Bakıcı sorunu

350 en kötü ihtimalle 300 vermelisiniz, kadın o saatten sonra plan program yapamaz, tam günle çok farkı yok, ilk anda şaşırmıştır, siz şanslısınız 2 güne toplanmış kadın çocugunuza sahip çıkıyor, burda verdiğiniz para en son düşünmeniz gereken şey olmalı

Için rahatla bakımı konusundaa çocuğun bakımının nabzını biraz da çekmek gerekiyor
Fiyat konusunda 300 iyi gibi görünüyor
Bir de evjne güzel bir hediye alın, hediye her zaman arayı yumuşatır.

Bu kadını bulduğuna şükür etmeli kadın ne istiyorsa vermeli aslına bakarsan

Bencede ama, tatmin etme ile sömürülme arasındaki çizgiyi korumalı, kadınıda tanımıyoruz sonuçta
Aynen evet ama zaten bence verdiği ücret çok cüzzi . 350 verse yine çok vermiş olmaz inan bana doğuda böyle güvenecek birini bulmak çölde su bulmakla aynı hesap bence

300.
Kadın parayı arttırmayacağınızı düşünerek mi mırın kırın etti, kendini naza mı çekti?
Seneye de sorun yaşarız derseniz alternatiflere bakın.

Fiyat konusunda arkadaşlar fikirlerini söylemiş, ben gurur yapma konusunda hassas davrandığınızı düşünüyorum. Beklemediğiniz bir tepki alınca kırılmanız normal, ama gurur yapacak kadar önemli bir durum göremedim. o da bu düzene alıştırmıştır kendini, kendi düzenini de ona göre kurmuştur ondan öyle söylemiştir sanıyorum..

Bence de 300-350 yeterlidir çalışma saatlerinize bakılarak. Maalesef fazla değer verilince kıymet bilinmiyor bence. Emeğini sömürmeden, ancak çok da yüz vermeden yapılmalı bu işler. Sanırım kadının tavrına ben de bozulurdum.

Sen iyi biri bulmuşsun birde parayı dert ediyorsun ver 450 kadında erinmeyerek baksın kimse hayrına bakmaz çocuk bakmak bir işte çalışmaktan daha zor

bozulcak birşey yok 200 tl bi ayakkabı parası bıle deil. 300 verseniz ne olur bozulacak ne var.

Neden sadakası olsun?
Ne aşağılayıcı bir yorum bu böyle ya.
Neden bu kadar takildiniz anlamadım . İnsanlar iki üç kurusun hesabını yapıyor . Yapmasin diye dedim konu sahibi . Kimseyi asagiladigim yok . Evime temizlige gelen yardimcima piyasa da ne veriliyorsa hep daha fazla veririm . Bana hakkı geçmesin , fazla olan da bana hayra geçsin diye

Neden sadakası olsun?
Ne aşağılayıcı bir yorum bu böyle ya.
Ayrıca 200 benim için çok cuzi bir rakam ama ilçede 500 -600 imiş tam gün bişi diyemiyorum . Bana göre fultime fiyat minumum asgari ücret ve sigortadir . Ama insanlar kuruş kuruş ucuza işçi çalıştırma derdinde . Keşke kimse 3 un 5 in hesabını yapmasa !

Sanırım ben yanlış anladım.
Ama mesaj yanlış anlamaya çok açık.
Hani kalanı sadakanız olsun diyince küçümseme olarak algılanıyor.
Sonuçta konu sahibinin işi çok konforlu ondan kadına manevi anneydi sözde diyerek para arttırmak istememesi tuhafıma gitti. Siz de kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…