eşim ben sabah alıp, akşam bırakırım dedi ama gelgelelim ki küçük yerde aklı bir karış havada bir kızla eşimin yalnız gidip gelmesi kafamı karıştırıyor, minnet altında kalmaya devam edip kızımı bırakayım mı yoksa güvenmediğim biriyle hergün eşim yalnız mı kalsın
Yani bekar kızlara laf atmadım. Herkesi tenzih ederek söylüyorum. Ama benim tanıdığım biri. Evime gelip gitmesini sıkıntı yapmam ama eşimin hergün arabayla kızı getirip götürmesi bana hoş gelmiyorsiz en iyisi işten çıkın ve hem cocugunuza hem esinize sahip çıkın. Mazallah ortada akillari bes karis havada olan bekar kizlar var
Evet bunu anneme defalarca teklif ettim öyle pratik biri değil sonuçta yaşlı kendi başına bakamaz ve kendi evini bırakıp bende yaşamaz. Ben kendi evimde ölmek istiyorum damat evinde öldü demesinleri bile düşünür18 yaşında insanlar kendi çocuklarına zor yetişiyorlar birlikte büyüyolar gibi bişey oluyor.
Bakıcı için çok küçük bir yaş. Anneniz kardeşinizde değil sizde yaşasın olmaz mı?
Zan altında bırakmak değil ame neler okuyorum burda açıkcası kimseye güvenim YokAnneniz bir süre sizin evinizde kalamaz mı? Küçük yer diyorsunuz komşulardan falan bakacak vardır belki bir sorun. kısa mesafe getirip götürürseniz öğlen de rahat edersiniz. Kardeşinizin evinde iki küçük çocuk ev sahibi için de zor olur tabi.
Aklı bir karış havadadan neyi kastettiniz anlamadım. Ama eşinizle gidip gelmelerinde ne var bir iş neticede bu da. Zan altında bırakmayın insanları.
Yengem de annem de para kabul etmediler. Hatta yengeme bilezik yapayım sana dedim benim de içimde kalmamış olur ama yine kabul etmedi, ben de onun yerine üç bin liraya yakın ev eşyası aldım arada hediye alıyorum ame yine de içim rahat etmez, onun Da sorumlulukları var bakmak zorunda olmadığının farkındayımBakiciya verecegin parayi annene ver o baksin...zaten onceden o bakiyormus...en guvenilir cozum bence
Yengem de annem de para kabul etmediler. Hatta yengeme bilezik yapayım sana dedim benim de içimde kalmamış olur ama yine kabul etmedi, ben de onun yerine üç bin liraya yakın ev eşyası aldım arada hediye alıyorum ame yine de içim rahat etmez, onun Da sorumlulukları var bakmak zorunda olmadığının farkındayım
Bu konuyu ablalara da açtım. Onların da bildiği kişiler olduğu için onlarda onaylamadı. eve sorunsuz gidip gelecek birini bulsam bu kadar düşünmemAnnen baksın yada başka birini bul bence aklı bi karış havada birine güvenme ne çocuğunu ne kocani sonra ah etme
Hayır daha önce gizlice eve para bıraktım bi aylık bakım parası. Ama geri cüzdanıma bırakmıştı onun için para istemiyorsan bilezik yapayım diye sordum. Geri koyamayacak şeyleri alıp gönderdim onları mecbur kabul ettilerBence alayım mı demeden alıp hediye edin.cünkü ne anneniz ne yengeniz alın demez.cocuga bakmak kolay değil.kendi cocugumuza bakarken bile zorlanıyoruz. Sık sık ikisine de hediyeler alırsanız daha gönüllü bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?