Bakıcı, sömestr, ücret?

4000(öğretmen maaşı) -2800( bakıcı maaşı+sigorta)=1200( kalan öğretmen maaşı) Bozdur bozdur harca :)
Aklıma bir söz geldi nedense " Hayaller Paris, gerçekler İstanbul" :KK66:
Konu öğretmen maaşı değil dedim, olayı açıklamaya çalıştım siz yine öğretmen maaşına getirmişsiniz.

Bakıcı aradınız mı hiç, Ya da bakıcınıza ne kadar ücret veriyorsunuz bilmiyorum ama gerçekler yazdığım gibi. Değil öğretmen maaşı, maaşınız kaç olursa olsun komşu akraba ile çalışmayacaksanız rakamlar bunlar.

Düzeltme: Verdiğiniz maaşı gördüm mesajlarda. Küçük şehirde iseniz normal bir rakam ödüyormuşsunuz. Yanlış anladıysam sizi kusura bakmayın.

Konu öğretmen maaşı değil dedim, olayı açıklamaya çalıştım siz yine öğretmen maaşına getirmişsiniz.

Bakıcı aradınız mı hiç, Ya da bakıcınıza ne kadar ücret veriyorsunuz bilmiyorum ama gerçekler yazdığım gibi. Değil öğretmen maaşı, maaşınız kaç olursa olsun komşu akraba ile çalışmayacaksanız rakamlar bunlar.

Düzeltme: Verdiğiniz maaşı gördüm mesajlarda. Küçük şehirde iseniz normal bir rakam ödüyormuşsunuz. Yanlış anladıysam sizi kusura bakmayın.
Yok İstanbul'da yaşıyorum. Sunabileceğim imkan bu. Sonuçta bende çalışanım. Şirket sahibi değilim. Ancak verdiğim maaşın bir tık düşük kaldığının farkındayım. Gelecek yıl imkanlarım dahilinde bir iyileştirme yapacağım.
Ama dediğiniz fiyatlar da çok uçuk. Bir ogretmenin bu ücreti veremeyeceği çok açık. Verilmiyorda zaten.

Bence tam almalı ben yıllık izine çıktığım zaman tam maaşımı alıyorsam bu kadınlarda bizim maaşlı çalışanımızsa tam almalı kaldıki kadın izin talep etmiyor siz 15 gün gelmesini istemiyorsunuz hemde parasını vermek istemiyorsunuz benim kurumun deseki 15 gün gelme ihtiyacım yok maaşını da yarım veririm ne kadar zor duruma düşerim değilmi empati yapıyorum benim fikrim bu

İyi akşamlar arkadaşlar, öğretmenim, hafta sonu annemlere gideceğim iki hafta o sürede bakıcımız gelmeyecek tabi. Eşim gelmediği hafta için yarı ücret vermesek de kesinti yapmalıyız diyor, bakıcımıza sordum önceki yerde ne yapıyordunuz diye alıyordum tam hatta yazın bile alıyordum dedi. Memnunum da bakıcımdan, canımı emanet ediyorum. Bana da abla gibidir, para muhabbetine girmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
15 günlük tatilde kesmiyorum çünkü ara ara isim olduğu zamanlarda da bıraktığım oluyor çalışma saatleri dışında. Yaz dönemi cocugu da vermiyorum, para da vermiyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar, öğretmenim, hafta sonu annemlere gideceğim iki hafta o sürede bakıcımız gelmeyecek tabi. Eşim gelmediği hafta için yarı ücret vermesek de kesinti yapmalıyız diyor, bakıcımıza sordum önceki yerde ne yapıyordunuz diye alıyordum tam hatta yazın bile alıyordum dedi. Memnunum da bakıcımdan, canımı emanet ediyorum. Bana da abla gibidir, para muhabbetine girmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
Vermeniz en dogru olani. Sonucta basinda sizin ogretmen oldugunuzu tatillerinizin olddugu bilerek isi kabul etti. Nihayetinde o da sizden aldigi maasla geciniyor, ayni sey size yapilsa tatil oldu okullar 15 gun maasiniz kesilse olur mu hiç. Yaparsaniz da kesinti araniz bozulur memnunsaniz degmez para icin cocugunuzun keyfini bozmaya

Mune Mune konuyu kapatabilir misin?

Kimseyi yargılamadan yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
15tatilde tam vereceğim, yazın da geldiği güne göre ister günlük ister haftalık ister aylık hesaplayıp vereceğim.

Sağolun...

Bence hiç verilememeli çünkü hizmet yok.Ama 2 haftada başkasını bulur diyorsanız yarısını vermeniz makuldür

Back
X