Bakıcı'dan şüphe

[QUOTbende bastan sona kadar okudum teşekkür ederimE="tubatesbih, post: 46467404, member: 166339"]sadece konu sahibi icin paylaşmadım dikkat ettiyseniz ki okumamissinizdir attığım linkte foto var bu bakici yarin baska birine denk gelebilir bi açıp bakmadan yorum yapmayın sevgiler[/QUOTE]
Evet

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugün oldukça yoğun bir gün geçirdim, ses kayıtlarını da dinledim vs derken ancak girebildim, cevapları hiç okumadan yazıyorum... Ses kayıtlarında problem görünmüyor, parka gitmişler oyun oynamışlar, ama şüphe bir kere girince çıkmıyor, takipteyiz hala, şöyle yüzde yüz güvenecegim biri olsa tereddüt etmem ama şu an böyle biri yok...
Kresleri de araştırdım, maalesef yaşadığım şehir küçük ve 36 ay oncesi için bir kreş yok...
Allahım ne varsa önüme çıkarsın diye dua eeiyorum

Problem olmamasına çok sevindim sürekli dinlersiniz artık onun yanında kamera sistemi de kurdurursanız bakıcı aramak zorunda kalmaz sınız böylece.

Çok sevindim umarim sadece süphe olarak kalir ,altı boştur kazasiz belasiz 36.aya kadar götürürsünüz insallah

Benim kızımda iki yaşında ve her şeyi anlatıyor yada aynısını yapıyor babası bir akşam başım ağrıyor bir bak bastırmadan falan dedi babası gitti babasının yattığı koltuğa yatıp aynısını yaptı bana başım ağrıyor bak ama bastırma gibi yada ben onu nasıl seversem oda beni öyle sever kuzum balım fln diye bence kızınızın eline bebek verin kızım hadi bebeğine banyo yaptır bakıcı ablan eni nasıl yıkıyorsa sende sakacıktan onu yıka vs diyebilirsiniz böylece oda aynısını yapar sizinde içiniz rahatlar arada rahat bırakın bebekleriyle oynamasını takip edin hadi parka götür yemek yedir bebeğine yada hadi beni parka götür bana yemek yedir falan diye söylerseniz o kendini bakıcı rolüne sokup sizide kendi gibi görüp bakıcının ona nasıl davrandığını anlarsınız bence yani ben kızımda hep bu şekilde gün içinde yaptıklarını anlıyorum

merabalar.. belli ki kötü birşey görünmüyor ortada, sevindim minik ve sizin adınıza.
eşime durumu anlattım. çok iyi analiz yaptığını düşünürüm hep. söylediği şeyler genelde çıkıyor. sanırım sezgileri de kuvvetli.
bir de poli eşim. genelde şüpheci yaklaşır.. neyse.. konuya yorumu kadın tacizci olsa kesinlikle kendini belli ederdi dedi.. bazen oğlum konuşamamasına rağmen bıcı bıcı diye banyoyu gösteriyor. ya da üstünü çıkarmaya çalışıyor. belki öyle olmuştur.
ya da çocuk banyoda biraz yorulur hoşuna gider zaman geçirmiş olurlar. ve bizde oğlumuza ağlamak yok tamam mı diyoruz bunlar normal aslında dedi. yani elle tutulur bişey görünmüyor diye düşündü..

bence çocugunuza kendınız bakın bır çocugu annesı buyutmelı.Boyle korku ıcınde yasamaktansa ustelık daha 2 yaşında.2-3 sene sonra da verırsınız yuvaya işe gerı donersınız

ama bir memurun öyle bir imkanı yok ki.. belki konu sahibi memurdur..

İnsan çocuğu olunca bu konuyu en derin ayrıntılarıyla incelemek istiyor. Yinede kontrolünü sıkı tut bence kimsenin günahını almak gibi bir amacımız olamaz ama çalışıyorsak çocuklarımızın güvenliğine yönelik her detaya öenm vermek zorundayız.

Bu yavrularin anneye ihtiyacı var... maddi durumunuz cok cok kötü degilse bebeginize kendiniz bakın sıcaklığını sevkatini esirgeme yavrundan...
Maddi durumumuz çok kötü değil, ama ben devlet memuruyum, işten çıkarsam bir daha girme ihtimali yok,ikincisi kendimi ülkeme karşı borçlu hissediyorum, şu seneler en verimli yillarim, bir iki vatan evladının elinden tutup yol göstermeliyim....

bence çocugunuza kendınız bakın bır çocugu annesı buyutmelı.Boyle korku ıcınde yasamaktansa ustelık daha 2 yaşında.2-3 sene sonra da verırsınız yuvaya işe gerı donersınız
İki üç sene sonra işime donememe ihtimalim daha çok... Arkadaşa da bahsettim, herkes bir tarafa çekilirse bu işleri kim yapacak.. Çocuğum birinci sırada bu muhakkak ama başka çözüm yolları varken kolaya kaçmak istemiyorum

Bu arada gelen kadına kamera kurmak istedigimi şöyleyecegim ama nasıl bir giriş yapmam gerek hiç bilmiyorum

ama bir memurun öyle bir imkanı yok ki.. belki konu sahibi memurdur..
yoo genel anlamda soyledım.Tabı bır ogretmen bır doktor,ya da ne bılım bır muhendıs olabılır.sonucta ılerde emınım daha çok ınsan çalışacak hemde ılerı yaşlarına kadar.Yanı ayrılma durumu vaarsa dedım

işiniz zor Allah kolaylık versın.Is sartları da bence hıc olmazsa annelere gore yapılmalı.

Tovbe tovbe ben bakııcılaara asla guvenmiyorum bence bakıcınız kızınızı siz olmadan banyo yaptrmamalı ve evde kesinlikle kamera olmalı Allaha emanet yavrularımız

Son durum nedir konu sahibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…