- 4 Ekim 2012
- 16.740
- 33.139
- 798
- Konu Sahibi hasretdolu
İşte onlar bakıcı bulmakta zorlandıkları için yüksek ücretlere onay vermeleri normal sizinki gibi.Özel sektörde çalışanlar kaçta çıkıyor işten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onlar bakıcı bulmakta zorlandıkları için yüksek ücretlere onay vermeleri normal sizinki gibi.Özel sektörde çalışanlar kaçta çıkıyor işten.
Mesajınız kırıcı geldi biraz.. Zengin değil kendimize zor yetiyorz zaten öyle çok kazansak daha da çok veririm hiç düşünmem.. Emanet edeceğim evlat çünkü eşya değil..E kendi baksin esiniz o zaman
Ne guzel ya
Kendi yapamayacaginiz is icin baskasini tutup vereceginiz uc kurusa acimak da nedir bilemedim
Herkes sizin gibi dusunuyor ama,millet boyle boyle zengin oluyor iste simdi daha iyi anliyorum
Yegenime 4yasinda bakiyor bakici sabah 10 daevde oglen 2 saat oyun grubunda olcak 5de anneme birakicak 2800 veriyoruz sigorta yarim gun yatiriyoruz yemek evde hazir oluyor. Siz 2 kucuk cocuga 1500 cok demissiniz kadinin gercekten ise ihtiyaci varmis ki sizden fiyat teklif etmemiş. Yada bilmiyor acemiKızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
Ya aslında hayıflanmayacağım ama her söylediğim baya yüksek pahalı diyince bi garip oldum.. Ama çocuğuma iyi baksın yeter daha da çok veriirmKüçük ilçe büyük ilçe farketmez, o fiyata 2 çocuğunuza bakmayı kabul ettiyse yatın kalkın dua edin. Ben de az diye üzüldünüz zannettim, sanki çok ücret söylemişsiniz gibi bir de hayıflanmanız çok garip.
Niye kiriliyorsunuz ki ben esiniz icin soyledimMesajınız kırıcı geldi biraz.. Zengin değil kendimize zor yetiyorz zaten öyle çok kazansak daha da çok veririm hiç düşünmem.. Emanet edeceğim evlat çünkü eşya değil..
Yok cidden burda piyasa öyle bin lira en fazla.. Ben yemek temizlik hiç birşey istemedm sadece beş gün 8-5 kızıma bakacakYegenime 4yasinda bakiyor bakici sabah 10 daevde oglen 2 saat oyun grubunda olcak 5de anneme birakicak 2800 veriyoruz sigorta yarim gun yatiriyoruz yemek evde hazir oluyor. Siz 2 kucuk cocuga 1500 cok demissiniz kadinin gercekten ise ihtiyaci varmis ki sizden fiyat teklif etmemiş. Yada bilmiyor acemi
Ya aslında hayıflanmayacağım ama her söylediğim baya yüksek pahalı diyince bi garip oldum.. Ama çocuğuma iyi baksın yeter daha da çok veriirm
Eşim yüksek mühendis.. Ama yeni ev aldık bende çalışmıyorum şuanNiye kiriliyorsunuz ki ben esiniz icin soyledim
1500e pahali geldiyse kendi baksin
Ne is yapiyor esiniz?
Sikayet ederse felaket cezasi var aman haŞaka mı bu, asgari ücret mi verecekti bir de ? Sigorta hadi neyse-ki ben vermedim konusu bile geçmedi bakıcım ile aramızda.Hem asgari ücret verip hem sigorta ödeyeceğine ücretsiz izin alır kendi bakar.
Bizde de yok kadin kendi yemeğini istedi hazir olsun ben yapmam diyeYok cidden burda piyasa öyle bin lira en fazla.. Ben yemek temizlik hiç birşey istemedm sadece beş gün 8-5 kızıma bakacak
Başka gelir kapısı olmayan bakar bence ki kadın kabul etmiş zaten. Bakıcı ücreti şehre göre,o ailenin toplam gelirine göre belirlenmeli.Bir doktor kalkıp 1500 dese az derim ama zaten asgari ücrete yakın maaş alan biri eşi de kendi kadar maaş alıyorsa 1500 normal derim ama asgari ücret ve daha üstünü beklemek saçma.Ben bakıcı ile anlaşma yapacağımda eşim 800 dedi ben 1000 e anlaştım çünkü 800 gözüme az geldi,bakicinin teklifi 1000 di zaten.Ben de konu sahibi gibi maddi yönden mutlu olsun ki çocuğuma da iyi baksın düşüncesinde oldun hep.Alsın bakalım ücretsiz izin kendisi baksın, kaç yaşına kadar bakacak?
Kendiniz bakar mısınız 1500 liraya 2 çocuk haftanın 5 günü? Şahsen ben temizliğe giderim daha iyi diye düşünüyorum.
Yuksek muhendis beye soyleyin cezasi var sigortasiz calistirmaninEşim yüksek mühendis.. Ama yeni ev aldık bende çalışmıyorum şuan
Öyle biri değilm keşke tanısanız beni.. Kimseyi süründürmek değil amacm ama ben memurm ve 3 buçuk alıyorum bir buçuk bakıcı bin lira anaokulu bana ne kalıyorSıkıntı şu ki..Kadıncağız ilk verdiğiniz teklifi kabul etmiş.Ondan size çokmuş gibi geliyor. "2 çocuğa 1500 cok az 2000 olsun" dese ve orta bi rakamda anlaşsanıZ kendinizi şanslı sayar ve konuyu kapardınız:)) Bu devirde karşındakini süründürceksin.Ozaman kıymete biniyor yaptığın da verdiğin de.
Denk gelmiştim o konuya..yok zaten 1,5 ay baktı sonra annem geldi annem bakıyorSikayet ederse felaket cezasi var aman ha
Burda bir uye konu acmisti hatta
Bakicisi once anlastik deyi yillarca calisti sonra sikayet etmisti
Bak inan bende siz gibi yaptım bundan önceki ilk kızıma bakan bakıcı da da herkes yedi yüz veririken ben sekiz yüz elli verdim bundan üç yıl önceBaşka gelir kapısı olmayan bakar bence ki kadın kabul etmiş zaten. Bakıcı ücreti şehre göre,o ailenin toplam gelirine göre belirlenmeli.Bir doktor kalkıp 1500 dese az derim ama zaten asgari ücrete yakın maaş alan biri eşi de kendi kadar maaş alıyorsa 1500 normal derim ama asgari ücret ve daha üstünü beklemek saçma.Ben bakıcı ile anlaşma yapacağımda eşim 800 dedi ben 1000 e anlaştım çünkü 800 gözüme az geldi,bakicinin teklifi 1000 di zaten.Ben de konu sahibi gibi maddi yönden mutlu olsun ki çocuğuma da iyi baksın düşüncesinde oldun hep.
Maaşallah siz de kendi sektörünüzde gariban ortacıya acımayıp burda bakıcı için aslan mı kesiliyorsunuz... bu da bir sektör ve herkes şartlara göre hareket eder doğal olarak.Yuksek muhendis beye soyleyin cezasi var sigortasiz calistirmanin
Başka gelir kapısı olmayan bakar bence ki kadın kabul etmiş zaten. Bakıcı ücreti şehre göre,o ailenin toplam gelirine göre belirlenmeli.Bir doktor kalkıp 1500 dese az derim ama zaten asgari ücrete yakın maaş alan biri eşi de kendi kadar maaş alıyorsa 1500 normal derim ama asgari ücret ve daha üstünü beklemek saçma.Ben bakıcı ile anlaşma yapacağımda eşim 800 dedi ben 1000 e anlaştım çünkü 800 gözüme az geldi,bakicinin teklifi 1000 di zaten.Ben de konu sahibi gibi maddi yönden mutlu olsun ki çocuğuma da iyi baksın düşüncesinde oldun hep.
Bence şöyle bir şey yapabilirsiniz ben fiyatları o kadar bilmiyorum açıkçası her yerin piyasası farklı oluyor tabi. yaşadığınız şehirde öyleyse eğer fiyatlar 1500 tl nin içinden sigortasını da yatırın hemde suç işlememiş olursunuz .Birde tek çocuk 1000 tl ise sizin oralarda, kızınızda yarım çocuk 500 tl eder düşününce .toplam 1500 eder .Ama bu sene okullar açılmayacak büyük ihtimal sağlam yerden duyum aldım açılsada bence göndermeyin çocuğunuzu o zaman bakıcıya kalacak 2 çocuk.Ya aslında yaşadığım çevreye baz alırsak bin lira vermem gerekirdi ama ben içten mutlu olarak baksın diyr özellikle yüksek söyledim.. Şimdi laf ağızdan çıktı düzeltme olmaz morali bozulur bu da çocuklara yansır