- 19 Kasım 2013
- 18.860
- 34.056
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
İyi de kadın daha maaş filan konuşmadan ben temizlik yapacaktım diye itiraz etmiş zaten mesele para değil yani. Ayrıca 40 dersin üstüne zaten para alamıyoruz yani müdür böyle birşey derse ücretsiz olacak evet
Insanin kendinin yapmayacagi seyleri baskasina buyurmamasi lazim .
Konu sahibi icin degil soylediklerim
Ama anasinin evinde elleriyle yer silip , camasir suyu kokan kadinlar
Evlenip hasbel kader eve yardimci alinca bi noldum delisi oluyorlar
Usenmese karpuzu lokmalik dilimle diyecek olanlar var
Para veriyor ya
Keske temizlikci olsaydim
Bi kacinin sacini eline verirdim
üstelik kadın sadece temizlik yapıyordum ama demiş. yapmasın mı kadın temizlik, ya da kadın çocuğa bakıyor diye kendi düzeni olmasın mı?
Ben konu sahibi icin demedim bunu
Sizin köle zihniyetiniz icin soyledim ..
Allah muhafaza siz eleman falan calistirmayin
Köle mi hahahha valla çok komiksinAllah razı olsun benim bakıcı ablam öyle harika ki öz ablamdan daha yakin. Böyle çıkarcı biri olsa ben onunla zaten calismazdim. Öğretmenlik öyle bir iş ki pat diye seminer toplantı vs konuyor ve Allah razı olsun bakıcımız asla böyle mirin kırın etmedi. Kendi müsait değilse bile bir akrabasını ayarlıyor yeter ki ben ve Salih madur olmayalım diye... Bunun yanında ben de kendisi talep etmediği halde sigortasına kadar yaptırdım ve aynen konu sahibinin başına gelen gibi sene başında söylenen ders sayısının çok üstünde ders bana da verildi ben kendisine söylediğimde sadece tamam dedi ve maaşı arttırmayı bile ben kendim teklif ettim buna ragmen sana sıkıntı olacaksa gerek yok dedi. (Ben tabi dinlemedim sene başında konuştuğumuz ücretten şuan 150 TL daha fazla veriyorum)
Ayrica evime gelecek olsa ücreti daha fazla tutardim.
örnek verdim. öğretmen değil başka meslek üzerinden değerlendirin.
ayrıca mesele para olmayabilir evet. sonuçta bakıcı da kendine göre bi düzen oturtmuş. belki kalan günler başka iş yapıyor ve temizlik için o günü var sadece. belki kalan günler keyif yapıyor sabahtan akşama bilemeyiz. sonuçta çalışma şartları değişecek ve buna itiraz etme hakkı var. neden mırın kırın olarak bakıyorsunuz ki?
Hic inanmadim nedense
Sigorta falan yaptiniz he ..
Demek ki 1750 lira veriyorsunuz bakici hanim a .
Allah Allah .
Temizlik ve yemek yapıyor mu eğer bu kadar titizseniz para konusunda lütfn ya diğer işleri yaptırmayın ya da o işlerinde parasını verin . Hani demissiniz ya ilk mesajınız da temizlik ve yemekte yapsın diye o yüzden diyorum .Tam mesai çalışmıyor yani 1750 TL değil calistigi saat hesabına göre SGK ya gidip maaşı kurusu kuruşuna hesaplattim. Ben kimsenin hakkına girmek istemem ki zaten evladıma kendi öz evladı gibi bakan kadını başımın üstünde taşırım gerekirseama işte karşılıklı. Ben bu kadar dikkat ederken onun işini ciddiye almadığını görsem asla devam etmezdim.
İyi de canım benim öğretmen olsaydın ne demek istediğimi anlardin. Öyle bir meslek ki sabah okula gidiyorsun pat diye yazı geliyor hop başka ilçede seminer varmış hadiii kalk oraya git... Ya da pat müdür bey toplantı yapmaya karar veriyor. Yani demem o ki normal mesaili memur gibi olmuyor. Yeri geliyor hafta sonu bile seminer oluyor. Bu kadın ne yapsın 7 aylık bebeği yanında mi gotursun? He o zaman başta diyecekti ki bu kadar saat dışında ekstra durum olursa ben yokum o zaman konu sahibi zaten onla calismayacakti belki dimi? Dersen ki o zaman bebeği kendi büyütsün valla en güzeli o. Ben ikincide ücretsiz izin alacağım ama bu seferde biliyorum ki veliler isyan edecekler çocuklarımız öğretmensiz kaldı diye :)
Temizlik ve yemek yapıyor mu eğer bu kadar titizseniz para konusunda lütfn ya diğer işleri yaptırmayın ya da o işlerinde parasını verin . Hani demissiniz ya ilk mesajınız da temizlik ve yemekte yapsın diye o yüzden diyorum .
dünyadaki en zor meslek öğretmenlik değil ki. bizim de pazar çalışmamız oluyor, akşam toplantımız oluyor. konu sahibi seminere gideyim dedim bakmadı demiyor ki. sürekli hale gelecek bir iş değişikliğinden bahsediyor. gören de esnek çalışan bi öğretmenler var sanır.
Hala yaziyor yahu kendi kendine pess
Süt izni sayesinde bu sekildeyse bişey diyemem tabiki ama normali de boyleyse oldukca kıskandım. Çünkü 5 gün son dakikaya kadar nerdeyse su içmeden tuvalet molası vermeden çalışıyorumhafta sonunu neden sayıyorsunuz ki? 5 gün üzerinden değerlendirin. şu an iki gün tam sayarsak evet 3 hafta içi evde. ama çocuğu doğmuş. süt izni de var. yani kanuni hakkı. maaşı tam mıdır onu bilemiyorum.
He ya konu sahibi gelse de ben de avukat gibi cevap vermek zorunda kalmasam
Kavga da edilmiyor senle ya
Ne politisin heee
Maas ayni ama eknders degisiyor sonucta. Bizde ders sonrasi destek egitim ve kurs verenler 2500 ek ders alirken bir sey yapmayanlar 800 civari aliyor.çalışıyor musunuz?
profilde öğretmen yazıyor.
atıyorum haftalık normal mesai saatiniz 40 ders. müdür diyor ki bundan sonra 45 ders. ama maaş aynı kalacak. tamam der misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?