Bakıcı'dan şüphe

belki ustune bisey dokuldu yemek geaşn cocugun belki altına yaptı . kadın her dakika canım cicim konusacak degil .kapı dinleyeceginize ilk kamera koyun evinize daha etik olur.

Valla bacım sen bunu ne zaman işe aldın Ayrıca senin iskillendiğini görünce yarın daha temkinli davranacaktırhaberin olsun Bir de sen yokken sesi çıkmıyor ama sen olduğunda can ciğer kuzu sarması oluyor Bu da ayrıca beni Düşündürdü öğlenden beri bu konuya acayip moralim bozuk

İyide her dakika öyle olacak değil arada yine oluyodur tüm gün kamera koysa da anlasa neyse dicemde zaten birkaç dakika dinlemiş o arada da tv ye dalmıştır vs

Şey ne olabileceğinden şüphe ettiniz. Evet akşam yıkanan çocuk niye yikansin ama ne olabilir bilemedim.

Ama neden yıkamaya kalkmış ki

Ben kendi çocuğumu yıkarken tedirgin oluyorum vs

Bakıcım oğlumu bir kere yıkamış kustu dedi ki kusuyordu çok fena oldu soktum duşa yıkadım dedi

Kızınız sever mi yıkanmayı gerçekten ister mi benimki sevmezdi mesela asla da banyoya götür diye ağlamadı

Ama neden yıkasın

cocugum yok
buna ragmen sokakta yabanci kücük cocuk bile görsem tek basina, annesi nasil salmis diye düsünüyorum
ortam öyle fena ki, Allah korusun ya biri gecerken alip arabaya atsa diyorum
icim ürperiyor

ve siz cocugunuzu yanliz birakiyorsunuz tanimadiginiz ve üstelik süphe duydugunuz bir bakiciyla
bi kez daha bakici degisirse tamam cocuk zorlanir ama Allah esirgesin ya basina bisey gelirse bakicidan dolayi
bu sartlarda zorlanmasini tercih ederim

ve tanimadigim, güvenmedigim bir insanla asla ve asla cocugumu yanliz birakmam
bunu anne olmayan biri olarak söylüyorum

Ben de anne olarak altına imzamı atıyorum

Ben de ne dusunecegimi bilemedim.Durduk yere cocugu banyoya neden sokuyor iste orda iyi dusunemiyorum.Demekki surekli yapilan bir eylem var ve cocuga aglamak yok diyor.Aklima cok sey geliyor Allah korusun.

Bir de kadin telaslimiydi nasil görünüyordu?Siz kapiyi mi caldiniz yoksa direkt anahtarinizla mi girdiniz eve onu merak ettim

Öğlenden beri aklımdan çıkmıyor bu konu çok üzüldüm, inşallah kötü bir olay yoktur..Ama istemediği bir şeyi yapsa fiziksel olarak farkederdiniz mutlaka bebek onlar derileri hassas hemen kızarır kolay kolay geçmez.. Ayrıca canını yakan biriyle kalmak istemez sokulmaz ..Kötü şeyler düşünmeyelim kötü olmasın..Ama yinede kamera sistemiyle cepten izleyebileceğiniz bir kreş daha uygun bence. Hem yaşıtları ,hem bir sürü oyuncak ,aktivite daha mutlu olur..Hayırlı haber bekliyoruz lütfen..

kamera koysan

Yani ben hic iskillenmedim nedense kadinin aglamak yok tamam mi lafindan. Istemsizce gayri ihtiyari bi laf olarak soylenmis olabilir. Cunku cocuklar genelde banyoda aglar. 5 yasindaki oglum bile gozune su kacinca mizirdaniyor. Kadinin bak simdi banyo yapicaz aglamak yok tamam mi tarzinda soyledigini dusunuyorum. Helede ilk defa yikiyorsa. Nerden bilsin sizin kizin banyoda hic aglamadigini?? Tamam size sormadan cocugu banyo yaptirmamasi gerek orada haklisiniz.
Siz tedbirli olun gozlemleyin 2 yasindaki cocuk istemedigi seylerde eliyle ittirir. Sizede bu sekilde tepki veriyormu oz bakim ihtiyaclarinda gozlemleyin derim. Burada yazilanlarla gaza gelmeyin hemen. Kadin belkide iyi biri. Banyo yaptirmak zahmetli yani ben bile eriniyorum ki sirf cocuk istedi diye yaptiriyorsa helal olsun))

adını koymuşlar bile.. kadını daha fazla telaşlandırmayın allah aşkına. belkide ilk defa yıkıyacaktı kendiside duş almak istemiştir o an çocuguda yıkarım diye düşünmüştür..telaşlanmış bi,le olsa ev sahibinin kızacağını düşünüp korkmuştur izinsiz duş alcak diye..
bende şüphe uyanmadı çünkü çocuk anlatırdı yarım dille bile olsa.. bakıcıyı istemezdi falan.ayrıca canı yansa bir şekilde ortaya çıkardı.
ilk işiniz çocugun vücudunu inceleyin.ikincisi ise basit konuşmalarla çocukla sohbet edin. mesela çocukla banyoya girdiginizde bakıcı ablayla napıyordunuz diyip canlandırmasını sağlayın..

Tv izletmesi bile benim için falsolu davranıştır.şayet tv konusunda bir kural koymuşsanız buna uymuyorsa bu konuda uyarmanızı tavsiye ederim.kötü muamelede bulunuyor olsa bunu çocuğunuzun davranışlarından hissedersiniz. bence biraz kolaycılığa kaçan bakıcı.aç tv'yi oturt çocuğu önüne sen de yayıl dur mantık bu sanki. 15 aylık kızım var,bakıcısı geldiğinde yüzünde güller açar.buradan kızıma iyi davrandığını anlıyorum.çocuğunuzun davranışlarını takip edin.Kurallarınızı net bir şekilde söyleyin.bir de ara sıra sürpriz adı altında eve uğrayın.ben öyle yapıyorum içim rahat.

Ya arkadaş bir çok yorumda belki kadin kendi banyo yapacaktı falan yyazilmis bende mi tuhaflik var anlamadim.Bi kere kadin niye banyo yapsin çocuğu yalniz birakip.Zaruri birşeymi iihtiyaç mi ki banyo yapmak ne acelesi var altına mi sicmis? Bir de hadi diyelim kadin çocuğu yikadi.Ne yapabilir ki çocuğa? Sonuçta kadin bu ya ben çokmu cahilim ne valla nnasil bir istismarda bulunabilir ki bilen gelsin hele..

Bence sabah evden çıkarken telefonundan ses kayıtı açık Bırak ve teli koltuğun altı gibi gizli bi yere koy.
Sonra 1 saat sonra gel bi bahaneyle al teli ben olsam öyle yapardım hemen sabah

kesinlikle katılıyorum...

Bazılarınız ne kadar da iyi niyetli ya hu evimde calisan kadin neden evimde yıkanma gereği duysun ne münasebet ...hadi diyelim ki öyle çocuğu neden soysun kendi yıkanacak madem..

Belki de gerçekten bir sorun yoktur ama bir anne bir seyden süphe duyuyorsa altının boş olacağını sanmıyorum,umarim bir hal çare bulur kimseye zarar gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…