bakıcı ve yeğen problemi

Kimseyi yargılamak istemem ama günah değil mi evladiniza durumunuz cokmu kötü eğer idare edebiliyorsaniz çalışmayın o yavrunun size ihtiyacı var bebeğin altını değiştirmeyi unutmak bile kabul edilemez onun işi bu zaten ki nasıl unutmaymis kanamis bence hep unutuyor bizde çocuk büyütüyoruz bı kere unutmayla ishali yoksa pişik olmaz.

Dua etmk geldi icimden sadece. Allah kolayliklar versin. Neler duyuyoruz. Bakici tanidk guvenilir olmadktan sonra zor ben herlde annem disinda kimseye birakamazdm. Zaten siz pisigi gormussunz bu gayet yetrli bi delil. Esinzde bazi seylere sahit olmus. Ama ben kiz yegene de guvenemedm. Allah yardimcin olsn
Sagol canim benim anne olmak cok zor cok

Kimseyi yargılamak istemem ama günah değil mi evladiniza durumunuz cokmu kötü eğer idare edebiliyorsaniz çalışmayın o yavrunun size ihtiyacı var bebeğin altını değiştirmeyi unutmak bile kabul edilemez onun işi bu zaten ki nasıl unutmaymis kanamis bence hep unutuyor bizde çocuk büyütüyoruz bı kere unutmayla ishali yoksa pişik olmaz.
Ishal degil ama ise yeni basladim ek gidaya gecis oldu :( unutmak degil de iyi temizlenmemis diyelim

Evet benim oğlumda geçen hafta ishal oldu, yapar yapmaz hemen değiştiriyorum bezi hiç bekletmem fakat asitten dolayı poposu hemen yırtılmış, temizlerken kan geldi, gözle görmek zor oldu telefonun ışığıyla baktığımda ancak görebildim, öyle bir durum olabilir
Oyle olmustu canim bende telefinla gorebildim ancak

Back
X