Kafanıza çok takmayın siz de onun size yaptığı gibi görmezlikten gelin, o selam verirse yeni farketmiş gibi yaparsınız çok önemsemeyin bu durumu benceMerhabalar, uzun yıllar bizde çalışan bakicimin kızı bir AVM'de elektronik mağazasında çalışıyor. Geçen senelerde bir kez Avm'nin içinde karşılaştık, yanımda kızım da vardı ama bizi görmezlikten geldi. Onun da yanında arkadaşı vardı. Belki arkadaşı "bu kadını nerden tanıyorsun?" diye sorarsa cevap vermek istememiştir diye düşündüm. Normalde iyi bir kız. 20li yaslarda. Şimdi biz ailece o mağazaya gidip bir şeyler alacağız, yaşadığım yerde öyle büyük mağaza pek yok. Eşime ve anneme önceden bir şey söylesem mi söylemesem mi karar veremedim. Yani kızın bizi gördüğüne eminim. Bana bir akılcagiz kızlar ☺
Ben anlamadımYani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor. Kasaya giderken kendi isimlerini kaydettiriyorlarBen anlamadım
Tanıdığın elemana gidilir de nedir?
Mağazaya girersiniz.
Görürseniz konuşursunuz.
Yoksa alışverişinizi yapar çıkarsınız.
Nesini dert ettin?
İyi de bazen öyle mağazalara da gidiyoruz.Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor.
Ya işte öyle şeyler var ki...İyi de bazen öyle mağazalara da gidiyoruz.
Ayşe nerde, bugün izinli. Molada. Böyle olabilir.
Kimin kısmetiyse artık.
Alışveriş yapacağınızı görüp yanınıza gelirse amenna, yoksa illa sen kazan yapılamaz ki.
Kızın çekindiğini nerden çıkardın.Ya işte öyle şeyler var ki...
Annesi daha ilk bize geldiğinde " kızım şu mağazada çalışıyor, haberiniz olsun . Bir şey lazım olursa bulursunuz" demisti. Kadin muhtemelen kizinin cekinecegini dusunemedi. Arada kaldım ben ya.
Umarim öyledir ama bizi görüp kafasını çevirdi gibi geldi bana.Kızın çekindiğini nerden çıkardın.
Belki müsait olmadı, belki bön bön baktı ama tam tanıyamadı.
Yani etrafa bi açıklama yapması gerekmez. Komşu der geçer. Çekinmesi için bir sebep bulamadım. Muhtemelen ilkin tanıyamadı seni, bunu yanlış anladın.
genç bir kız sizde tanımayın. Demek ki öylesi onun için uygun.Merhabalar, uzun yıllar bizde çalışan bakicimin kızı bir AVM'de elektronik mağazasında çalışıyor. Geçen senelerde bir kez Avm'nin içinde karşılaştık, yanımda kızım da vardı ama bizi görmezlikten geldi. Onun da yanında arkadaşı vardı. Belki arkadaşı "bu kadını nerden tanıyorsun?" diye sorarsa cevap vermek istememiştir diye düşündüm. Normalde iyi bir kız. 20li yaslarda. Şimdi biz ailece o mağazaya gidip bir şeyler alacağız, yaşadığım yerde öyle büyük mağaza pek yok. Eşime ve anneme önceden bir şey söylesem mi söylemesem mi karar veremedim. Yani kızın bizi gördüğüne eminim. Bana bir akılcagiz kızlar ☺
Ek:
Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?