Evet gerçekten öyle. İşte mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyorAllah yardımcınız olsunyine iyi gerçekten 8 bin. Bende bulsam o fiyata hiç kaçırmam. Hani zaten adam bulamıyoruz bulduğumuzda çok uçuk rakamlar oluyor. Ve hani bunlar hep tanıdığın tanıdığı falan vasıtasıyla öyle yabancı hiç bilmediğimiz biri değil. Hani olayın maddi boyutu var manevi boyutu çok çok daha önemli tabii ki de
Evet gerçekten öyle. İşte mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyormanevi anlamda güvenmek zorundayım ilk etapta, 10 bin dese onu da verecektim çünkü çok çaresizim pazartesi iş başı, büyük çocuğum okula başlıyor vs. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
Siz de arıyorsunuz sanırım.?Olsun anlastiysaniz bu ortamda bu bile büyük gelişme gerçekten,yoksa adam yok yani.parayi bile konuşacak adam yok.Allah yardımcıniz olsun.isallah iyi düzgün vicdanlı biridir
Ben haftada 4 gün 9 12 buçuk bir gün de 13 15 arası gelecek bakıcıya 6500 TL veriyorum. Ama iki araç ile geliyor yol ücretini de karşılıyorumHanımlar merhaba.
20 aylık bebeğime bakıcı bakacak. Bir alt katımda oturuyor. Kendi evinde bakacak. Haftanın 4 günü. Sabah 9 öğleden sonra 3 arası.
Ücret konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar önermeliyim?
Siz de arıyorsunuz sanırım.?
Ben haftada 4 gün 9 12 buçuk bir gün de 13 15 arası gelecek bakıcıya 6500 TL veriyorum. Ama iki araç ile geliyor yol ücretini de karşılıyorum
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz çok zor bir süreçEvet bende bakıyorum arıyorum ama bulamıyorum.paraya bile mevzu gelmiyor çünkü adam yok.1-2 kişiyle para olayına geldik 15 -20 bandında idi talepler,benden cvp gelene kadar zaten başkasıyla anlaşmışlar bile.hos zaten o kadar para verememde.bakalim ne olucak
5 gün 8 buçuk 16 arası için 6500 ödüyoruz, ama evde Annane var bakan biz ekstra yardımcı olarak anlaştıkHanımlar merhaba.
20 aylık bebeğime bakıcı bakacak. Bir alt katımda oturuyor. Kendi evinde bakacak. Haftanın 4 günü. Sabah 9 öğleden sonra 3 arası.
Ücret konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar önermeliyim?
Haftalık çalışma saati normalde 40 diyelim, sizin 24 saat kadar çalışacak yarım asgari ücret olabilirHanımlar merhaba.
8.500 veriyorum. Çok güzel bakıyor oğlum da teyzesini seviyor bugun bize kahve içmeye geldi gülerek koştu teyzesine sarıldı:)7-8 bin civari normal gini ben olsam en az 7 bin derdim. Paradan kismazdim ki iyi baksin bebegime
Benim de hiçbir fikrim yok ama 5 bin civarı sanırım iyi oolabil
Merhaba kaç saat bakıyor acaba bakıcınız8.500 veriyorum. Çok güzel bakıyor oğlum da teyzesini seviyor bugun bize kahve içmeye geldi gülerek koştu teyzesine sarıldı:)
9 saat oluyor yaklaşıkMerhaba kaç saat bakıyor acaba bakıcınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?