Bakicimin kızı

Dükkan onun değil ama prim onun. Bu kadar kafamı takmamin sebebi annem kadar değer verdiğim bir kadının kızının mahcup olma ihtimalini düşünmem. Yetmez mi?

Prim usulü çalışıyorlar ya, kim daha çok satarsa o kazanıyor. Kasaya giderken kendi isimlerini kaydettiriyorlar
Çok yardım etmek istiyorsanız annesine para verin kızına versin bu kadar yardım severseniz 20 yaşında ki kızı ne hakla iş yerinde tanışıklık vereceksiniz kızla bir bağınız yok annesi çalışanınız kız değil bunun farkında olun sanırım bir sorununuz var kızla ezmek mi niyetiniz bence ezilecek bir şeyde yok annesi helal yolla para kazanıyor sizin yapamadığınız işlerinizi o yapıyor bence temizlikte bakıcılıkta bir sanat ve meslek her kadın temizlik ve çocuk yada yaşlı bakamaz yapamaz ve ben sınıflandırma moduna giren insanlardan hiç haz etmem yazık ya neyin peşine düşmüşsünüz 70 yaşında ki anneniz ne anlar elektronik eşyadan onu neden götürürsünüz bunu da anlamış değilim.

Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
Zaten kapıda bir eleman direk karşılayıp ilgilenmeye başlıyor genelde. Kız da görünce yanıma gelirse gelir. Gelmezse de kendi bilir bence.

İyice sacmalamissin. Anneme çamaşır makinesi alacağız. Gear vr değil.

Dükkan onun değil ama prim onun. Bu kadar kafamı takmamin sebebi annem kadar değer verdiğim bir kadının kızının mahcup olma ihtimalini düşünmem. Yetmez mi?

ay bubda mahcup olacak ne var ya ??? belkı kız senınle muhattap olmak ıstemedı şahsen bende annemın babamın patrnuyla mıhattap olmk ıstemem ya kız belkı cekındı annen kadar deger verıyrsan sen selam verseydın yanındakı arkadasına annesını annem kadar severım ben onun ablası sayılırım dıye tanıtırdın nedır yanı .

Tabii ki öyle diyecektim, benim kendimle ilgili şüphem yok. Sonradan arkadaşı kim bu derse, kız gerçeği söylemek istemeyebilir ya da gerçeği söylemediği için yine uzulebilir vs vs diye düşündüm.
Sen böyle selam verseydin diyorsun ya insanlar o kadar farklı ki, bak yukarıda biri "sen nasıl ona kendini tanıtmayı, selam vermeyi dusunursun" diye beni azarlıyor. Herkesin kafasında ne var, bilemiyoruz

İlk önce elektronik mağazada ürün bakıyormuş gibi yapıp gezin.bakıcının kızı ordaysa mutlaka sizi görür ve eğer yanınıza gelirse size yardımcı olmasına izin verin.eğer o yoksa da yapacak birşey yok, başkasından alın.en azından ona önceliği vermiş olursunuz böylelikle.bu şekilde daha adil ve vicdanen rahat olursunuz

O halde annemi ve eşimi önceden bilgilendireyim. Bu olay çok önce oldu ama ben ne anneme de eşime bir şey söylemedim.

Oblarda senın gıbı dusunuyr buraya ne ucuk konular acılıyor takıpyeysen bılırsun az cok... Kım ne nıyette bılınmedıgı ıcın ustune gelıyrlar... selam almak vermek bunlar guzel seyler endısenı anlıyrum ama bunun ıcın endıselenmeden once kızı tanıman onemlı belkı ergen hallerınden cıkmıs olgun bır cocuktur annesının ayakları ustınde durmasından gururlanan bır genctır bılemezsın sen yınede geregınden fazla ınce dusunme akısa bırak senınle muhattap olmazsa sende olma o senın yanına gelırse knusursun olması gerekn bu

Ben sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum bu basit Türk dizileri lnsanların kafasını karıştırdı, olan bu ve yansımaları

Yani ben aranıp, atlamayım değil mi? Belki benden alışveriş yapmıyor da başkasına gidiyor diye de ailece bozulabilirler. Çünkü normalde tanıdığın elemana gidilir.
Oyle bir kanun yok, kendi kendimize cikariyoruz.. Butcen neyse ,nereye yetiyorsa, nerden begendiysen, neresi hosuna gitiyse ,neresi icine sindiyse ordan alirsin..

ince düşünüyorsunuz diye düşünüyorum oyleyse bakıcınızı arayip görüşün böyleyken böyle söyleyken şöyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…