benim bir bucuk yasinda bir kizim var. Calismam gerektigi icin bakiciya birakmam gerekiyor. Suan yaklasik bir aydir bir bakicim var. Yurtdisinda yasadigim icin bakicimda yabanci. Kizim iki yasina basana kadar part time calisicam. Ama bakicim tam mesai calisiyor yani gunun yarisi evde beraber duruyoruz. So n bir haftadir eve dinleme cihazi koydum. Kadina cizgi film izletmemesini soylememe ragmen temizlik yaparken kizimin eline telefon verip cizgi film izletiyor. Aglayip aglamadigini nasil oldugunu sordugumda hic aglamadi cok guzel gecti diyor. Ama kizim agliyor. Hatta yemek yedirirken sanirim sandelyeden dusuruyor. Emin degilim cunku sadece ses kaydi. Dusme sesi gelmiyor ama agliyor. Kadinda nereye gidecektin falan diyor. Egitici oyuncaklariyla iynamasini, sayilar, renkler gibi seyleri ogretmesini istiyorum hergun yaptiklarini soyluyor. Ama ses kayitlarinda yok oyle birsey. Yapamaya bilir ama neden bana yalan soyluyor? Yapamadigini soylese kizmiycam ki. Yani benim derdim su kadina nasil davranmam gerekiyor? Kamera koymali miyim? Kamera koydugumu kadina soylemelimiyim? Calisan anneler nasil cozum buldunuz bakici olayina?
Cok uzuldum duruma benimde 21 aylik kizim var. Bakiciniz nasil olsa kimse bilmiyor gormuyor diye size yalanlar soyluyor benim guvenim kirilirdi. Sizin bakma durumunuz yok mu cocuk bu yaslarda anneye muhtactirbenim bir bucuk yasinda bir kizim var. Calismam gerektigi icin bakiciya birakmam gerekiyor. Suan yaklasik bir aydir bir bakicim var. Yurtdisinda yasadigim icin bakicimda yabanci. Kizim iki yasina basana kadar part time calisicam. Ama bakicim tam mesai calisiyor yani gunun yarisi evde beraber duruyoruz. So n bir haftadir eve dinleme cihazi koydum. Kadina cizgi film izletmemesini soylememe ragmen temizlik yaparken kizimin eline telefon verip cizgi film izletiyor. Aglayip aglamadigini nasil oldugunu sordugumda hic aglamadi cok guzel gecti diyor. Ama kizim agliyor. Hatta yemek yedirirken sanirim sandelyeden dusuruyor. Emin degilim cunku sadece ses kaydi. Dusme sesi gelmiyor ama agliyor. Kadinda nereye gidecektin falan diyor. Egitici oyuncaklariyla iynamasini, sayilar, renkler gibi seyleri ogretmesini istiyorum hergun yaptiklarini soyluyor. Ama ses kayitlarinda yok oyle birsey. Yapamaya bilir ama neden bana yalan soyluyor? Yapamadigini soylese kizmiycam ki. Yani benim derdim su kadina nasil davranmam gerekiyor? Kamera koymali miyim? Kamera koydugumu kadina soylemelimiyim? Calisan anneler nasil cozum buldunuz bakici olayina?
Aynen bende yada cok mecbursam calismaya eve kamera koymadan alsa ve asla...offff hep bu yüzden çalışmak istemiyorum. kimseye güvenemem.
Bi kere hem temizlik yapsın hem çocuk baksın yaklaşımına ben karşıyım. Çocuk bakımı öyle araya sıkıştırılacak bi şey değil. Eğer temizlik bekliyorsanız bebeğin zamanından çalınacağını da kabullenmiş olacaksınız. Hem ev işleri yapsın hem çocuğunuza sayı vs öğretsin diyorsunuz o iş öyle olmaz çocuğa bu durumda sadece bakılır öğretici bi şeye zaman kalmaz.
Bu arada sadece yarım gün kreşe giderse hem kızın arkadaş edinir sıkılmaz evdeki gibi
Evet haklisiniz kamera koymaliyim. Bir yandan dediginiz gibi dusunuyorum ama diger taraftanda ses kayitlari ile davranisini az cok biliyorum. Kamera koyacagimi soyliyeyim ve davranislarini degistirain diye dusunuyorumBence kamerayi koyun ve bir sure takip edin soylemeyin bakiciyada soylerseniz gercek hallerini goremessiniz kamerayi bildigi icin temkinli davranir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?