Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.5 yasında bebek nasıl sakin?
Ben de 11 aylık var,fırtına mübarek.
Hic bisey yapmasa emekleyip dagıtıyor ortalıgı.
Bir de 2 cocuk.
Günün sonunda bakıcı der,ben sana 1500 vereyim otur kendin bak cocklarına diye.
Esiniz bey kolay sanıyorsa otursın kendi baksın bakalım cok diyebilcek mi ozman?

Her sehir piyasasi ayni degil ozellikle ilceler daha uygun p
Oluyor ekonomik sartlar da daha iyi oluyor bazi yerlerde .
Siz nerde yasiyorsunuz? Eger yasadiginiz cevreye gore fazlaysa duzeltme yoluna gidilir eger azsa arttirma yoluna.

Çok büyük cezası var. Üstelik Kanun’da küçük ilçe büyük ilçe ayrımı yok biliyor musunuz?

Asgari ücret bile değil verdiğiniz. Eşiniz ne vermeyi uygun görmüş acaba?
Şaka mı bu, asgari ücret mi verecekti bir de ? Sigorta hadi neyse-ki ben vermedim konusu bile geçmedi bakıcım ile aramızda.Hem asgari ücret verip hem sigorta ödeyeceğine ücretsiz izin alır kendi bakar.

Yok cidden her gören diyor zaten sakinler.. Ablası ile sürekli oyun oynarlar ablası çok oynatır.. Büyük kzım zaten maşallah hiç dört yaşında gibi değildir çok akıllıdır odasını toplar yatağını falan kendisi düzenler ben demeden

Her sehir piyasasi ayni degil ozellikle ilceler daha uygun p
Oluyor ekonomik sartlar da daha iyi oluyor bazi yerlerde .
Siz nerde yasiyorsunuz? Eger yasadiginiz cevreye gore fazlaysa duzeltme yoluna gidilir eger azsa arttirma yoluna.
Ya aslında yaşadığım çevreye baz alırsak bin lira vermem gerekirdi ama ben içten mutlu olarak baksın diyr özellikle yüksek söyledim.. Şimdi laf ağızdan çıktı düzeltme olmaz morali bozulur bu da çocuklara yansır

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum, genelde küçük yerlerde bile o parayı tek bir çocuk için alıyorlar.
Fazla vermemişsinizdir muhtemelen.
Sen bilirsin, demiş olması sizi ürkütmesin, o bu devirde mazlumun sesi, çokça yaşanan, muhtaçlığın ve acizliğin ifadesi.
İnsanların bir canım kaldı dedikleri bir dönemden geçiyoruz.
Bence eşinizin de sizin de içiniz rahat olsun.

1 ay baktir hem denemis olursun eger cok memnun kalirsan aklina para bike gelmez

Şaka mı bu, asgari ücret mi verecekti bir de ? Sigorta hadi neyse-ki ben vermedim konusu bile geçmedi bakıcım ile aramızda.Hem asgari ücret verip hem sigorta ödeyeceğine ücretsiz izin alır kendi bakar.

Alsın bakalım ücretsiz izin kendisi baksın, kaç yaşına kadar bakacak?
Kendiniz bakar mısınız 1500 liraya 2 çocuk haftanın 5 günü? Şahsen ben temizliğe giderim daha iyi diye düşünüyorum.

Bizim de küçük bir şehir. Komşum tek çocuğa 900 tl ye bakıyor.

Çok mu ben tek çocuk 1.5 yaş için 2700 ve üzerine sigorta yapıyorum. Sabah 9akşam 19.00 arası cumartesi yarım gün
Sizin mesaiyi her kadın kabul etmez yalnız. Herkesin evi çocuğu var. Burda fizyoterapist arkadaşım akşam altıya kadar bile kimseyi bulamadı, her gün altı da değil hatta.

Yok canm burası bir ilçe çok büyük değil170 bin nüfuslu burada fiyatlar daha düşük aslında ama ben memnun olsun istiyorum eşim çok pahalı diyince bi içime oturdu gibi oldu
E kendi baksin esiniz o zaman
Ne guzel ya
Kendi yapamayacaginiz is icin baskasini tutup vereceginiz uc kurusa acimak da nedir bilemedim
Herkes sizin gibi dusunuyor ama,millet boyle boyle zengin oluyor iste simdi daha iyi anliyorum

Ben seyi anlamıyorm böyle konularda genelde,yasadıgım ilce kücük deniyor.
Kücük yerlerde temel gıda maddeleri un,seker,yag,vs daha mı ucuz?
Elektrik dogalgaz daha mı ucuz?
Belli bir birimden ödemiyor muyuz ülkece?
Memur normal memur maası alırken,calısana neden kücük yer tarifesi?
Kafamda deli sorular

Teşekkür ederim ya eğer bana bi fiyat deseydi inan kabul ederdim.. Çünkü emanet edeceğim evlat eşya değil ve muhtemelen bi lira derdi.. Ama hiç para konuşmaması hep çocukla aşılabilecek mi ne yer ne içer uykusu nasıldır inşallah birbirimize alışırız diye hep çocuktan konuşunca çok hoşuma gitti onun içinde piyasanın üstünde teklif ettm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…