- Konu Sahibi brunettella
Tabiki dusuncenizde haklisiniz ve sizin cocugunuz kimse onu sizin kadar düşünemez. yine en iyi karari verecek olan annesi olarak sizsiniz. ben sadece bir kere olduysa pire için yorgan yakmayın derim ama surekli oluyorsa dikkat etmeleri konusunda uyarin. bu durumun farkinda oldugunuzu ve rahatsizlik duydugunuzu gosterin. durum devam ediyorsa vurdumduymazliga girer zaten. altinin islak kalmasi mevzusunu şimdi okudum. o konuya bir şey diyemem. savunulacak tarafi yok ama ne kadar zaman ıslaktı. sonra mi islandi? kontrol ediliyor mu? tabi obu malesef bilemeyiz. bu bakici,kreş işleri gercekten cok zor.Evet haklisiniz. Ama ben soyle dusunuyorum. 3 tarafindan yaralanmis oglum. 1 degil 2 ciyi geciyorum 3 cu kez yaralandiginda bu bakici oglumun bagirdigini agladigini duymadimi? Yoksa hic oral olmayip gormezden mi geldi bunlari.. ben olsam bir aglayista kosup giderim cocugun yanina. Bu yuzden biraz tuhaf buluyorum. Birseyler var normal olmayan.
Bir kerede oglumu ordan almaya gitigimde pantolonu tum islakti. Bezine Kacirmis. Acaba tum gun oyle islak mi durdu. Bilemiyorum.