Çünkü ben bir yalancıyım sizde benim yalanımı yakaladınız gerildim bu mu aradığınız cevap
Kusura bakmayin sizin kadar agresif olamicam. Iki durum icin farkli onerilerde bulunacaktim ama polemige hic gelemem. Size kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü ben bir yalancıyım sizde benim yalanımı yakaladınız gerildim bu mu aradığınız cevap
Bu sartlarda bakmayın erkek milletine güven olmaz.Merhaba arkadaşlar bir çocuğa bakmak için her gün evlerine gidiyorum. Anne çalışıyor ama baba işsiz evde. Bu konudan biraz rahatsızım sizce ne yapmalıyım? Bu durumu biraz dile getirdim bana göre pek doğru bulmadığını söyledim baba konuyu saptirdi namusa bağladı. Anneye söz verdim benim mahalleye taşındılar şimdi bakmiyorum diyemiyorum. Babanın işsiz olduğunu ama hemen başlayacağını söylemişti. Ama olmadı hep evde ne yapmalıyım? Çocuklar ikiz ve çok küçükler benim eve gelmeleri çok zor arabaları yok 20 dk yürüme mesafesinde
Adam evden gidecek demişler gitmemiş. Onlar sözlerinden dönmüş. Pek ala sizde dönebilirsiniz. Ya size getirdin ya da işi bırakın...Hayır yarı yolda bırakmamak için fikir alıyorum zaten.
Yüz göz olduk derken bu konuyu konuştuk o da ben namussuz değilim gibi şeyler söyleyince utandımŞimdi rahatsız olmana sebep nedir. Adamin sadece evde olmasiysa seni hakli bulamam. Adamın evinde adamın çocuklarına bakıyorsun. Sana güvenene kadar seni gözlemlemek istemiş olabilir.
Yüz göz olduk derken ne oldu?
Fikrini söyleyen herkese teşekkür ederim. Bakış açımı değiştiren yorumlarda oldu. Biraz daha deneyeyim bakalım ne olacak. Vicdanım hep ağır geliyor hayırlısını diliyorum
Yani konuyu konuşayım mıBüyütülecek bir mesele değil. Adam odasından hiç çıkmiyormus.. iş arıyor üstelik.
Sizin sartiniz evde kameranın açık olmasını istemek olsun.
Kamera iki taraf içinde guvencedir. Bebekler ve bakıcı için.
Yani konuyu konuşayım mı
Doğru diyorsun hiç böyle düşünmemiştimBen prensip gereği kameranın açık olmasını istiyorum deyin bence.
Ancak ben eşinden dolayı değil bebeklerden dolayı diyorum. Dünyanın bin türlü hali var. Allah korusun , bir şey olduğunda en azından iki tarafta rahat olur.
Doğru diyorsun hiç böyle düşünmemiştim
Tamam en kısa zamanda söyleyeyimAncak direkt bebeklerden konuya girin. Eşi için istiyorsunuz sanılmasın. Gerçekten ayıp olur.