- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben de tam ayrıntılı yazamadım olabilir . Ben her zaman işçinin yanındayım . Konu sahibi zaten öğretmen . İhtiyacı olmasa çocuk bakmaz bakıcısı . Ama nerde ise dakika hesabı yapılacak . Yazık günah . 400 verse ne olur . Bence bişi olmaz , fazla ise de hayra geçer .. herkes farklı düşünüyor .Sanırım ben yanlış anladım.
Ama mesaj yanlış anlamaya çok açık.
Hani kalanı sadakanız olsun diyince küçümseme olarak algılanıyor.
Sonuçta konu sahibinin işi çok konforlu ondan kadına manevi anneydi sözde diyerek para arttırmak istememesi tuhafıma gitti. Siz de kusura bakmayın.
Simdi bu yil 2 gun calisiyordum..12.00 de okuldan çıkıyordum
yani artik 12.00 de degilde 15.30 da dersim bitecek yine 2 gun.
Haftada iki gün ve bir tanesi yarım gün mü,? Ben mi yanlış anladım? Konudan çok bu ilgimi çekti.
Eksik yazmışım mesajı yani demek istediğim bu kişi memur ama haftanın 5 buçuk günü evinde oturabiliyordu. Şimdi 5 günü evinde oturabiliyor? Ve tam maaş alıyor?eskiden haftada iki gün yarımmış. (12.00)
şimdi haftada iki gün ama 15.30 olmuş.
Var mı sana 1 ay gelebilecek bir akraban filan? Ben olsam annemi kayınvalidemi cagırır kadına da bırakmam. Abla sen bundan sonra temizliğini rahat rahat yap derimresmen ipe un sermiş alt tarafi 2 gün temizlik yapmasa ölmez yani ki kendi evinde bakiyormus sana bile gelmiyor bit kadar çocuğu her gün getirip goturuyorsun... önümüzdeki sene için de yeni birini araştırın derim illaki içinize sinen birini bulursunuz hem sizin evinize gelen biri olsun ev işi yemek filan da yapar...
Gerçekten ya zihniyete bak .Dusunceye bak olmadi donlarinizi da yikasin gelen kadin ...
Valla bunlari 200 liraya yapacak birini bulursan bana da haber ver .
Cocuk bakacak ,yemek yapacak ,temizlik yapacak ,nazimi cekecek vay anasini yaa !!!!
Eksik yazmışım mesajı yani demek istediğim bu kişi memur ama haftanın 5 buçuk günü evinde oturabiliyordu. Şimdi 5 günü evinde oturabiliyor? Ve tam maaş alıyor?
Dusunceye bak olmadi donlarinizi da yikasin gelen kadin ...
Cocuk bakacak ,yemek yapacak ,temizlik yapacak ,nazimi cekecek vay anasini yaa !!!!
Gerçekten ya zihniyete bak .
Dusunceye bak olmadi donlarinizi da yikasin gelen kadin ...
Yapar mi hiç kendilerine köle arıyorlar bildiğin yemek , temizlikte yapsın diyor ya bakıcı için var mı öyle dünya. Normalde sadece bakıcılık asgari ücretten başlıyor benim yaşadığım şehirde.Bunu soyleyen benim eve gelsin 1000 lira verecegim
Ama dediklerimi harfiyen yerine getirecek
Parası için demedim ki. Gerekirse bin tl versin ama en azından yaptığı işin hakkını vermiş olur. 7 aylık bebeğe zaten hepi topu kaç saat bakıyor onun da en az 2 saati bu bebek zaten uyuyor 200 TL çok çok iyi ama hanımefendi iş yapacakmış diye mirin kırın ediyor. Sonuçta müdür ne kadar ders yazarsa öğretmen o kadar derse girer ve itiraz hakkı yok kadın bunu bilerek kendi teklif etmiş bebeğe bakmayı.
Parası için demedim ki. Gerekirse bin tl versin ama en azından yaptığı işin hakkını vermiş olur. 7 aylık bebeğe zaten hepi topu kaç saat bakıyor onun da en az 2 saati bu bebek zaten uyuyor 200 TL çok çok iyi ama hanımefendi iş yapacakmış diye mirin kırın ediyor. Sonuçta müdür ne kadar ders yazarsa öğretmen o kadar derse girer ve itiraz hakkı yok kadın bunu bilerek kendi teklif etmiş bebeğe bakmayı.
Haftada 2 ayda 8 gün çalışıyor, 400 küsür yapar, yarım güne 200 az sayılır.millet asgari ücrete çalışıyor. onunda gümlüğü 8 saat için 53 tl .. 53*2 gün 106 tl yapar. Siz 200 tl veriyorsunuz zaten. Bence şu an rakam bile iyiymiş.
çalışıyor musunuz?
profilde öğretmen yazıyor.
atıyorum haftalık normal mesai saatiniz 40 ders. müdür diyor ki bundan sonra 45 ders. ama maaş aynı kalacak. tamam der misiniz?
manevi annesiyim demiş aslında para bile almaması lazım. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?