BAKICILIKLA İLGİLİ

Çünkü ben bir yalancıyım sizde benim yalanımı yakaladınız gerildim bu mu aradığınız cevap

Kusura bakmayin sizin kadar agresif olamicam. Iki durum icin farkli onerilerde bulunacaktim ama polemige hic gelemem. Size kolay gelsin

Annenin ev taşıması zor olmuş, bir de çalışıyor ve ikiz bebek.

Adamın sorumsuzluğu yüzünden kadın zorda kalacak ama siz de vicdanlı birine benziyorsunuz.

Bence kadınla konuşun, eşim izin vermiyor diyin, kocası gitsin anasında uyusun mesela..

Merhaba arkadaşlar bir çocuğa bakmak için her gün evlerine gidiyorum. Anne çalışıyor ama baba işsiz evde. Bu konudan biraz rahatsızım sizce ne yapmalıyım? Bu durumu biraz dile getirdim bana göre pek doğru bulmadığını söyledim baba konuyu saptirdi namusa bağladı. Anneye söz verdim benim mahalleye taşındılar şimdi bakmiyorum diyemiyorum. Babanın işsiz olduğunu ama hemen başlayacağını söylemişti. Ama olmadı hep evde ne yapmalıyım? Çocuklar ikiz ve çok küçükler benim eve gelmeleri çok zor arabaları yok 20 dk yürüme mesafesinde
Bu sartlarda bakmayın erkek milletine güven olmaz.

Madem anne bırakma çocuklarımı diyor.
Ya senin evine bırakacak bir yol bulup, ya da eşine söyleyecek evde durmayacak sen varken.

Başka çözümü yok.
Aksinde çalışmak istememekte haklısın.

Adam evde olunca ne oluyor anlamadım?
Ters bir hareketi olmamış anladığım kadarı ile ee odasından da çıkmıyormuş.

Bir Büro'da aynı odayı paylaşan kadın ve erkek işçiler daha yakınlardır birbirlerine.

Siz işinize odaklanın, ki 2 küçük çocuğa bakmak yeterince konsantrasyon gerektiren birşey zaten, adamı unutuverin.

Fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim. Bakış açımı değiştiren yorumlarda oldu. Biraz daha deneyeyim bakalım ne olacak. Vicdanım hep ağır geliyor hayırlısını diliyorum

Şimdi rahatsız olmana sebep nedir. Adamin sadece evde olmasiysa seni hakli bulamam. Adamın evinde adamın çocuklarına bakıyorsun. Sana güvenene kadar seni gözlemlemek istemiş olabilir.

Yüz göz olduk derken ne oldu?
Yüz göz olduk derken bu konuyu konuştuk o da ben namussuz değilim gibi şeyler söyleyince utandım

Bu konuyu ilk gördügümde de yazmak istedim.Benim gönlüm de anneyi yanliz birakmanizdan yana degil.Kadin ev tasimis.Güvenilir bakici bulmak cok zor.Siz biraz daha zaman taniyin.Umarim adam en kisa zamanda ise girer de herkes rahatlar.Eger degisen bir sey olmazsa kendi evinizde bakmayi teklif edin.Siz elinizden geleni yapmis olursunuz.Belki de adam ise giremedigi icin morali bozuk ve evde.Zaten uzun süreli bir issizlik söz konusu olursa sizin ücretinizi de ödeyemezler.Adamin cocuklara bakmasi gerekebilir.Bence adam her an ise girecegini düsünerek cocuk bakimini üzerine almiyor.Hali hazirda sizi bulmuslar.Gerektiginde yeni bir bakici bulmak da kolay degil.

Yeni gelişme yazdım lütfen okur musunuz

Büyütülecek bir mesele değil. Adam odasından hiç çıkmiyormus.. iş arıyor üstelik.

Sizin sartiniz evde kameranın açık olmasını istemek olsun.
Kamera iki taraf içinde guvencedir. Bebekler ve bakıcı için.

Büyütülecek bir mesele değil. Adam odasından hiç çıkmiyormus.. iş arıyor üstelik.

Sizin sartiniz evde kameranın açık olmasını istemek olsun.
Kamera iki taraf içinde guvencedir. Bebekler ve bakıcı için.
Yani konuyu konuşayım mı

Ben prensip gereği kameranın açık olmasını istiyorum deyin bence.

Ancak ben eşinden dolayı değil bebeklerden dolayı diyorum. Dünyanın bin türlü hali var. Allah korusun , bir şey olduğunda en azından iki tarafta rahat olur.
Doğru diyorsun hiç böyle düşünmemiştim

Back
X