Bakıcı mı? annem mi?

Yani bekar kızlara laf atmadım. Herkesi tenzih ederek söylüyorum. Ama benim tanıdığım biri. Evime gelip gitmesini sıkıntı yapmam ama eşimin hergün arabayla kızı getirip götürmesi bana hoş gelmiyor

Onun icin mi bunu yaziyorsunuz:
yoksa güvenmediğim biriyle hergün eşim yalnız mı kalsın

Daha 18 yaşında kızın cocuga iyi bakabilmesinde önce eşinizle yalniz kalabilir mi diye sorguluyorsunuz...yani kiza güvenmiyorsunuz zaten, başka alternatiflere bakın. Türkiyede kadınların işi ne zor.

Bakıcıya vereceğin parayı yengenle versen sonuçta paranın yüzü tatlıdır

Dediğim kadın evde bakmayı kabul etti ama öğlen arasında çocuğumu görmeden rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Kadın yıllardır tanıdığım biri annemlerle komşular ama onunda eşi çalışıyor ve öğlen eve geliyor. Açıkcası evde bakan biri olsun istiyorum öğlen evime geleyim çocuğumu emzireyim biraz vakit geçireyim istiyorum

Sundugunuz şartlara istinaden annenizle kalsın diyorum. 1 yıl daha dişinizi sıkın sonra kreşe verirsiniz. Ya annenizi kendi evinize getirip öyle baktiracaksiniz bu durumda yenge hanım Çocuğunu size getirecek, ya da yenge hanım arada kalmaktan vazgeçip sizin cocugunuzun evine gelmesine ses etmeyecek. Yani sadece yengenizin isteğine göre olmuyor bazı şeyler malesef , siz annenizi yanınıza alın madem, o da kendi annesini alsın yanına..

18 yaşında tecrübesiz bir genç kız çocuk bakamaz meselesine takıldım ben en çok.
Ne kural dinletebilir, ne yemesine dikkat eder ne uyku saatine ne de giyinmesine..

Ben 18 yaşımda yeğenime bakardım ama asıl sorumluluk annemdeydi. Ben ablamın tarifiyle kahvaltısını hazırlar, altını değiştirirdim daha çok..

Sizin asıl korkunuz eşinizin ayartılma ihtimali ama ben daha çok çocuğa odaklandım..

Yengeniz de haklı. Evde sürekli bir koşturmaca mücadele hali çok yıpratıcı.
Bence evinizde bakacak bakıcı aramaya devam edin. Anneniz de bu sürede sizde kalsın..

Evet haklısınız ayrıntıya takıldım. Çocuğa da çok iyi bakacağını sanmıyorum. Benimkisi sadece çocuğuma evimde baktırmak isteği

Bizim burasi da kucuk yer 4 ayda anca bulduk birini
Dediginiz gibi herkes evinde bakmak istiyor.40 yasin ustunde falan birini bulursaniz anca o yastakiler gelir belki

Çocuğunuzu başkasının evine bıraktığınızda içiniz rahat etmeyecek.

Tamam haklısınız da 75 yaşındaki annenize bıraktığınızda içiniz rahat edecek mi?

Allah sağlıklı ve uzun önür versin annenize ama bu yaştan sonra, ondan hayatınızı karşılaştırmasını beklemek değil aksine sizin onun hayatını kolaylaştırmak için çabalamanız gerekmez mi?

Annem kesinlikle bir başkasına baktırmamı istemiyor getir ben bakarım diyor bir yıldır sürekli yanında ve kızımı çok seviyor ve ona çok baglı tabi sizin dediğiniz gibi hayatını kolaylaştırmak için bakıcı arıyorum. Umursamaz biri olsaydım bu kadar strese bile girmeyip onlara baktırırdım

Elbette çok seviyordur, torunu. Ama sevmek başka bir şey bakma sorumluluğunu almak başka bir şey.

Sonuçta sizin kararınız ama hayat pişmanlıkların telâfisine imkân vermeyecek kadar acımasız ve kısa.

Bu arada çocuğunuza bakıcı aramanız annenizin hayatını kolaylaştırmak için yaptığınız bir iyilik değil ki!

18 yasinda akli bir karis havada olan genc bir kiza cocugu nasil teslim edeceksiniz?

Bence kizla kocanizin yalniz kalmasindan once bunu dusunun..

Annen baksin

Profilinizde memur yazıyor

Salın tüm daireye haber

Yok mu erkek çalışanların ev hanımı eşi şöyle çocukları ortaokula giden liseye giden

Az da akıllarını çelin abla çocuğu kursa gönderirsin üni okurken destek olursun vs diye

75 yaşındaki kadın Nasıl baksın yürüyen bebeğe

Kucak bebeği iken bakmak kolay koyarsın durur da hareketlenince öyle olmaz

Evde de 3 yaşında bir çocuk daha varmış

Sürekli koşturmaca olur

Yani çocuğa bu aşamadan sonra annenden çok yengen bakmak zorunda kalır o durumda da onun çocuğu kıskanır vs

Yengen zaten 5 kişilik evin işini yapıyor bir de senin bebeğe Nasıl bakacak

Evet belki yedirir uyuturlar ama oynatamazlar özel birebir ilgi gösteremezler

Oğlum doğduğunda 60 yaşındaki Kv dem yaşlı geliyordu biraz kucağında gezdirse bile yoruluyordu peşinde koşabileceğini sanmıyorum annenizin

Çözüm olarak da çocuğa bolca yapma etme deniyor kontrol etmek için

Biraz haber verin etrafa hatta mahallenin okuluna gidin oradan da velilerden bakabilecek çıkar mı diye bir görüşün okulun memuru ile falan

Bu arada konuda en son tereddüt edeceğin şey kız ve eşin olmalı

Arabada geçecek 10 dakikada ne yapılabilir ki

Eşim bakıcımızı her akşam bıraktı hiç
Aklıma bir şey gelmedi

Bu arada bakıcım eve geldi eşimin de kendi işi gelip bazen de evden çalışır çocuk ile oynardı

Bakıcı için de eşim için de benim için de sorun olmadı

teşekkür ederim herkese evet benim aklım direk başka yere çalıştı belki bunda okuduğum önce şey etrafımdaki insanlara karşı güven problemi yaşamama sebep oluyor. Daha kapsamlı olarak bakıcı aramaya başlıycam herkese teşekkür ederim yorumlar için.

Aklınıza geldi mi bilmiyorum ama
Yengeniz kabul ederse onun küçük çocuğunu kreşe verseniz

18 yaşında aklı bir karış havada bi çocuğa bebeğimi emanet etmezdim.

Evet bu kızı tamamen aklımdan çıkardım. İyiki konu açmışım. Başka alternatifler bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…