Ha birde bazı arkadaşlar kadın süslendi diye koca başkasına bakmaz diye bir şey yok içinde varsa yapar demişler..
benim söylemek istediğim bu değildi;
siz kendinizi koyun onun yerine ve düşünün
işten geli eve ter kokuyo ayaklar bütün gün ayakkabıda kokuşmuş tırnaklar pis ay ben anlatırken içim kalktı
adam birde gelince kendine yarım saat ayırıpta temizliğini yapmıyorsa bu bakımsızdır
ama adam gelir gelmez duşa girip tertemiz oluyorsa tıraşını olup deodorantını losyonunu sürüyorsa bunu hem kendisi hemde eşini düşündüğü içindir.
insanın misler gibi koklaya koklaya öpesi gelir valla
kadınlarda böyle baksalar iş biter.. tabiki koca hemen makyajla eve bağlanmaz ama temiz oldunuz diyede koca sizi dövmez herhalde :)
ne bileyim ev kıyafetiyle oturursun ama yüzündeki sivilceyi lekeyi çözersin yada yine eşofmanla oturursun ama bi yüzünü tonikle silmek yada gülsuyuyla yıkamak gelmez aklına
çekmecede onca krem de olsa yapmazsınız
yani karşıda ki insan be sırf isan onu sevdiği için yapar ona daha güzel görünmek ister :))
aldatmasın diye değil yapılan bakımlar o :) öylesine bir göndermeydi sadece..
iki aylık evliyim her haftasonu ailemin yanına gittiğimiz için bir de evim tam yerleşmedi ben de saldım aslında bu da bahane değil içimden gelmiyordu heralde ama artık ben de dikkat etmeye calışacağım
Ama haklısınız aslında..Hepsi kişisel bakım da yapa yapa insana sıradan geliyor işte..
Mesela bıyıkları çıkmış kadınlar (yaşlılar hariç) var ya etrafta..Hem de genç..
Hayret ediyorum ya kocan seni nasıl öpüyor acaba diye içimden geçiriyorum..
ay hakkaten ne güzel olmuş burası benide katın aranıza kızlar
slm kizlar bu topik cook güzelya,hemen simdi kalkip önce cildimi temizleyip birgüzel kremleniyorum,sonrada göbek ve bel cevreme sikilastirici inceltici kremimi sürüyorum.gaza geldim yawww
Bende sabahtan başlayım o zaman alın olurmu aranıza, hem inşallah biraz daha iyileşirim.
sabah ta uyanamadım diye kaytarmak yok tamam mı şakkıdı
hadi bakalım güzel bir sabaha güzel bir şekilde merhaba de :) iyi gecelertamam canım söz, zaten çocuklar için erken kalkıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?