Bakıcı sorunu

ankarada tam gün 1600 lira bakıcı parası.200 lira cok az geldi iki gün için olsa bile.bence biraz arttırıp kadının gönlünü hoş tutmalısınız.kızınızda alışmış hem.degişiklik yavrunuz için zor olur.

Ben de tam ayrıntılı yazamadım olabilir . Ben her zaman işçinin yanındayım . Konu sahibi zaten öğretmen . İhtiyacı olmasa çocuk bakmaz bakıcısı . Ama nerde ise dakika hesabı yapılacak . Yazık günah . 400 verse ne olur . Bence bişi olmaz , fazla ise de hayra geçer .. herkes farklı düşünüyor .

Bu gibi durumlarda duygusal davranmaya yok. Sen ne demek silent_women seve seve bakarim demedigi icin, o da sen saati arttirdigin icin bozulmustur. Sonucta herkesin gunlerine dair bir plani oluyor. Planindaki degisiklikler herkes icin sasirtici olabilir.

Ben olsam kadina ucreti ne kadar dusundugunu sorardim. Onun da kafasinda bir fiyat vardir . Baktin tamamen ucuk bir fiyat soyluyor o zaman baskasiyla anlasirsin.

Haftada iki gün ve bir tanesi yarım gün mü,? Ben mi yanlış anladım? Konudan çok bu ilgimi çekti. Yani senin çalışma şartların ilgimi çekti. Buna rağmen tam maaş mi alıyorsun? Şöyle memurluk bı de bize nasip olsa.

Baktığı saat uzamış doğal olarak miktarda artacak nesine bozuldunuz ?
Ihtiyacı yok diyorsunuz ne alaka bakıyorsa parasını alacak isterse zengin olsun.

millet asgari ücrete çalışıyor. onunda gümlüğü 8 saat için 53 tl .. 53*2 gün 106 tl yapar. Siz 200 tl veriyorsunuz zaten. Bence şu an rakam bile iyiymiş.

Dusunceye bak olmadi donlarinizi da yikasin gelen kadin ...
Valla bunlari 200 liraya yapacak birini bulursan bana da haber ver .
Cocuk bakacak ,yemek yapacak ,temizlik yapacak ,nazimi cekecek vay anasini yaa !!!!

Eksik yazmışım mesajı yani demek istediğim bu kişi memur ama haftanın 5 buçuk günü evinde oturabiliyordu. Şimdi 5 günü evinde oturabiliyor? Ve tam maaş alıyor?

hafta sonunu neden sayıyorsunuz ki? 5 gün üzerinden değerlendirin. şu an iki gün tam sayarsak evet 3 hafta içi evde. ama çocuğu doğmuş. süt izni de var. yani kanuni hakkı. maaşı tam mıdır onu bilemiyorum.

Cocuk bakacak ,yemek yapacak ,temizlik yapacak ,nazimi cekecek vay anasini yaa !!!!

manevi annesiyim demiş aslında para bile almaması lazım. :/

Parası için demedim ki. Gerekirse bin tl versin ama en azından yaptığı işin hakkını vermiş olur. 7 aylık bebeğe zaten hepi topu kaç saat bakıyor onun da en az 2 saati bu bebek zaten uyuyor 200 TL çok çok iyi ama hanımefendi iş yapacakmış diye mirin kırın ediyor. Sonuçta müdür ne kadar ders yazarsa öğretmen o kadar derse girer ve itiraz hakkı yok kadın bunu bilerek kendi teklif etmiş bebeğe bakmayı.

Bunu soyleyen benim eve gelsin 1000 lira verecegim
Ama dediklerimi harfiyen yerine getirecek
Yapar mi hiç kendilerine köle arıyorlar bildiğin yemek , temizlikte yapsın diyor ya bakıcı için var mı öyle dünya. Normalde sadece bakıcılık asgari ücretten başlıyor benim yaşadığım şehirde.

çalışıyor musunuz?
profilde öğretmen yazıyor.

atıyorum haftalık normal mesai saatiniz 40 ders. müdür diyor ki bundan sonra 45 ders. ama maaş aynı kalacak. tamam der misiniz?

Ben konu sahibi icin demedim bunu
Sizin köle zihniyetiniz icin soyledim ..
Allah muhafaza siz eleman falan calistirmayin

çalışıyor musunuz?
profilde öğretmen yazıyor.

atıyorum haftalık normal mesai saatiniz 40 ders. müdür diyor ki bundan sonra 45 ders. ama maaş aynı kalacak. tamam der misiniz?

İyi de kadın daha maaş filan konuşmadan ben temizlik yapacaktım diye itiraz etmiş zaten mesele para değil yani. Ayrıca 40 dersin üstüne zaten para alamıyoruz yani müdür böyle birşey derse ücretsiz olacak evet

manevi annesiyim demiş aslında para bile almaması lazım. :/

Insanin kendinin yapmayacagi seyleri baskasina buyurmamasi lazim .
Konu sahibi icin degil soylediklerim
Ama anasinin evinde elleriyle yer silip , camasir suyu kokan kadinlar
Evlenip hasbel kader eve yardimci alinca bi noldum delisi oluyorlar
Usenmese karpuzu lokmalik dilimle diyecek olanlar var
Para veriyor ya
Keske temizlikci olsaydim
Bi kacinin sacini eline verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…