Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcılar hakkında

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

çiçek 2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
220
0
96
Diğer
arkadaşlar bebeğini bakıcıya bırakan oldumu?????????
ben yakında işe başlıycam bebeğim 3.5 aylık tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınız
bakıcıya karşı nasıl bir tavrım olmalı.

ben geçen sene bakıcıya bıraktım. bakıcı seçerken çok dikkat etmen gerekiyor güvenilir mi, çocuklarla iletişimi nasıl, aşırı sinirli mi, kişisel özellikleri , merhametli şefkatli olup olmadığı gibiherşeyden önemlisi de çocuğunu bıraktığın zaman gözün arkada kalmayacak birini bulman lazım . gerçekten Allah yardımcın olsun. geçen sene ben bakıcı bulurken çok zorlandım aday çoktu fakat uygun birini bulmak çok zor. bilmiyorum ama yine senin ki derdini az çok anlatır bakıcının tavrı hakkında bilgi verir benim öyle bir şansım da yoktu çünkü bir yaşındaydı

bende 10 aylıktı bıraktığımda ALLAH tan iyi bir ive hala bakıyor 1,5 yıldır.hiç tanımadığın biri olmasın yinede sorup soruşturabileceğin biri olsun,sakin ve sabırlı olmalı,bebekleri sevmeli ALLAH korkusu olmalı emanete iyi bakmalı .ücretsiz izin hakkın yokmu kullansan

Ben bırakamazdım valla ne bileyim korkuyorum en azından derdini anlatabilecek az çok bir şeylerin farkına varmaya başlamadan yabancı birine teslim edemem,ama yanında annem ya da onu benim kadar seven biri olursa o zaman bırakabilirim zaten uzmanlara göre de en doğrusu buymuş.Çiçek 2 annen ya da kayınvaliden falan bu konuda yardım etmez mi?Onlara danıştın mı bunu?

saolun arkadaşlar ama ailem yanımda değil ve gelebilecek durumda da değiller.
yani bakıcı ya mecburum. yarım gün neyseki tek tesellim bu. iyi birisi
inşallah bebeğime iyi bakar çok üzülüyorum bırakacağım için. inşallah dayanabilirim.

İlk günler çok zorlanırsın ama dayan alışırsın.Kendini suçlu hissedersin ama mecbursan yapabilecek birşey yok.Benim kzıım 4 yaşında dört senedir allah razı olsun annem baktı bu sene kreşe vermek istiyorum şuan bile kıyamıyorum ama evde canı çok sıkılyor.Yeniden çocuk sahibi olursam kesinlikle oturur bakarım.Anne sıcaklığı hiçbirşeye benzemez.

cicekcim hic uzulme,
iyi bir insansa ve cocugunu seviyorsa bakar. ama kontrollerini iyi yap bazen zamanindan once gel eve ne yaptigini izle, iliskisi nasil cocukla.
ben 2 aylikti oglumu biraktigimda hala ayni bakicimiz tabiki sorunlar oluyor ama anne diyor oglum ona da ben den cok zamanlari geciyor birlikte. Yemesini falan arada arayak kontrol ediyorum. Bir de biraz buyudu artik egitimi biraz yetersiz kaliyor bakicin onun icinde yarim gun devlet kresine gonderiyorum. allaha emanet cocuklarimiz oncelikle
sevgiler

çiçek 2,daha önce çocuk baktım ve kısmet olursa yine bakmayı düşünüyorum.tekrar bakmak istememin sebebi.iki tane oğlum var ve lise çağındalar.bana bir manileri yok.Sana tavsiyem bir bakıcı gözüyle,öncelikle bakacak olan insan çocukları çok sevmeli merhametli ve allah korkusu olmalı.
Evde küçük çocukları olmasın,aile yaşantısıda önemli eğer sorunlu bir insansa dikkat et derim .senin çocuğuna sevgi vermeli bazı insanlar vardır çocuk sevgilerini belli ederler .birde para için zorla bakmak isteyenler olur,ama ben yinede şunu söylemek isterim öncelikle sevgisi için bakmalı parası için değil .
Eğer bana sorun olursa seve seve yardımcı olurum.Allah yardımcın olsun,ve karşına benim gibi bir bakıcı çıkartsın derim.

benim çocuklara ailem baktı ama imkanın yoksa yapacak bir şeyinde yok, bebişin küçükmüş aman iyi bir bakıcı seç güzelim.

arkadaşlar herkese merhaba.lütfen bana yardımcı olun.su an bebegim 8 aylık ve yaklasık 2 ay sonra bakıcıya bırakmam gerekiyor işim nedeniyle.cünkü şartlar malum çalışmam gerekiyor.kartal ugurmumcuda ikamet ediyorum.ama cok huzursuzum.kafamda cok sorular var.mesela onlardan bir tanesi benim kzım uykusu geldigi zaman sadece emerek uyuyor, bakıcı onu nasıl uyutabilecek?yoksa kesinlikle uykusu gözünden aksa da uyuyamıyor.bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa duacı kalırım

Canım biberon alıyormu?Benim bebeğimde işe başlamadan önce emerek uyuyordu.ışe başladıktan sonra sağdığım sütü biberonla emerek uyumaya başladı.Allah yardımcınız olsun çalışan anne olarak gerçekten işimiz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…