var

Toz dağınıklık vs sebebi neyse kaldırın ortadan

Örneğin çok sehpa masa vs varsa üstü daha kolay dağılır kapalı bir tane olursa az dağılır

e bence cok abartili dusunmussun.
sen siyahlarin tozunu alsan da 15 dk sonra tiz zerrecikleri gene uzerine dusecek..
derli toplu olursun biter.
wcyi acelesinde bi temizlersin, geceden bulasik mak. calistirir temiz birakirsin. copleri (wc dahil) toplar atarsin. tamam..
ev hali ya..

Düşünsüğünüz şeyler öncelik olmamalı benim fikrimce. Ben de bu yaz bebeğim 7. Ayına girdiğinde bakıcı tutmak zorunda kalacağım ve kara kara düşünüyorum. Ağladığında benim kadar sabırlı olur mu? Bebeğimi ağlamaya terk eder mi, uyku ilacı verir mi vs. Bunları düşünüyorum. Ama sizin bir de büyük çocuğunuz varmış bir şey olsa zaten size bilgi verir. Temizlik konusunu bence umursamayın. Ruh hastasıysa zaten kirli çamaşırlarınızı bile karıştırır.

1,5 yıldır bakıcımız var ve evin her türlü halini görmüştür. Dağınık,pis temiz hiç de umurumda olmamıştır. Kızımın uyuduğu zamanlarda ben söylemesem bile ortalığı toplar şayet istersem yemek bile yapar.
Bakıcı ile anlaşmamızda kızımın ütüleri ve yerde kırıntı varsa onu süpürmesi dışında hiçbir iş istememişken tüm ütülerimi yapar.
Çocuklu ev bu elbette dağınık olur, müze gibi evler yaşanmışlığı olmayan evlerdir unutmayın. Kendinizi biraz rahat bırakın. Ayrıca ev bal dök yala olsa ne olur biraz dağınık zaman zaman kirli olsa ne olur.dedikodu yapmaya meyili olan insan her türlü yapar.
Zaten bakacak kişiyi tanıyormuşsunuz dedikodu yapar mı yapmaz mı bilirsiniz.
Bir de enerjinizi takıntı derecesinde ev işine vereceğinize çocuklarınıza verin. Dağınık evde çocuk mutsuz olmaz ama sürekli iş yapıp enerjisi düşen anneye sahip çocuklar mutsuz olur.
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler gerisi teferruat.

hayır rahatsız olmuyorum şuan işyetim ve evi ok götürüyor yapacak bir şey var mı hayır yok akşam 7den önce vede olamayacağım.
ama siz erken dediğiniz saat 9da kalkıp kalvaltı yapıp rahat rahat temizlik yapıp saat 12de çıkacaksınız ve bunun zor olduğunu düşünüyorsunuz
biz ne yapalım?
haa bu arada cumarteside yarım gün calışıyorum.
haa bu arada sizin yarınızdan daha az maaş alıyorum. 2 ünv mezunuyum.

Ben derdimi anlatamadım galiba. Yada sağolsun anlayanlar yardımcı olmak için yorum yapmışlar. Teşekkür ederim hepinize.

Ama olay şu aslında. Başkası olsa gerçekçekten umursamam. Sadece velimin bakıcı olması dert oluyor. Her öğretmenin velinin gözünde iyi kötü bir Profili vardır. Bizim de bu veli ile gayet güzel saygı çerçevesinde öğretmen veli ilişkimiz var. İşte bu ilişkinin bozulmasından korkuyorum.

Burdan bi bayan o senin misafirin değil çalışanın demişti. Galiba seneye çocuğa baktığında onu velilikten çıkarıp bakıcı profiline koymam gerekiyor.

Kadın zaten seneye veliniz olmayacakmış. Kaldı ki veliniz olsa ne olacak? O ayrı öbürü ayrı durum. X öğretmenin evi çok pismiş diye dedikodu yapacağını düşünüyorsanız zaten çocuğunuzu bırakmayın bu kadına...

Yok o öyle biri değil ama ben kafama takıyorum işte diyorsanız da biraz rahat olun. Çocuklu evin dağınık ve kirli olması çok doğal...

Odanın sehpasında toz olsa, okuldayken aklıma takılıyor dediğinize göre siz takıntılısınız demek ki... ama kendinize eziyet ediyorsunuz boş yere, gerekirse bir psikolog ile görüşün.

Normal zamanda o tozları takmam kafama. Sadece eve biri geldiğinde tozları görecek beni ayıplayacak diye düşünürüm utanırım.

Normal zamanda o tozları takmam kafama. Sadece eve biri geldiğinde tozları görecek beni ayıplayacak diye düşünürüm utanırım.

Amaaaan boşverin. Öyle düşünen insan kendi fesatlığından utansın. Çocuklu insansınız normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…