Bakıcı'dan şüphe

buraya kadar haklısınız. bakıcılık yapılan evde banyo yapmak nedir ben de anlayamadım o yorumları.

ama;

Bir de hadi diyelim kadin çocuğu yikadi.Ne yapabilir ki çocuğa? Sonuçta kadin bu ya ben çokmu cahilim ne valla nnasil bir istismarda bulunabilir ki bilen gelsin hele..

kadınlar da çocuklara istismarda bulunabilir. haberlerde de görmüştüm burda da çocuk tacizi ile ilgili bi konuda bi üye de yazmıştı karşılaştığı bi durumu, şok olmuştum. olabiliyor yani.

sadece erkekler sübyancı veya sapık değil. kadınlarda da var bu pislikler.

ama bu konuda öyle bi durum yok bence. konu sahibini iyice telaşlandırmanın anlamı yok şimdilik. zaten gerekli tedbiri alacaktır o.

ben de böyle düşünüyorum.
ama her şekilde bakıcı değiştirmesini önericem.
çocuğu yıkaması özellikle tembih edilmediyse buna yeltenmemesi gerekirdi.
çocuğa daha ilk geldiği saatte TV izletmemesi gerekirdi, hani gün içinde çok yorulur bunalır, o zaman bir müddet izletilmesi hoş görülebilir, ama daha yeni gelmiş bismillah hemen tv karşına oturtmuş.
tüm gün böyle geçiyor demek ki.

tv izletmesi banyo yaptırması hoş olmamış evet ama benim aklıma taciz gelmedi nedense. Böle bir niyeti olsa neden banyoyla uğraşsın? Çocuğun üstün değiştiriyor sonuçta atını açıyor vs vs.
Ağlama konusuna gelince 3 yaşında kızım banyoya güle oynaya girip çıgınlar gibi ağlayarak banyo yapıyor. Asla saçları ıslansın istemiyor. Ama saçı beline kadar ve yıkanmak taranmak zorunda. Dün banyoda öyle bir ağladı ki dedim komşular polis çağırmazsa iyidir.

Belki uyku saatiyseniz banyo yaptırarak daha uzun uyusun diye düşünmüş olabilir benim çünkü çocuklar banyo yapınca yada suyla oynayınca daha kolay ve derin uyuyolar

Tuhaf bir durum evet ama yapan insanlar var , bırakıp gidiyorsunuz evinizin içinde ne yaptığını bilemezsiniz, banyo yapan da olur çocuğu tv karşısına koyup uyuyan da çocuğu aç bırakan da kadın da olsa taciz eden de , bunlar tuhaf evet ama hayatın her gerçeği yapan çok.

Ayyy okurken tüylerim diken diken oldu ne geçiyordu ki aklında yakınsa getir ben bakayım hem oğluma arkadaş olsun

Son durumu bekliyoruz konu sahibi...Umarim hakkında hayirlisi olur.. Anneler hisseder.geçen namazda kızım etrafında gezerken birden bire içime bir kuşku düştü Selam verip ağzını yokladığımda ağzında cevizkabuğu buldum demek ki gerçekten anneler hissediyor sende hissediyorsan var bir şeyler lütfen oluruna bırakıp idare etmeye çalışma Bu senin en değerli varlığım çocuğunonların ileride bu tarz şeylerden dolayı sorun yaşayacak olmaları kaygısı bile insanı mahvediyor

yaa koular böyle çocuklar üzerinde olunca çok ürperiyorum... bu işte bi iş var gibi... aklıma gele sey beni çok korkuttu inanın... bence boşlamayın bu durumu... allahım korusun yavrunuzu...

Lütfen konunuzu güncelleyin merakla takip ediyoruz durumu

Evet aynen durmadan sayfayi yeniliyorumTE="Demetrios, post: 46462005, member: 750538"]Lütfen konunuzu güncelleyin merakla takip ediyoruz durumu[/QUOTE]
Evey

Aslında sürekli konuşuyorum, bakıcı teyze nasıl seni seviyor mu vs diye ama anlatamiyor olabilir mi diye dusunuyorum
Öyle sorarsan ne söyleyebilir ki çocuk. Al çocuğu yani oyun oynayalım de. Hadi bakalım sen bakıcı teyzesin bende çocuğum de. Bana mama yedir de. Aaa altını işletim değiştir de. Aaa hadi bana banyo yaptır de. Bakalım neler yapacak.

amin cümlemize. haber verdiğin sürece kamera takmak yasak değil sanırım. haddini bilsin banyo diye sallamasın. bakıcılara çok güvenmiyorum
Türkiye'dekilerin çoğuna ben de güvenmiyorum. Çünkü yurtdışında çocuk bakıcılığı bir meslektir, eğitimi ve sertifikası -artı kendilerinin bile diplomaları olabiliyor- vardır, şirketler gönderir bakıcıyı. Bu işin şirketleri var yani.
Burada en alakasız insan bile bakıcılık yapabiliyor maaşla, eğitimi yok referansı yok, nasıl güvenicez?

Canim kadının bazı durtuleri olabilir. Kadınlar da pedofili olur. Ama çocuk bakımı vs ayağına pek anlaşılmaz. Mesela burada bir üyenin kV sinde de bu özellikler vardı. Çocuğu sebepsiz soyup yıkamaya çalışma, özel bölgelere dokunma falan. Bunlar sapik durtuler. Çocuk küçükse anlamaz bile.

tamam artık kadının gözüne gözüne sokmayın. herkes biliyor böyle olayları. hepsini buraya taşımanın anlamı yok ki.
sadece konu sahibi icin paylaşmadım dikkat ettiyseniz ki okumamissinizdir attığım linkte foto var bu bakici yarin baska birine denk gelebilir bi açıp bakmadan yorum yapmayın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…