- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kelebek3344
-
Arkadaşlar konuyu hortlatayım başına gelenlere emsal olur diye. Mahkeme 1.5 yıl sürdü kadın kaç gün geldiğini ispatlayamadı. Ayda 10 günden azsa sigorta olmuyor zaten. Biz de 10 günden az geldiğini ispat edemedik. Takipsizlik gibi birşey oldu. Kadın 25 bin TL vermezseniz yargıtaya temyize gidicem dedi. Bizim avukat temyize gitmesin sizin zararınıza olur dedi. Kadına 15 bin verdi imzalı birşeyler aldı çalışmadım falan mı yazdı artık ne yazdı bilmiyorum. Üstünden 3 yıl geçti bitti gitti. Onun amacı zaten para koparmaktı sigorta istemiyordu koparmış oldu.
Arkadaşlar konuyu hortlatayım başına gelenlere emsal olur diye. Mahkeme 1.5 yıl sürdü kadın kaç gün geldiğini ispatlayamadı. Ayda 10 günden azsa sigorta olmuyor zaten. Biz de 10 günden az geldiğini ispat edemedik. Takipsizlik gibi birşey oldu. Kadın 25 bin TL vermezseniz yargıtaya temyize gidicem dedi. Bizim avukat temyize gitmesin sizin zararınıza olur dedi. Kadına 15 bin verdi imzalı birşeyler aldı çalışmadım falan mı yazdı artık ne yazdı bilmiyorum. Üstünden 3 yıl geçti bitti gitti. Onun amacı zaten para koparmaktı sigorta istemiyordu koparmış oldu.
Insanlar nasıl bu kadar kotu olabilir ya haram o para çıkmayacak mi sanki . Hiç karşılaşmadınız mi biyerde haberi gelmedi peki ? Yüzsüz o parayla yüzü mu gülecek sanki pes yaArkadaşlar konuyu hortlatayım başına gelenlere emsal olur diye. Mahkeme 1.5 yıl sürdü kadın kaç gün geldiğini ispatlayamadı. Ayda 10 günden azsa sigorta olmuyor zaten. Biz de 10 günden az geldiğini ispat edemedik. Takipsizlik gibi birşey oldu. Kadın 25 bin TL vermezseniz yargıtaya temyize gidicem dedi. Bizim avukat temyize gitmesin sizin zararınıza olur dedi. Kadına 15 bin verdi imzalı birşeyler aldı çalışmadım falan mı yazdı artık ne yazdı bilmiyorum. Üstünden 3 yıl geçti bitti gitti. Onun amacı zaten para koparmaktı sigorta istemiyordu koparmış oldu.
Ben sonra yine tuttum merak etmeyinsizin bu konunuz yüzünden ben bakıcı tutamıyorummaaş artı sigorta yapsam 3 bin tutar. hadi kayınvalide evde yarım gün tutyim artı sigorta yine en az 2 bin tutar. maaştan bişi kalmıyor şaka bir yana yine de korkuyorum. anneme bana yakın ev tutup kirasını karşılamak daha mantıklı geliyor o yüzden. büyük ihtimal öyle yapacagim. 10 günden az olayını bilmiyordum. ama sizin konunuza o zaman da çok üzülmüştüm. geçmiş olsun tekrar.
Halısını bile almışsınız, size yapılana bak, pes!Arkadaşlar konuyu hortlatayım başına gelenlere emsal olur diye. Mahkeme 1.5 yıl sürdü kadın kaç gün geldiğini ispatlayamadı. Ayda 10 günden azsa sigorta olmuyor zaten. Biz de 10 günden az geldiğini ispat edemedik. Takipsizlik gibi birşey oldu. Kadın 25 bin TL vermezseniz yargıtaya temyize gidicem dedi. Bizim avukat temyize gitmesin sizin zararınıza olur dedi. Kadına 15 bin verdi imzalı birşeyler aldı çalışmadım falan mı yazdı artık ne yazdı bilmiyorum. Üstünden 3 yıl geçti bitti gitti. Onun amacı zaten para koparmaktı sigorta istemiyordu koparmış oldu.
Hortlattiginiz isabet olmuş, bunu da okudum ya hepten soğudum bu bakici/yardimci islerinden.. Allah o parayi onun yanina kâr birakmaz da işte olan size olmuş onca süre uğraş dur... Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar konuyu hortlatayım başına gelenlere emsal olur diye. Mahkeme 1.5 yıl sürdü kadın kaç gün geldiğini ispatlayamadı. Ayda 10 günden azsa sigorta olmuyor zaten. Biz de 10 günden az geldiğini ispat edemedik. Takipsizlik gibi birşey oldu. Kadın 25 bin TL vermezseniz yargıtaya temyize gidicem dedi. Bizim avukat temyize gitmesin sizin zararınıza olur dedi. Kadına 15 bin verdi imzalı birşeyler aldı çalışmadım falan mı yazdı artık ne yazdı bilmiyorum. Üstünden 3 yıl geçti bitti gitti. Onun amacı zaten para koparmaktı sigorta istemiyordu koparmış oldu.
Zaten biz 4 bin avukatlık ücreti ödemiştik. Birkaç hakim avukat arkadaşıma sordum onlar da yargıtaya gitmesin boşver dedi. Risk almak istemedik.Avukata güveniyordunuz di mi? Bazı avukatlar karşı tarafla anlasarak paradan pay alabiliyor. Belki de bir tane vardı ona da ben denk geldim önyargılıyım.
Haber aldığım iş arayıp duruyormuş biraz orda biraz burda çalışıyormuş. Karşılaştık bir kez ama ben arabadayım gördü mü bilmiyorum. Zaten artık başka şehirlerdeyiz.Insanlar nasıl bu kadar kotu olabilir ya haram o para çıkmayacak mi sanki . Hiç karşılaşmadınız mi biyerde haberi gelmedi peki ? Yüzsüz o parayla yüzü mu gülecek sanki pes ya
Hepten soğumaya gerek yok aslında herkes öyle değil sonra yine mecbur birini bulduk hem memnun kaldık hem de haftada 2 gün çalıştığına dair baştan iş akdi imzalattık sorun olmadı.Hortlattiginiz isabet olmuş, bunu da okudum ya hepten soğudum bu bakici/yardimci islerinden.. Allah o parayi onun yanina kâr birakmaz da işte olan size olmuş onca süre uğraş dur... Çok geçmiş olsun.
Öğrendiğim iyi oldu demek ki her zaman yazılı imzalı evraka dökmek gerekiyor. Teşekkürler bilgiler için.Hepten soğumaya gerek yok aslında herkes öyle değil sonra yine mecbur birini bulduk hem memnun kaldık hem de haftada 2 gün çalıştığına dair baştan iş akdi imzalattık sorun olmadı.
Sigortayi yapmak durumundan böylece devleti kandirmis oldun.Bir dolu teşvik var hemde sgk da calisiorum.Üzgünüm ama sigorta yapmamak da kul hakkı. Acar dava hem sgk senden idari para cezası alır hemde kadına kıdem tazminatı ödersiniz. YANİ hakkınız geçmiş ama bakıcı inşa sana hakkı geçmiş. Hemde sgk nin hakkı geçmiş.Yillar boyu yaptigim iyiliklere mi yanayim arabayla evden aldik eve biraktik. Fitre ona zekat ona. Evine 700 tl hali aldim 12 ay taksit odedim. Hepsi haram zikkim olsun insallah.
O konuda siz de haklısınız ama ister inanın ister inanmayın küçük bir ildeydik o zaman Sgkya eşim gitti dedi ki bakıcı alacağız sigorta yapmak zorunlu mu. Çalışan memur hayır dedi isteğe bağlı dedi sene 2012de. O memurun bilgisizliği nelere mal oldu Kadın da istemem zaten günüm dolmaz devlete kalır para diyince yapmadık. Teşvik kaç TL bilmiyorum ama bizim durumda asgari ücret artı sigorta olması gerekiyordu sanırım ki ben zaten memurum fabrikatör değilim ayda 2500 civarı nasıl vereyimSigortayi yapmak durumundan böylece devleti kandirmis oldun.Bir dolu teşvik var hemde sgk da calisiorum.Üzgünüm ama sigorta yapmamak da kul hakkı. Acar dava hem sgk senden idari para cezası alır hemde kadına kıdem tazminatı ödersiniz. YANİ hakkınız geçmiş ama bakıcı inşa sana hakkı geçmiş. Hemde sgk nin hakkı geçmiş.
Ev hizmetleri yasası var kaç gün calistiriosaniz bildiriosunuz bir çoksa teşvik var çok az ödüyorsunuz peki dava nasıl sonuçlandı?O konuda siz de haklısınız ama ister inanın ister inanmayın küçük bir ildeydik o zaman Sgkya eşim gitti dedi ki bakıcı alacağız sigorta yapmak zorunlu mu. Çalışan memur hayır dedi isteğe bağlı dedi sene 2012de. O memurun bilgisizliği nelere mal oldu Kadın da istemem zaten günüm dolmaz devlete kalır para diyince yapmadık. Teşvik kaç TL bilmiyorum ama bizim durumda asgari ücret artı sigorta olması gerekiyordu sanırım ki ben zaten memurum fabrikatör değilim ayda 2500 civarı nasıl vereyim
Benim bakıcı 48 yaşında o güne kadar hiç çalışmamış bayanı kendi istemedi sigorta elime geçmez dedi zaten babasından sigortası vardı. 2012 de teşvik yoktu sanırım. Siz sgk daysanız tam net masrafını yazarsanız birçok arkadaşa faydası dokunur yeni bakıcı alacaklara. Bizim kadının amacı sigorta olmadığı için para koparmak olduğu için 15 bin para aldı davası bitti gitti.Ev hizmetleri yasası var kaç gün calistiriosaniz bildiriosunuz bir çoksa teşvik var çok az ödüyorsunuz peki dava nasıl sonuçlandı?
Sabah 8 akşam 5 haftada 5 gün çalışan bir bayan ayda kaç TL sigortaya kaç TL bakıcı ya ödemeli ve teşvik kaç tlEv hizmetleri yasası var kaç gün calistiriosaniz bildiriosunuz bir çoksa teşvik var çok az ödüyorsunuz peki dava nasıl sonuçlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?