bakıcının kocası sorunu

efser_16

B:70.3 G:63.9 H:60
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.059
749
133
merhaba 20 aylık oğluma karşı komşum bakıyordu 6 aydır kendi evnde öğlenleri giidp emzirip uyutuyordum gayette iyi bakıyordu fakat karşı apartmandaki lbiri bakıcının kocasının bakışlarndan rahatsız olmuş ve kavga etmiş o blokta oturan arakadasm var o da aynı şekilde adam balkondan sürekli bu tartafı izliyor dedi işin garibi bn en ufak bi yanlışını gömedm sinek küçük mide bulandırır hesabı rahatsız oldum bu durmdan benm evde bakma gibi bu durum olamaz çünkü komşum kadına ne diyebilirim. bende biz ev alacagız cocuga annem bakacak dedm yarından itibaren anneme götüreceğim işim evimin yanında sabahları anneme götürüp geri döneceğim normalde öğlen emziriyordm emziremeyeceğim akşam gidip alacagım birde annemn yanında abimn oğlu var 2 yasnda ikisine nasıl bakacak nasıl olacak düşündkçe canm sıkılıyor sizce iyi mi yapmışım kötü mü bi akıl verir misiniz? başka bakıcı düşünemedm bu saatten sonra kimseye güvenm kalmadı

Adama yargısız infaz yapmışsın bari bir süre gözlemlesydin... Süt önemli değil zaten 2 yaşa yaklaşmış ama annenin bakımı nasıl olacak, iyi bakar diyorsan bırakmakda sıkıntı değilse böyle devm et.

Abinizin oğluyla da oynar işte. Ne guzel sosyallesmis olur hem. Anne gibisi var mı? Öğlen emzirmeseniz de büyümüş baya gece yeterli emzirmek bence.

Ben guvenemem. Kimbilir nasıl davranıyor cocugunuza. Nerden bileceksiniz ki anlatamaz yavrucak. Yüzünüze güler çocuğa ilgili olmaz. İyi de olabilir bilemeyiz ama ben guvenemem. Anneme birakirim.

Adama yargısız infaz yapmışsın bari bir süre gözlemlesydin... Süt önemli değil zaten 2 yaşa yaklaşmış ama annenin bakımı nasıl olacak, iyi bakar diyorsan bırakmakda sıkıntı değilse böyle dnevm et.
ben o bloktaki arkadaşımın evine gittim bi akşam ve balkona çktım perde vardı beni tanımadı ama birilerinin baktığını anladı bi mutfak perdesinin yanında baktı bi salona gitti salonun perdesinin yanından baktı 3-4 kez aynı seyi yaptı adam

Annenizin iyi şekilde bakacağına eminmde
ANNENİZ nasıl yorulacak akşam isti otarafı düşündürdü beni
2 çocuk kalacak kadının yanında neticede
zor İŞ annenizin rabbim yardımcısı olsun....

merhaba 20 aylık oğluma karşı komşum bakıyordu 6 aydır kendi evnde öğlenleri giidp emzirip uyutuyordum gayette iyi bakıyordu fakat karşı apartmandaki lbiri bakıcının kocasının bakışlarndan rahatsız olmuş ve kavga etmiş o blokta oturan arakadasm var o da aynı şekilde adam balkondan sürekli bu tartafı izliyor dedi işin garibi bn en ufak bi yanlışını gömedm sinek küçük mide bulandırır hesabı rahatsız oldum bu durmdan benm evde bakma gibi bu durum olamaz çünkü komşum kadına ne diyebilirim. bende biz ev alacagız cocuga annem bakacak dedm yarından itibaren anneme götüreceğim işim evimin yanında sabahları anneme götürüp geri döneceğim normalde öğlen emziriyordm emziremeyeceğim akşam gidip alacagım birde annemn yanında abimn oğlu var 2 yasnda ikisine nasıl bakacak nasıl olacak düşündkçe canm sıkılıyor sizce iyi mi yapmışım kötü mü bi akıl verir misiniz? başka bakıcı düşünemedm bu saatten sonra kimseye güvenm kalmadı

ben olsam mini mini minicik bir risk dahi olsa göze almazdım, asla almazdım çünkü o risk gerçek olursa ömür boyu sıkıntısını çekersiniz
bence iyi yapmışsınız
hem artık oğlunuz 20 aylık, öğlen emzirmeniz gerekmiyor, yine de isterseniz sütünüzü her öğlen sağarsınız, ertesi öğlen içirirler oğlunuza, zaten 24 aya tamamlayınca memeden kesmek iyi olur, 4 ay bu şekilde geçer
eğer anneniz 2 çocuğa bakmakta zorlanırsa o zaman annenizin yanına bir yardımcı bulabilirsiniz
çocuk bakımı için değil de, evde yardımcı gibi düşünürseniz daha uygun fiyata gelebilir, çocukların ana ihtiyaçlarıyla anneniz ilgilenir, kadın sadece yardımcı rolünde olur

ben o bloktaki arkadaşımın evine gittim bi akşam ve balkona çktım perde vardı beni tanımadı ama birilerinin baktığını anladı bi mutfak perdesinin yanında baktı bi salona gitti salonun perdesinin yanından baktı 3-4 kez aynı seyi yaptı adam

Teyit etmişsin işte söylenti değilse tabi ki en doğrusu annene götürmek.

Belki o blokta bakıştığı yada görmek istediği biri vardır.
Sapıklık değil de yasak aşk gibi bir mevzuda olabilir.

Kesinlikle komşuya baktirmayın. SAKIN... Aman neler duyuyoruz. Binde bir ihtimali bile göze alamam ben olsam. Ki siz onaylamissiniz adamin durumunu.

Ona vereceğiniz parayla annenize yardım yapın. Haftalık temizlik için birini tutun.

Iyi yapmışsınız bence. Emzirmeyi kafanıza takmayın, büyümüş zaten epey. Ben 22 aylıkken kestim sütten...

Ama annenize zor olabilir. Eğer öyle olursa da abinizle ortaklaşa bi yardımcı ayarlarsınız haftada birkaç gün gelecek şekilde. En azından bir de temizlikle uğraşmaz.

Bende aynısını yapardım
Ama annen için de çok zor, 2 torun
Başka ablan vs var mı arada annene yardıma gitse müsait oldukça

Ne guzel iste kuzeniyle oynaya oynaya buyurler bence guzel fikir.

Kimseye güven olmuyor. İçinden ne geçtiğini bilmediğiniz birilerinin yanında kalmasındansa bırakın anneniz baksın. Kuzeniyle oynar hem gelişimi için çok faydalı. Artık büyümüşte öğlen emmesede olur. İçiniz rahat olsun doğru karar vermişsiniz.

valla şundan 6 ay önce açsanız bu konuyu adama yargısız infaz yapmışsınız diyebilirdim..
ama şu an kesinlikle en doğrusunu yapmışsınız en ufacık bir şüpheye mahal vermemek gerek.. hele sabah okuduğum haberden sonra bebe mebe dinlemiyor bu sapıklar.. çükleri kopasıcalar..

Yorumlar icin sagoln arkadaslar bende ufak bi ihmalkarlik olur ve sonunda allah korusun birsey olsa vicdan azabindan olurum diye dusundm sonucta goz yummusum gibi olacakti belkide boyle bi duurm yok ama allah affetsn iftiraysada.abimin esi haftada 3 gun 2 gunu yarm gun olmak uzere tuhafiyede calisiyor duz3nli is degil yani simdilik bira kavga ediyor coxuklar ama insallah iyi anlasirlar bu arada evide alacagiz insallah esim ikna olmuyordu bu durum ortaya cikinca bahanebile temelden eve yazlma durumumuz var bugn konusmaya gidecegiz

Back
X