Mağazada karsilasmamistik, Avm'nin içinde tenha bir bolgede bizi görünce başını başka tarafa cevirmistiYazan oldumu bilmiyorum ama.
Belki de calistigi yerin kurallari vardir sohbet etmeyin gibi ondan cekinmis olabilir.
Bizim burda da buyuk bi alisveris merkezi var orda cok yakin tanidigim var mesela gorsemde konusamiyorum cunku patronlari kiziyor isiniz harici musterilerle konusmayin diye.
Aklima o geldi
Umarim öyledir ama bizi görüp kafasını çevirdi gibi geldi bana.
Komşu deyip yalan söylemek istememiştir belki de...
Bu benim derdim değil aslında, değer verdiğim kadının kızının derdi olmasın diye sormuştum.Ne saçma dertleriniz var.
Ben zaten kesinlikle etmeyecektim, etmem de. Ama kız bunu bilememiş ya da birisi "kim bu" diye sorar diye korkmuş.iş ilişkisi dışında konuşmayın bence.
iş ilişkisi yüzünden konuşmuşsunuz annesiyle ve başka bir iş ilişkisi kuracaksınız satın alma esnasında. bu durumda özel hayat hakkında sohbet etmeyi uygun bulmuyorum, belki bir selamlaşma anında sıcak bir gülümseme ve "nasılsınız" dışında muhabbet edilmemeli bence.
Zorlamiyorum tabii canım:)O mağazaya gitmeniz o kızın yararına olur bence .
Hani mağazaya müşteri çekiyormuş gibi ...
Ama yanınıza ilgilenmeye gelmesi onun mesleki göre ve bunun için bile gelmiyorsa zorlamayın :)
Teşekkür ederim, beğenmedi annemBence çok tatlısınız, bu ayrıntıyı düşünüp dertlenmeniz cok hoş :) ama sanırım olay sonuclanmıs ve galiba kız sizi tanıtmak istemiyor arkadaşlarına, olabilir nornaldir çeşit çeşit dusunce yapısı var.
Hayırlı olsun makineniz :)
Ben zaten kesinlikle etmeyecektim, etmem de. Ama kız bunu bilememiş ya da birisi "kim bu" diye sorar diye korkmuş.
Zorlamiyorum tabii canım:)
Ben bazen yanımdaki tanıdık olsada gördüğüm halde algılayamıyorum o an belkide onada öyle oldu ben çok yaşadım çünkiMerhabalar, uzun yıllar bizde çalışan bakicimin kızı bir AVM'de elektronik mağazasında çalışıyor. Geçen senelerde bir kez Avm'nin içinde karşılaştık, yanımda kızım da vardı ama bizi görmezlikten geldi. Onun da yanında arkadaşı vardı. Belki arkadaşı "bu kadını nerden tanıyorsun?" diye sorarsa cevap vermek istememiştir diye düşündüm. Normalde iyi bir kız. 20li yaslarda. Şimdi biz ailece o mağazaya gidip bir şeyler alacağız, yaşadığım yerde öyle büyük mağaza pek yok. Eşime ve anneme önceden bir şey söylesem mi söylemesem mi karar veremedim. Yani kızın bizi gördüğüne eminim. Bana bir akılcagiz kızlar ☺
Ek:
Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?