- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam işe girene kadar tek basina gitme o zaman yaninda annen kayinvaliden kizkardesin gorumcen kim varsa onunla git.Çocuklar ikiz ve çok küçükler araçlarıda yok. 20 dk yürüme mesafesinde ev
Merhaba arkadaşlar bir çocuğa bakmak için her gün evlerine gidiyorum. Anne çalışıyor ama baba işsiz evde. Bu konudan biraz rahatsızım sizce ne yapmalıyım? Bu durumu biraz dile getirdim bana göre pek doğru bulmadığını söyledim baba konuyu saptirdi namusa bağladı. Anneye söz verdim benim mahalleye taşındılar şimdi bakmiyorum diyemiyorum. Babanın işsiz olduğunu ama hemen başlayacağını söylemişti. Ama olmadı hep evde ne yapmalıyım? Çocuklar ikiz ve çok küçükler benim eve gelmeleri çok zor arabaları yok 20 dk yürüme mesafesinde
Hayır yarı yolda bırakmamak için fikir alıyorum zaten.Arife75 sana güvenmiş kadın ev değiştirmiş yari yolda mı bırakacaksın,adamin ters hareketi bakışı yoksa idare etmelisin
Siz neyi sorguluyorsunuz anlamadım bu mu aklınıza takılanNasil bir mahalle bu?ayni mahalleye tasinmis kadin ama yurumeyle 20 dk suruyor evlerinizin arasi
Siz neyi sorguluyorsunuz anlamadım bu mu aklınıza takılan
Bişey diyim mi , direkt ben namussuz değilim diye savunmaya geçen adamdan bi şüpheleneceksin zaten, gerçek namuslu adam siz de haklısınız kardeşim bi çıkar yoluna bakalım derdiAdamdan herhangi bir yanlış hareket görmedim bir hafta oldu. Sadece etik bulmadığını eşimin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmemle adam kendini savunmaya ben namussuz değilim demeler . Yani şunu demiyor iş bekliyorum biraz idare et abla ya da şu ramazan bi çıksın zaten evde durmam ben gibi birşey demiyor. Burası benim evim ben namuslu sende nasıl istersen gibi bisey dedi ben şok oldum. Kadına verilmiş söz var ortada benim için ev taşıdı. Benimde
İşte bende aynen boyle düşündümBişey diyim mi , direkt ben namussuz değilim diye savunmaya geçen adamdan bi şüpheleneceksin zaten, gerçek namuslu adam siz de haklısınız kardeşim bi çıkar yoluna bakalım derdi
Çünkü ben bir yalancıyım sizde benim yalanımı yakaladınız gerildim bu mu aradığınız cevapKimseyi sorgulamak benim haddime degil ama ilk okudugumda dikkatimi cekti sordum.baska mesajlarinizda da ilkin tek dedim taninirim diye sonra ikiz diye duzelttim dediniz simdi de bu olunca hangisi doğru insan merak etmiyor degil. Siz neden bu kadar gerildiniz bu soruya
Benim evimde diye anlaşmadık. Babayı bağlasan evde durmaz dediler ama hep evde çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Adam genelde odasında cuma günü bu konuyla ilgili biraz yüz göz olduk pazartesi nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşi ağladı bırakma çocuğumu dedi
Bak bu yönden bakmamıştın Çok doğru söylüyosun sana katılıyorum ama bi erkeğinde devamlı devamlı evde durması hoş değilki...Buradaki yorumlara çok şaşırdım. Herkes kendi evinde bak demiş. Ben bebeğimi asla ve asla başkasının evinde bakılması istemem.
Bakıcı kendi evinde bakarsa çocukla yeterince ilgilenmez. Kendi evinin işi çamaşırı utusu bulaşıgı yemeği ile uğraşır bütün gün. Çocuğu sadece yedirir uyutur. Misafiri gelir. Evde kocası vs olur. Veya kendi çocukları olur. Hem para vereceğim hem de benim çocuga bakmayacak kendi işinin yanında sanki rica etmişiz gibi göz kulak olacak yedirecek uyutacak o kadar.
Yetişkin insansıniz. Kocasının size olumsuz bir durumu yoksa mesela adamı evde donla falan dolaşırken gormediyseniz evde olmasının nasıl bir rahatsızlığı var onu anlamadım. Herkes de olmaz falan demiş ben şok geçirdim. Onun yerine kadının kendi konuşmayan kendini ifade edemeyen bebeğini başka bir evde bakılması önerilmiş. O kadın da birazcık akıl olsa kabul etmez böyle bir şeyi.
Bakicinin ailesinden birinin ve hatta bakicinin o bebeği taciz riski var. Konu Sahibi lütfen sözlerimi yanlış anlamayın. Ben buradaki yorumlari anlamıyorum sadece. Sizde zaten onların evinde bakmak istiyorsunuz.
Söylediğim gibi adam bütün gün odadan çıkmıyorsa çok takılmayın. Orası bir ev ama aynı zaman da sizin için bir işyeri. Adamın rahatsız edecek bir tavrı hareketi vs olmuyorsa sadece adam evde diye abartilacak bir konu değil.