- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Ya arkadaş bir çok yorumda belki kadin kendi banyo yapacaktı falan yyazilmis bende mi tuhaflik var anlamadim.Bi kere kadin niye banyo yapsin çocuğu yalniz birakip.Zaruri birşeymi iihtiyaç mi ki banyo yapmak ne acelesi var altına mi sicmis?
Bir de hadi diyelim kadin çocuğu yikadi.Ne yapabilir ki çocuğa? Sonuçta kadin bu ya ben çokmu cahilim ne valla nnasil bir istismarda bulunabilir ki bilen gelsin hele..
buraya kadar haklısınız. bakıcılık yapılan evde banyo yapmak nedir ben de anlayamadım o yorumları.
ama;
kadınlar da çocuklara istismarda bulunabilir. haberlerde de görmüştüm burda da çocuk tacizi ile ilgili bi konuda bi üye de yazmıştı karşılaştığı bi durumu, şok olmuştum. olabiliyor yani.
sadece erkekler sübyancı veya sapık değil. kadınlarda da var bu pislikler.
ama bu konuda öyle bi durum yok bence. konu sahibini iyice telaşlandırmanın anlamı yok şimdilik. zaten gerekli tedbiri alacaktır o.
Tuhaf bir durum evet ama yapan insanlar var , bırakıp gidiyorsunuz evinizin içinde ne yaptığını bilemezsiniz, banyo yapan da olur çocuğu tv karşısına koyup uyuyan da çocuğu aç bırakan da kadın da olsa taciz eden de , bunlar tuhaf evet ama hayatın her gerçeği yapan çok.Ya arkadaş bir çok yorumda belki kadin kendi banyo yapacaktı falan yyazilmis bende mi tuhaflik var anlamadim.Bi kere kadin niye banyo yapsin çocuğu yalniz birakip.Zaruri birşeymi iihtiyaç mi ki banyo yapmak ne acelesi var altına mi sicmis? Bir de hadi diyelim kadin çocuğu yikadi.Ne yapabilir ki çocuğa? Sonuçta kadin bu ya ben çokmu cahilim ne valla nnasil bir istismarda bulunabilir ki bilen gelsin hele..
Öyle sorarsan ne söyleyebilir ki çocuk. Al çocuğu yani oyun oynayalım de. Hadi bakalım sen bakıcı teyzesin bende çocuğum de. Bana mama yedir de. Aaa altını işletim değiştir de. Aaa hadi bana banyo yaptır de. Bakalım neler yapacak.Aslında sürekli konuşuyorum, bakıcı teyze nasıl seni seviyor mu vs diye ama anlatamiyor olabilir mi diye dusunuyorum
Türkiye'dekilerin çoğuna ben de güvenmiyorum. Çünkü yurtdışında çocuk bakıcılığı bir meslektir, eğitimi ve sertifikası -artı kendilerinin bile diplomaları olabiliyor- vardır, şirketler gönderir bakıcıyı. Bu işin şirketleri var yani.amin cümlemize. haber verdiğin sürece kamera takmak yasak değil sanırım. haddini bilsin banyo diye sallamasın. bakıcılara çok güvenmiyorum
Ya arkadaş bir çok yorumda belki kadin kendi banyo yapacaktı falan yyazilmis bende mi tuhaflik var anlamadim.Bi kere kadin niye banyo yapsin çocuğu yalniz birakip.Zaruri birşeymi iihtiyaç mi ki banyo yapmak ne acelesi var altına mi sicmis? Bir de hadi diyelim kadin çocuğu yikadi.Ne yapabilir ki çocuğa? Sonuçta kadin bu ya ben çokmu cahilim ne valla nnasil bir istismarda bulunabilir ki bilen gelsin hele..
sadece konu sahibi icin paylaşmadım dikkat ettiyseniz ki okumamissinizdir attığım linkte foto var bu bakici yarin baska birine denk gelebilir bi açıp bakmadan yorum yapmayın sevgilertamam artık kadının gözüne gözüne sokmayın. herkes biliyor böyle olayları. hepsini buraya taşımanın anlamı yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?