Bakicimin kızı

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Merhabalar, uzun yıllar bizde çalışan bakicimin kızı bir AVM'de elektronik mağazasında çalışıyor. Geçen senelerde bir kez Avm'nin içinde karşılaştık, yanımda kızım da vardı ama bizi görmezlikten geldi. Onun da yanında arkadaşı vardı. Belki arkadaşı "bu kadını nerden tanıyorsun?" diye sorarsa cevap vermek istememiştir diye düşündüm. Normalde iyi bir kız. 20li yaslarda. Şimdi biz ailece o mağazaya gidip bir şeyler alacağız, yaşadığım yerde öyle büyük mağaza pek yok. Eşime ve anneme önceden bir şey söylesem mi söylemesem mi karar veremedim. Yani kızın bizi gördüğüne eminim. Bana bir akılcagiz kızlar ☺
Ek:
Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.

Son düzenleme:
Kafanıza çok takmayın siz de onun size yaptığı gibi görmezlikten gelin, o selam verirse yeni farketmiş gibi yaparsınız çok önemsemeyin bu durumu bence

Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.

Yani sizle konuşmak zorunda değil zaten, nezaketen konuşsa olurmuş ama tercih etmemiş.
Şimdi ben de anne ve babamın patronlarıyla yolda görsem konuşur muyum? Sanmam ...
O yüzden gidin alışverişinizi yapın, böyle şeylere de takılmayın, konuşursa konuşursunuz, konuşmazsa da kendi tercihi deyip geçin derim.

O zaman anneme ve eşime de söyleyim de gidip kıza atlamasınlar. Annem 72 yaşında, konuşacak adam arıyor sürekli. Gidip bir patavatsizlik yapabilir kızın arkadaşlarının yanında. Yani patavatsizlik dediğim kızın arkadaşlarından çekinebileceğini düşünmeden "annen ve x/y (bizim kızların adlari)" ile cümleler kurabilir.

Ben anlamadım
Tanıdığın elemana gidilir de nedir?
Mağazaya girersiniz.
Görürseniz konuşursunuz.
Yoksa alışverişinizi yapar çıkarsınız.
Nesini dert ettin?

Ben anlamadım
Tanıdığın elemana gidilir de nedir?
Mağazaya girersiniz.
Görürseniz konuşursunuz.
Yoksa alışverişinizi yapar çıkarsınız.
Nesini dert ettin?
Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor. Kasaya giderken kendi isimlerini kaydettiriyorlar

Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor.
İyi de bazen öyle mağazalara da gidiyoruz.
Ayşe nerde, bugün izinli. Molada. Böyle olabilir.
Kimin kısmetiyse artık.
Alışveriş yapacağınızı görüp yanınıza gelirse amenna, yoksa illa sen kazan yapılamaz ki.

Ya işte öyle şeyler var ki...
Annesi daha ilk bize geldiğinde " kızım şu mağazada çalışıyor, haberiniz olsun . Bir şey lazım olursa bulursunuz" demisti. Kadin muhtemelen kizinin cekinecegini dusunemedi. Arada kaldım ben ya.

Gidin alışverişinizi yapın. Görmezden gelirse siz de öyle davranın, prim almayı isteyip istememesi ona kalmış. Bakıcınız bir laf derse ola ki pek sanmıyorum ama "Şöyle bir baktık ama göremedik orada onu, o gördüyse keşke gelip ilgilenseydi." falan dersiniz. Sonuçta müşteri sizsiniz, onu bulmak sizin sorumluluğunuzda değil. İstiyorsa o gelip ilgilenir.

Yanında arkadaşları falan varsa utanmış olabilir 21 yaşında genç bir kız sonuçta,arkadaşları bu kim diye sorduklarında annemin, kızına bakıcılık yaptığı bayan diyememiştir belki, siz bence hiç umursamayın selam verirse hal hatır sorup konuşabilirsiniz..

Kızın çekindiğini nerden çıkardın.
Belki müsait olmadı, belki bön bön baktı ama tam tanıyamadı.
Yani etrafa bi açıklama yapması gerekmez. Komşu der geçer. Çekinmesi için bir sebep bulamadım. Muhtemelen ilkin tanıyamadı seni, bunu yanlış anladın.

Umarim öyledir ama bizi görüp kafasını çevirdi gibi geldi bana.
Komşu deyip yalan söylemek istememiştir belki de...

genç bir kız sizde tanımayın. Demek ki öylesi onun için uygun.

Ergenlerle çalıştığım için onların böyle tuhaf düşünceleri olduğunu biliyorum. Yoksa elbette utanılacak bir şey yok. Bu kız ergen değil ama yeni ergenlikten çıkmış biri. Gerçi o zaman 20 yanındaysa şimdi 23 olmuştur.

Bu o kadar buyutulecek bı mevzu degıl neden bu kadar kafaya taktınız bazen bende de oyle oluyor ınsanların gzunun ıcıne bakıpda selam vermeden gecıyorum taaa kac saat snra o gruntu gzumun onune gelıyor... cunku o an kafa baska yerde oluyor bakmak ayrı grmek ayrıdır... belkı onunda oyle dalgın bır anına gelmıstır ayrıc dukkan onun degılya oradan alısverıs yapmadıgınuza bozulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…