Bakici...

Size kesinlikle katiliyorum. Ve ayni dusunceden dolayi kadina temizligin benim icin onemli olmadigini onceligin kizim oldugunu eve her dondugumude temizlenmis gordugumde soyledim ama o yinede temizlik yapmayi tercih ediyor

Oğlumu 3 yıl bakıcıyla büyütmüş bir anne olarak size tavsiyem, bakıcınıza temizlik benim için önemli değil öncelik kızım dememelisiniz. Kesin konuşmalı temizlik yapmanı kesinlikle istemiyorum tek uğraşın kızım sen bu evde temizlik yapmak için değil kızımla ilgilenmek için varsın demelisiniz. Birkaç kişiyle görüşüp birine karar verdiğim anda tekrar görüşmeye çağırdım ve söylediğim ilk şey, kesinlikle temizlik vs. hiçbir şey yapmanı istemiyorum sadece oğlumla ilgilenmeni istiyorum demiştim.

Evet haklisiniz kamera koymaliyim. Bir yandan dediginiz gibi dusunuyorum ama diger taraftanda ses kayitlari ile davranisini az cok biliyorum. Kamera koyacagimi soyliyeyim ve davranislarini degistirain diye dusunuyorum
Iyide cocunuza iyi davranmiyorsa ve cocunuz da bundan rahatsizligini size aksatamicak kadar kucuk peki bu durumda siz dediniz diye degistirse ne olur degistirmese ne olur hareketlerini once takip garanti bnce daha iyi olur

Bakıcınızı değiştirmeniz için bütün gerekçeler mevcut zaten..
Ona nasıl davranmalıyım diye sormanız çok tuhaf..

bakıcı değiştir bence. bide kamera koyarsan haberi olsun gelecek olanın. aksi halde suç

Her şey ortada değil mi ?
Daha neyi bekliyorsunuz o kadını def etmek için.
Kamera koyup çocugunuzu nasıl ağlattığını gözlerinizlr izlemek mi istiyorsunuz ?
1dk beklemezdim elimdeki ses kaydı ile o kadını mahederdim !

Y yoladevam a katılıyorum yarım gün kreş daha uygun olur hem arkadaş edinir hem yabancı dil öğrenir erken yaşta ileride zorlanmaz.

kamera olduğunu kesinlikle söylemeyin.yapacağı varsa wc de de yapar kamera olmayan yerde de sakın söylemeyin

Yarım gün kreşe ver, yurtdışında genelde çalışanlar böyle yapıyor hem orda senin talep ettiğin şeyleri rutin olarak öğretiyorlar hem sosyal açıdan çocuk için daha sağlıklı

Kamera koyduğunuzu söyleyecekseniz kör nokta olmaması lazım kameranın açısından çıktığında ne olacağını bilemezsiniz. Bence önce söylemeyin baktınız kötü davranmıyor sadece sizin istediğiniz gibi ilgilenmiyor o Zaman söylersiniz ki o da mecbur eğitici oyunlara yönelecek çizgi film izletmeyecek..

Bence bakıcı işe alırken en önemli konu bakıcı alternatiflerinde kısıtlı kalmamak. 2-3 bakıcı arasından seçmek zorunda kaldığınızda maalesef kötünün iyisini seçmek zorunda kalıyorsunuz. Ben en son internet üzerinden bakıcı buldum, çok fazla alternatif olduğunda eleye eleye sonunda kafama en uygun kişiyi buldum. Şu an çok memnunum :) Kullandığım site:
Tavsiye ederim, herkese kolaylıklar!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız anlattığınız ilginç yemek yerken her gün düşülür mü

Bir kere dikkat etmez düşer

Ama hergün ağlıyorsa zorla yedirmeye çalışıyordur

Çizgi film telefondan işletiyor demişsiniZ ses kaydı ike bunu nasıl anladınız belki tv belki bilgisayar bilmediğim için sordum

Zîra 5,5 yaşındaki oğlum telefondan hiç çizgi film izlemedi bakıcısı varken de

Eğitici oyun vs demişsiniz de bebek dil biliyor mu ya da bakıcı ile aynı dili mi kullanıyor diye sorayım

Zira bakıcı bebek ona tepki vermeyince sıkılıyor olabilir bebek bakıcı ike aynı dili kullanıyorsa bu tahmin boş

Ama bakıcı yine de zaten bebek anlamaz beni diye düşünebilir

Güveniniz sarsılmış net olun temizlik yapma şunu bunu yap deyin ve gelince de tek tek sorun

Koyun Kamera. Ne ve nasıl yapılacağı konusunda profesyonel birinden yardım alın. Arkadaşımın çalıştığı biri var. Arayın keşif yapsın önerilerini sıralasın. Arkadaşıma annenin aklına bile gelmeyen olasılıkları anlatmış çok şaşırmış. Orkun bey ....arayın yardım alın ona gire birşey koyun ne olduğunu ne yapıldığını bilin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel reklam yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…