mafoldumbenbenimde 3-4 kılo fazlam var bel bolgem kalınlasmaya basladı =( bebegim hangi bitki cayları isimlerinide bizimle paylasabilir misin opuyorumnanaktan
Benideee gaza getiriiinn.:çok üzgünüm:
Benimki bugün beni çok paspal gördüü :mymeka:
Benimde bişiler yapmam lazım bugün yapıcaktım sonra başka şeylere daldım kaldı... :çok üzgünüm:
opuyorumnanaktan
Şeniz
o zaman bende baslıyorum cildimde allaha sukur hiçbir sorun yok ama her gun kalktıgımda ve yatarken dr murad ın cilt bakım ürünlerini kullanırım
gece yatmadan once mutlaka bebek yagını tum vucuduma uygularım en iyi nemlendiricin bu oldugu dusunuyorum ...kk da okumustum bepanthene cilde cok ii geliyormus zaman zaman popoma bepanthene surerim (catlakları onluyormus )
bugune kadar yapmadım ama bundan sonra her gun farklı bir meyveyi cildime surup 30 dkka kadar bekletmeyi dusunuyorum ve de pilatese baslamayı
arkadaslar,
ben de dun aksam guzelce dus aldiktan sonra, yuzumu nive oksijen power temizleme jeli ile temizledim;
nivea nemlendiricimle, goz cevresi kremimi de surdum.
vucuduma da avon sikilastirici vucut losyonu surup, kalca ve basenlerime yine avon masaj aletiyle 2-3 dk masaj yaptim
goguslerime de yine avon gogus sekillendirici kremi surdum.
-- keske bunlari hergun yapabilsem.
kizlar ben avomnun bazi urunlerini kullaniyorum ama dogrumu yapiyorum sizce,
avon dan memnun musunuz? sizce kullanmaya devam edeyim mi,
bugun katologda vucut peelingi ve yuz icin de kil maskesi gordum,
siz ce nasildir bunlar? sparis vereyim mi?
Livcim dr muradın cilt bakım ürünlerinden memnunmusun ?
Ben netten bakıyordum öyle bence çok pahalı ürünleri en aşağı 70tl yanii.. Bana biraz tuzlu geldi..
:uhm:
arkadaslar bana niye kimse yazmiyo :çok üzgünüm:
avonun vucut bakim urunlerine guveniyor musunuz?
:uhm:
hönk :S upss.. o ne ya yuh yaa :kafamçokkarıştı:
valla sütlü ballı maske süper kuru saçlara tavsiye ederim ayrıca durulama suyuna sirkede saçları parlaklaştırıyor.. doğal yöntemleri uygularım :)) kimyasala okadar para veremem.. zira verirsem yakında banka soymam gerekir..:lepi:
kızlar bakımlar gunler dilerim herkese =)opuyorumnanaktan
barretcigim cok gecmıs olsun tatlım dikkat et kendine olur mu ...sampuan için evet fiyatı biraz pahalıymıs bende su sıralar bebek sampuanları ile yıkıyorum
ben avonun makyaj ürünlerine güveniyorum.. duş jeli ve kil maskelerine yüz bakım kremi yuz bakım maskesi tonik gibi ürünlerinede:uhm:
Livim, bebek şampuanı sence nasıl ? memnun musun ?
saçının ihtiyacını karşılayabiliyor muu ?
yumuşak yapıyor mu balım ? opuyorumnanaktan
1 su bardağı sütü cezveye koy..Canım bu ballı sütlü tarifi tam yazabilir misin acaba ?
belki yazmışsındır ama ben göremedim...
saçlarım kuru benim de, denemek isterim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?