Dükkan onun değil ama prim onun. Bu kadar kafamı takmamin sebebi annem kadar değer verdiğim bir kadının kızının mahcup olma ihtimalini düşünmem. Yetmez mi?Bu o kadar buyutulecek bı mevzu degıl neden bu kadar kafaya taktınız bazen bende de oyle oluyor ınsanların gzunun ıcıne bakıpda selam vermeden gecıyorum taaa kac saat snra o gruntu gzumun onune gelıyor... cunku o an kafa baska yerde oluyor bakmak ayrı grmek ayrıdır... belkı onunda oyle dalgın bır anına gelmıstır ayrıc dukkan onun degılya oradan alısverıs yapmadıgınuza bozulsun
Çok yardım etmek istiyorsanız annesine para verin kızına versin bu kadar yardım severseniz 20 yaşında ki kızı ne hakla iş yerinde tanışıklık vereceksiniz kızla bir bağınız yok annesi çalışanınız kız değil bunun farkında olun sanırım bir sorununuz var kızla ezmek mi niyetiniz bence ezilecek bir şeyde yok annesi helal yolla para kazanıyor sizin yapamadığınız işlerinizi o yapıyor bence temizlikte bakıcılıkta bir sanat ve meslek her kadın temizlik ve çocuk yada yaşlı bakamaz yapamaz ve ben sınıflandırma moduna giren insanlardan hiç haz etmem yazık ya neyin peşine düşmüşsünüz 70 yaşında ki anneniz ne anlar elektronik eşyadan onu neden götürürsünüz bunu da anlamış değilim.Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor. Kasaya giderken kendi isimlerini kaydettiriyorlar
Zaten kapıda bir eleman direk karşılayıp ilgilenmeye başlıyor genelde. Kız da görünce yanıma gelirse gelir. Gelmezse de kendi bilir bence.Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
İyice sacmalamissin. Anneme çamaşır makinesi alacağız. Gear vr değil.Çok yardım etmek istiyorsanız annesine para verin kızına versin bu kadar yardım severseniz 20 yaşında ki kızı ne hakla iş yerinde tanışıklık vereceksiniz kızla bir bağınız yok annesi çalışanınız kız değil bunun farkında olun sanırım bir sorununuz var kızla ezmek mi niyetiniz bence ezilecek bir şeyde yok annesi helal yolla para kazanıyor sizin yapamadığınız işlerinizi o yapıyor bence temizlikte bakıcılıkta bir sanat ve meslek her kadın temizlik ve çocuk yada yaşlı bakamaz yapamaz ve ben sınıflandırma moduna giren insanlardan hiç haz etmem yazık ya neyin peşine düşmüşsünüz 70 yaşında ki anneniz ne anlar elektronik eşyadan onu neden götürürsünüz bunu da anlamış değilim.
Dükkan onun değil ama prim onun. Bu kadar kafamı takmamin sebebi annem kadar değer verdiğim bir kadının kızının mahcup olma ihtimalini düşünmem. Yetmez mi?
Hayata dair bu kadar kucuk ayrintilari dusunmeye nasil vakit bulabiliyorsunuz
Tabii ki öyle diyecektim, benim kendimle ilgili şüphem yok. Sonradan arkadaşı kim bu derse, kız gerçeği söylemek istemeyebilir ya da gerçeği söylemediği için yine uzulebilir vs vs diye düşündüm.ay bubda mahcup olacak ne var ya ??? belkı kız senınle muhattap olmak ıstemedı şahsen bende annemın babamın patrnuyla mıhattap olmk ıstemem ya kız belkı cekındı annen kadar deger verıyrsan sen selam verseydın yanındakı arkadasına annesını annem kadar severım ben onun ablası sayılırım dıye tanıtırdın nedır yanı .
Senin katiliyor olman beni yuceltmez ama yine deKız aysenaz ılk defa sana katılıyorum :)
O halde annemi ve eşimi önceden bilgilendireyim. Bu olay çok önce oldu ama ben ne anneme de eşime bir şey söylemedim.İlk önce elektronik mağazada ürün bakıyormuş gibi yapıp gezin.bakıcının kızı ordaysa mutlaka sizi görür ve eğer yanınıza gelirse size yardımcı olmasına izin verin.eğer o yoksa da yapacak birşey yok, başkasından alın.en azından ona önceliği vermiş olursunuz böylelikle.bu şekilde daha adil ve vicdanen rahat olursunuz
Senin katiliyor olman beni yuceltmez ama yine de
Tabii ki öyle diyecektim, benim kendimle ilgili şüphem yok. Sonradan arkadaşı kim bu derse, kız gerçeği söylemek istemeyebilir ya da gerçeği söylemediği için yine uzulebilir vs vs diye düşündüm.
Sen böyle selam verseydin diyorsun ya insanlar o kadar farklı ki, bak yukarıda biri "sen nasıl ona kendini tanıtmayı, selam vermeyi dusunursun" diye beni azarlıyor. Herkesin kafasında ne var, bilemiyoruz
Tabii ki öyle diyecektim, benim kendimle ilgili şüphem yok. Sonradan arkadaşı kim bu derse, kız gerçeği söylemek istemeyebilir ya da gerçeği söylemediği için yine uzulebilir vs vs diye düşündüm.
Sen böyle selam verseydin diyorsun ya insanlar o kadar farklı ki, bak yukarıda biri "sen nasıl ona kendini tanıtmayı, selam vermeyi dusunursun" diye beni azarlıyor. Herkesin kafasında ne var, bilemiyoruz
Eskiden daha fenaydim.Hayatında her zaman bu kadar detaycı mısın ?
Oyle bir kanun yok, kendi kendimize cikariyoruz.. Butcen neyse ,nereye yetiyorsa, nerden begendiysen, neresi hosuna gitiyse ,neresi icine sindiyse ordan alirsin..Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
ince düşünüyorsunuz diye düşünüyorum oyleyse bakıcınızı arayip görüşün böyleyken böyle söyleyken şöyle diyeMerhabalar, uzun yıllar bizde çalışan bakicimin kızı bir AVM'de elektronik mağazasında çalışıyor. Geçen senelerde bir kez Avm'nin içinde karşılaştık, yanımda kızım da vardı ama bizi görmezlikten geldi. Onun da yanında arkadaşı vardı. Belki arkadaşı "bu kadını nerden tanıyorsun?" diye sorarsa cevap vermek istememiştir diye düşündüm. Normalde iyi bir kız. 20li yaslarda. Şimdi biz ailece o mağazaya gidip bir şeyler alacağız, yaşadığım yerde öyle büyük mağaza pek yok. Eşime ve anneme önceden bir şey söylesem mi söylemesem mi karar veremedim. Yani kızın bizi gördüğüne eminim. Bana bir akılcagiz kızlar ☺
Ek:
Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
+1bişey söylemeye gerek yok. kız selam verirse verirsiniz. vermezse vermezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?