Merhaba kızlar, sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. 3 ve 8 yaşlarında iki çocuğum var 24 yaşında da bir bakıcımız. Bakıcımız yeni evli çocuğu filan yok. 2 ay oldu başlayalı zaten evimize yakın tanıdık aracılığıyla bulduk. Genç olması kızımın ona çabuk ısınmasını sağladı daha önceki bakıcmıız 50 yaşındaydı ve kızım bir türlü sevememiş ve anlaşamamıştı. Neyse buraya kadar her şey normal fakat bakıcımız başlayalı 2 ay olmasına rağmen sürekli bir mazeretle izin alıyor. Başladığının ilk haftası kayınvalidem kalp krizi geçirdi dedi neyseki cumartesi olmuş pazartesi geldi gelemeyebilirim demişti ama geldi. İkinci hafta yarım gün izin istedi iskiye gideceğim dedi tamam dedim. Üçüncü hafta anneannesi kalp krizi geçirmiş yine bir gün gelmedi. Bir gün bodrum katta oturduğu için evini lağım basmış o gün de tam gün gelmedi. Bir gün öğleden sonra izin istedi doktora gideceğim dedi. Neyse ben tüm bunlardan sonra konuştum kendisiyle bu şekilde olmayacağını bende zaten mecbur olmasam bakacak kimsem olsa bakıcı tutmayacağımı gelmedğii zaman benimde zor durumda kaldığımı filan anlattım. Tamam dedi dün akşam saat 5 gibi beni aradı işyerimi abla ben çok kötüyüm sürekli kusuyorum erken gelebilir misin dedi bende gittim. Sonra o çıktı akşam 10 gibi eşi aradı bir önceki akşam içtiği sütten zehirlenmiş doktora götürdük serum filan taktılar yarın durumu ne olur bilemiyorum dedi. Bende tamam sabah yine durumuna göre arasın beni dedim. Sonra düşündüm ve bana inandırıcı gelmedi saten 6'yı geçiyordu bizden çıktığında ne ara doktora gitti tamam gitmiş olabilir ama serumu ne çabuk taktılar ne çabuk bitti ve 10'da tekrar eve geldi. Bir de serum takılınca zaten toparlıyor insan benim kızımda 3 yaşında zehirlenme olayı yaşadı ve biliyorum. Mesaj attım ona yarın toparlanabilirsen gelmeye çalış bende çok zor durumda kalıyorum işyerinden izin alamıyorum dedim. Saat 11 gibi beni aradı (bu arada saat 10'da konuşacak hali yoktu ama 11'de bülbül gibi şakıyordu). Bana abla biliyorum çok izin aldım ama ben istermiydim böyle olsun her şey üst üste geldi. Şimdi de zehirlendim ben zehirlenmeyi bu hale gelmeyi istermiydim ama gelecek durumum yok yarın hiçbir şey yemedim sürekli kusuyorum ve bağırsaklarımı bozdum dedi. Seni kovacağım desen yine gelecek durumum yok dedi sonra da bana ne diyorsun dedi bende ne dememi bekliyorsun ki ne diyeyim gelemem diyorsan peki dedim istersen yarın akşam geleyim konuşalım dedi bende sen yarın dinlen perşembe günü gelince konuşuruz dedim. Yarın akşamda gelebilirim dedi bende sen bilirsin dedim. İşi bırakmak mı istiyor yoksa hastalık konusunda anlayışsız bir insan gibi mi görüyor beni anlamadım. Ama doktora gittiğine doktorun zehirlenme teşhisi koyduğuna inanmıyorum. Nedenine gelince dediğim gibi serum öyle 1-2 saatte bitecek bir şey değil ayrıca 11'de benimle konuştuğunda alttan-üstten bir gidiyorum dedi doktora gitmiş olsaydı gerçekten doktor o halde onu zaten eve göndermezdi. Bu konuda yanılıyor muyum? Ve işi bırakmak mı istiyor anlayamadım bu akşam ya da yarın sabah geldiğinde nasıl bir konuşma yapmalıyım bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım.