Diyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.200 ama neye 200. Nekadar alıyorda 200e burun kıvırıyor.
Asgari değil maalesef.biz de piyasaya göre belirledik hatta bana geldiğinde iki çocuğa 1000 den aşağı bakmam demişti ben direkt 1200 verdim200 bu devirde ideal gibi duruyor. zaten asgari ücretin altında çalışmıyordur. zam yapmayı geçtim asgari ücret her yıl ne kadarsa yani devlet ne kadar yaptıysa o kadar zam yapan tanıdıklarım var. tabiki zam olayı sizin bütçeniz ile de ilgili. yani 10.000 maaş alıyorsanız kadına 200 tl az gelmiş olabilir. verebileceğinizi düşünür. kısaca bu işler kişiye göre değişir. sadece yasal olarak asgari ücretin altında tutamazsınız diye biliyorum. gerisi karşının talebi ve sizin gönlünüzden geçenle ilgili.
tabi bütçenizi sarsmaması da önemli. zor konular bunlar. iyi bir bakıcı bulmak da zor tabi. siz en güzeli onun da gönlünü yaparak hareket edin.Asgari değil maalesef.biz de piyasaya göre belirledik hatta bana geldiğinde iki çocuğa 1000 sen aşağı bakmam demişti ben direkt 1200 verdim
Evet düşündüğünüzde az ama ben de piyasaya bakarım ve bütçeme bakarım
Ya tabii ki Alakası yok ama sürekli sanki o olmasa onun aldığı o ücret olmasa aç kalacaklar gibi kendini aciz gösteriyor, aşırı şekilde duygu sömürüsü yapıyor ben de buna kızıyorum.Bakicim yok fiyatlari da bilmiyorum ama soylemeden gecmek istemedim.esinin isinin konuyla alakasi yok.isterse kocasi milyoner olsun kadin yapmis oldugu ise bir deger bicer uyarsa verirsiniz uymazsa uyana bakarsiniz siz de.sanirim daha yuksek ucretli bir is buldu ya da bekledigi zam az geldi oglunun egitimini bahane ediyor direk soyleyemedigi icin.
Diyarbakırdayız burda bakıcı ücretleri 600-700 ü geçmez.iş de yaptırırlar netteki ilanlara bakabilirsiniz.
Benimkiler ikiz olduğu için iş yemek hiçbir şey yaptırmıyorum 1200 veriyordum,1400 yapalım dedik.
Komşum 600 veriyor cam kapı çamaşır ütü her işini de yaptırıyor (boş duracağına işimi yapsın kafasındalar)
Burda piyasa Budur.ben belirlemiyorum.Piyasa bayağı uygunmuş sizin orda
1500 liraya tek çocuk baktıran arkadaşlarım var, ev işinede ayrı kadın geliyor.
İkizler için bence fiyat çok düşük, iş yaptırıp yaptırmamak zaten söz konusu olamaz ikizlerle ne işi yapsın kadın. Sizin durumunuz okadarına müsade ediyorsa başka biriyle yolunuza devam edebilirsiniz.
Çocuk bakımı değil günlük temizliğe gitse kaç kattını kazanır, ihtiyacıda varsa o şekilde hesap yapmış olabilir.
Burda piyasa Budur.ben belirlemiyorum.
İkiz bebek değiller gündüz uykudayken (2 saat uyurlar) sabah da 10 da uyanırlar.Gayet de yaptırmak istesem yaptırırım.
İkiz değiller demedimYaptırın ozaman
Kadın kabul ederse yada yapacak birini bulabiliyorsanız
Benim için sıkıntı değil
Ayrıca önce ikiz yazdınız sonra ikiz değiller dediniz.
Bu hastalıktan olmasa verirdim hastalık var diye korkuyorum açıkçasıCocuklariniz kac yasinda? 2 yasini gectilerse krese verin. Belli ki bakici ne verirseniz yetinmeyecek.
İkiz değiller demedim
İkiz “bebek” değiller dedim
Demek istediğim bebek ilgi ister zırt pırt mama uyku döngüsünde olur vakti olmaz ama artık konuşan gündüz düzenli uykusu olan sabah erken uyanmayan çocukların evinde gayet temizlik yapılır.Benimki aksine tembel de sayılır,yıkadığım ağzını açtığım makinayı bile boşaltmazdı ne ben söylerdim ne o yapardı.Sonuçta ikizler, bebek olup olmamaları birşey değiştirmez. Kadının 2 kat yükü var.
Neyse. Umarım halledersiniz, zor işler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?