Bakicimin kızı

Cok ta onemli degil yani...
Alisverisinizi istediginiz ve size uygun olan yerden yaparsiniz...
Konusursa konusun...

Yazan oldumu bilmiyorum ama.
Belki de calistigi yerin kurallari vardir sohbet etmeyin gibi ondan cekinmis olabilir.
Bizim burda da buyuk bi alisveris merkezi var orda cok yakin tanidigim var mesela gorsemde konusamiyorum cunku patronlari kiziyor isiniz harici musterilerle konusmayin diye.
Aklima o geldi

Mağazada karsilasmamistik, Avm'nin içinde tenha bir bolgede bizi görünce başını başka tarafa cevirmisti

Umarim öyledir ama bizi görüp kafasını çevirdi gibi geldi bana.
Komşu deyip yalan söylemek istememiştir belki de...

tanımamışta olabilir benim genelde yaşadığım bir durum bana garip gelmedi bön bön bakarım hatta bakmayı uzatırım nereden tanıyorum diye sonuçta tanımadığıma karar verip devam ederim.. kimbilir arkamdan ne diyorlar ama illa sonra alakasız bir anda hatırlarım ha şuydu diye tabi iş işten geçmiş olur..

Yaniniza gelirse aaa burda mi calisiyordun dersiniz,gelmezse alisverisinizi yapin cikin derim.

Muhtemelen evet arkadasi yaninda ve sizin kim oldugunuzu soylemek istememistir genclerde oluyor boyle takintilar ne yazikki...

Ne saçma dertleriniz var.
Bu benim derdim değil aslında, değer verdiğim kadının kızının derdi olmasın diye sormuştum.
Bir genç kızı kırmamak için çaba sarf etmek sizin için saçmaysa gidin kaynana sohbetlerine karısın. Herkesin derdi kendi seviyesini belirler.

bence önce annesine sorun.birşey lazım oldu,kızının çalıştığı yerden alacağız.yarın orada olursa,onu bulalım,bize yardımcı olur mu diyin?annesi kızına söyler,kız, sizin gideceğinizi bildiği için hazırlıklı olur.

Eşime söyledim, kız gelmezse biz bakmayalım dedim. Alışverişe gittik, bizi gördü ama gelmedi. Ben de başka taraflara baktım. Demek ki gerçekten karşılaşmak istemiyor.

O mağazaya gitmeniz o kızın yararına olur bence .
Hani mağazaya müşteri çekiyormuş gibi ...

Ama yanınıza ilgilenmeye gelmesi onun mesleki göre ve bunun için bile gelmiyorsa zorlamayın :)

Bence çok tatlısınız, bu ayrıntıyı düşünüp dertlenmeniz cok hoş :) ama sanırım olay sonuclanmıs ve galiba kız sizi tanıtmak istemiyor arkadaşlarına, olabilir nornaldir çeşit çeşit dusunce yapısı var.

Hayırlı olsun makineniz :)

iş ilişkisi dışında konuşmayın bence.

iş ilişkisi yüzünden konuşmuşsunuz annesiyle ve başka bir iş ilişkisi kuracaksınız satın alma esnasında. bu durumda özel hayat hakkında sohbet etmeyi uygun bulmuyorum, belki bir selamlaşma anında sıcak bir gülümseme ve "nasılsınız" dışında muhabbet edilmemeli bence.

Ben zaten kesinlikle etmeyecektim, etmem de. Ama kız bunu bilememiş ya da birisi "kim bu" diye sorar diye korkmuş.

Teşekkür ederim, beğenmedi annem
Biz kendimize bir şeyler baktık:)

Ben zaten kesinlikle etmeyecektim, etmem de. Ama kız bunu bilememiş ya da birisi "kim bu" diye sorar diye korkmuş.

belki çekinmiştir, ergen gibidir daha yaşı itibariyle, annesinin bakıcılık yapmasını kötü bir şey olarak algılıyordur daha. küçük yaşı, mazur görün.

Konu sahibi neden banlandı?

Ben bazen yanımdaki tanıdık olsada gördüğüm halde algılayamıyorum o an belkide onada öyle oldu ben çok yaşadım çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…