opuyorumnanaktan
Şeniz
o zaman bende baslıyorum cildimde allaha sukur hiçbir sorun yok ama her gun kalktıgımda ve yatarken dr murad ın cilt bakım ürünlerini kullanırım
gece yatmadan once mutlaka bebek yagını tum vucuduma uygularım en iyi nemlendiricin bu oldugu dusunuyorum ...kk da okumustum bepanthene cilde cok ii geliyormus zaman zaman popoma bepanthene surerim (catlakları onluyormus )
bugune kadar yapmadım ama bundan sonra her gun bir meyveyi cildime surup 30 dkka kadar bekletmeyi dusunuyorum ve de pilatese baslamayı
aaa maşallah her gece tüm vücuduna bebeyağı ben yapamam heralde
tatlım her gun olmasada 2 gune bir mutlaka denemelisin ...cildi yumusacık yapıyor
bepanthene ne işe yarıo kızlar bilen war mı
opuyorumnanaktan
Şeniz
o zaman bende baslıyorum cildimde allaha sukur hiçbir sorun yok ama her gun kalktıgımda ve yatarken dr murad ın cilt bakım ürünlerini kullanırım
gece yatmadan once mutlaka bebek yagını tum vucuduma uygularım en iyi nemlendiricin bu oldugu dusunuyorum ...kk da okumustum bepanthene cilde cok ii geliyormus zaman zaman popoma bepanthene surerim (catlakları onluyormus )
bugune kadar yapmadım ama bundan sonra her gun farklı bir meyveyi cildime surup 30 dkka kadar bekletmeyi dusunuyorum ve de pilatese baslamayı
patateside dene fıstık çok güzel geldiğini göreceksin cildine :) rendele daha sonra iyice elinde sık suyunu yüzüne sür, patates rendelerinide yüzüne uygula .kalabildiği kadar kalsın yüzünde. daha sonra ılık suyla yıka.. cildinin rengi bile değişecek
prensesin cnm çok saol almak lazım eczanede bulabilirm dimi fiyat ne kadar bilgin war mı?
bide yüzüde kullanabilirmiyim?
patatesin goz sisliklerine ii geldigini duymustum tatlım ...hemen deneyim bari
tatlım mavisi dedigim gibi plus
kızlar bende onceden cildime seyretilmıs elma sirkesi surerdim tavisye ederim cilde cok ii geliyor
kızlar su bıtkı caylarını aktarlardan mı alıp içiyorsunuz yoksa poset halinde satılan lipton ya da dogadan vb tercih ediyorsunuz ...hangisi daha yararlı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?