- 9 Aralık 2019
- 136
- 254
- 53
- 34
Kızlar henüz bebeğim çok küçük muhtemelen ilk sene ben bakacam,ama yine de sorum şu?kayınvalidem istekli bakmaya ama ona elini versen kolunu kaptırırsın.ilk çocuğumda anne dedirtmeye çalıştığı için 2 yaşında kreşe başlatmak zorunda kaldım.şimdi de çok hevesli ama ben kararsızım.bakıcı tutmayı düşünüyorum bu sefer ama onlar da ateş pahası aşırı iyi bir durumumuz yok.ama sinir stres yaşayacağama şartları zorlasam mı diyorum.şu an piyasayı da bilmiyorum siz olsanız naparsınız?not kendi evinde bakacak kayınvalide,bana gelmicek ama bir ayağı ben de olabilir yakın oturuyoruz.
Kaynana kendi bildiğine göre büyütmeyecek mi ? Bakıcı para aldığı için anne babanın sözü daha çok geçer benceİlk başda kendi çocuğuma kendim bakarım niye başkasına minnet edeyim ki benim çocuğum sonuçta eğer mecbursam da hiç tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim birine baktıracağıma kayınvalideme baktırırım daha iyi eşimin annesi sonuçta elin yetmiş kat yabancısından iyidir sana göre olumsuz yönleri varsa güzel kibar Bi dille güzelce uyarabilirsiniz istemediğin şeyleri yapmama konusunda etrafta televizyonda neler duyuyoruz dönem çok kötü çocuğunuzu bakıcı bakacaksa eğer nasıl güveneceksiniz kendi kültüründe kendi bildiğiyle büyütecek bunu göze alabilecek misiniz
Yoo kayinvalidesiyle mutlu gelinler de var.Bu kaynana övücüler kesssin gizli kaynana .
Kv ile mutlu değilim diye kalbim kir pas mı ? Genel mi söylediniz anlamadım .Yoo kayinvalidesiyle mutlu gelinler de var.
Herkesin kalbi kir pas degil
Hayır kayinvalidelerin hepsinin kalbi kötü huyu bozuk yada gelinlerin hepsi geçimsiz kalbi kötü olacak diye bişey yok demeye çalıştımKv ile mutlu değilim diye kalbim kir pas mı ? Genel mi söylediniz anlamadım .
Hee anladım bana denk gelmedi valla öylesiHayır kayinvalidelerin hepsinin kalbi kötü huyu bozuk yada gelinlerin hepsi geçimsiz kalbi kötü olacak diye bişey yok demeye çalıştım
Yol onun saçlarınıHee anladım bana denk gelmedi valla öylesişeytan karşısında eğilir benimkinin
Zaten yoluk tilki çevirmekten saç mı kalmış kafasındaYol onun saçlarını
Bakıcı 3bin lira aldın hadi her kadının 3bin kazandığını mı sanıyorsunuz? Bütün kazandığını bakıcıya verecek diyorsunuz. Sonra işverenler soruyor evli misiniz? Evleyseniz cocuk var mı?cocuk düşünüyor musunuz? Vs sonra hop erkek çalışan tercih ediyor. Memurlukta bile 2 yıl izin var. 2 yaşında kreşe gondermeyegine göre çoğu kişi bakıcı tercih ediyor. Ki birsürü insanın da 2 sene ücretsiz izin alacak lüksü yok. Yani kazandığını bakıcıya veriyor gibi bir şey de yok. Insanlar çocuğunun geleceği için de çalışıyor hele özel sektordekiler. Ya da işinde yükselmek isteyenler vs. Burda bile bir sürü insan vardır bakıcıya veren nasıl onları kolaya kaçmakla itham edebilirsiniz. Ya da 60 yaşındaki annesini yormamak için bakıcıya verenleri. Keşke bir araştırma yapılsa annesi çalışan veya çalışmayan çocuklar arasındaki farklar nelermiş.. mesela televizyon bilgisayar gibi şeylere alışık olan ve olmayan çocuklarla ilgili 20 seneye yakın süren bir araştırma yapılmış sanırım ingiltere idi..hiç de bizim bildiğimiz tahmin ettiğimiz farklar çıkmamış. Yani böyle şeyler yazarken çalışmak isteyen ya da çalışmak zorunda olan kadınları düşünüyor musunuz bilmiyorum. Sanki iyi anne evde oturup.coxuk bakanlar diğerleri ovvv aklımızın almadığı kötü annelermiş gibi. Uzun yazdım ama neyse. Bir de bakıcılar potansiyel şiddet uygulayıcılar değil. Benim.bir kızımın ablası vardı annemin de bayıldığı tayinimiz çıkınca hiç tanımadığımız insanlar arayıp sordu boşa çıkmış bize gelir mı numarasını verir misiniz diye. Bal kaymak ablalar var yani. Sanki evde kalıp çocuğuna bakanlar tüm gün pedagoji basamaklarını uyguliyormus gibi. Neyse daha yazarım da...Öncelikle ben Bi annenin en azından çocuk kendini bilene kadar çalışmasına karşıyım çünkü her çocuk annesiyle büyümeli düşüncesini savunuyorum çalışmasa kendi bakacak laf işitmeyecek kimseye minnet etmeyecek aldığı parayı zaten bakıcı ya vereceksin ne anladım ben bu işten ikinci husus ve benim aklımın hiç Bi şekilde kabul edemediği husus yabancı Bi insana çocuğunu nasıl bırakır insan nasıl güvenir hele ki bu dönemde kayınvalideni az çok tanırsın huyunu suyunu bilirsin onun canından Bi parça sonuçta zarar verebilme ihtimali ne kadardır ki şunu da belirteyim Allah kötü denk getirmesin yapmak isteyen her türlü yapar ama Bi babaannenin torununa güzel bakabikeceğini düşünüyorum bakıcı dan ziyade ben ki tanıdıklarıma güvenemem kaldı ki bakıcı ya güveneyim bu bana göre kolaya kaçmak oluyor biraz Herkez oturur tartar hayatına göre seçim yapar bu benim düşüncem ben olaya böyle bakıyorum
Sen verme kimseye kendin bak en iyi anne sensin . Bakıcıya verenler oooooooooooo tü kaka .Öncelikle ben Bi annenin en azından çocuk kendini bilene kadar çalışmasına karşıyım çünkü her çocuk annesiyle büyümeli düşüncesini savunuyorum çalışmasa kendi bakacak laf işitmeyecek kimseye minnet etmeyecek aldığı parayı zaten bakıcı ya vereceksin ne anladım ben bu işten ikinci husus ve benim aklımın hiç Bi şekilde kabul edemediği husus yabancı Bi insana çocuğunu nasıl bırakır insan nasıl güvenir hele ki bu dönemde kayınvalideni az çok tanırsın huyunu suyunu bilirsin onun canından Bi parça sonuçta zarar verebilme ihtimali ne kadardır ki şunu da belirteyim Allah kötü denk getirmesin yapmak isteyen her türlü yapar ama Bi babaannenin torununa güzel bakabikeceğini düşünüyorum bakıcı dan ziyade ben ki tanıdıklarıma güvenemem kaldı ki bakıcı ya güveneyim bu bana göre kolaya kaçmak oluyor biraz Herkez oturur tartar hayatına göre seçim yapar bu benim düşüncem ben olaya böyle bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?