Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bakım, saç kaynak ve saç renkleri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hazeleyss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
27
2
1
33
Arkadaşlar ben yeni üye oldum hep sizi takip ediyodum ve bos zaman bulup aranıza katıldım nihayet:) neyse saçınızı uzatmak bakım yapmak isterseniz yada yok ben kaynak istiyorum sabredemem derseniz bana sorularınızı sorabilirsiniz. Sac acma yada renk değişimi yapmak isterseniz o konularda da yardımcı olabilirim çünkü burada paylaştığınız herseyi denedim ise yaraynlar yaramayanlar tabi sac sekline gore değişiyor falan filan. Bu konularda sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplayabilirim:)

merhaba hazeleyss
Arkadaşlar ben yeni üye oldum hep sizi takip ediyodum ve bos zaman bulup aranıza katıldım nihayet:) neyse saçınızı uzatmak bakım yapmak isterseniz yada yok ben kaynak istiyorum sabredemem derseniz bana sorularınızı sorabilirsiniz. Sac acma yada renk değişimi yapmak isterseniz o konularda da yardımcı olabilirim çünkü burada paylaştığınız herseyi denedim ise yaraynlar yaramayanlar tabi sac sekline gore değişiyor falan filan. Bu konularda sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplayabilirim:)

Ben de yeni üye oldum kaynak yaptırmak istiyorum keratin kaynak izmirdeyim ama fiyatları nasıl acaba sen biliyo musun ? Bi de şöyle bi sorum olacak benim saçlarım iri dalgalı kıvırcık arası bişey sana uygun saç tipi bulunmaz falan dediler kıvırcık daha az olabilirmiş sen ne düşünüyosun bu bikaç hafta içerisinde yaptırmak istiyorum

Back
X