Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikle ewlendikten sonra kendni salan bakımsız kadınlara tahammülü olmayanlarbakımdan kastım şıkır şıkır gynp bir ton makyajla dolanmak değil ewv içinde
![]()
Kimseyle alip veremedigim yoktur, isteyen kendini salabilir,isteyen kendisine bakabilir kocasi ile onun sorunu.
Banane![]()
evli misin 1?
cocugun var mi 2?
hayr ewli değilm, ama ben dedğim şeyi bununla ilşkilendrmyorum,çünkü tersini çok gördm
evli degilim ama evli olupta kendini salan kadinlari anlamiyorum sonrada kocasi bakimli kadinlara baktimi neden bakti oluyor![]()
özellikle ewlendikten sonra kendni salan bakımsız kadınlara tahammülü olmayanlarbakımdan kastım şıkır şıkır gynp bir ton makyajla dolanmak değil ewv içinde
![]()
canım evliliğinde ilk zamanlar hevesli oluyorsun. Şıkır şıkırda geziyorsun, Fıkır fıkırda kaynıyorsunben kızıma 3 aylık evliyken hamile kaldım. İlk 3 ay herşeyime dikkat ederdim. Daha sonra bir mide bulantısı başladı yataktan çıkamaz hale geldim. O halde nasıl kendime bakabilirdim ki? Bu süreci atlattıktan sonra yine herşeyime dikkat etmeye başladım. Ta ki doğum yapana kadar. Gurbette genç tecrübesiz bir annesin ve evin sorumluluğu senin üzerinde. Bütün yoğunluğunu eve ve bebeğine vermişsin. saçımı tarama fırsatı bulabiliyorsam ne mutlu banaydı. Kusmuklu üstümü değiştirmem benim için en büyük bakımdı
Derken kızım büyüdü ben yine kuaförüme, evde bakımımı ihmal etmedim. Ama bir süre sonra atıyorum ilk zamanlar her günse, sonra her hafta olmaya başladı daha sonra her hafta, daha sonrada düğünden düğüne
2. bebekti, kızımın ilkokula başlamasıydı, dersleriydi derken yinede vakit bulmaya çalışıyorum. En azından vücut temizliğime dikkat edip, kendime çeki düzen veriyorum. Ama şimdi eşime bakıyorum, o benden daha çok salmış kendini, Benden daha pasbal, Benden daha rahat...
yani ben evlendiğimden beri diş fırçalamazlık etmedim. Ama eşimin diş fırçasının üzerinde toz bulutu kapladı
Birazda karşındakine göre hareket edersin... Yani bu bakım işi al gülüm ver gülüm gibi bir iş
![]()
Kendileriyle görüşseniz..
Belki onlara tahammül edemediğinizi öğrenirlerse değişmeye başlarlar...![]()
sana katııyorum canım birazda karşındakiyle alaklaı bişey. sen yaparsın karşında ki bunu gördüğü halde seni beğenmezse bi yere kadar diyip bırakıyosun. bunu yazanar bekar oldukları için pempe pembe bakıyolar evlenince görelim onlarıda, ilgisiz bi koca, tek başıan başka bi şehirde , kimsesiz olunca ne bakım gelir elden ne bakmam kendine...
![]()
Evliyim hamileykende bakımlıydım.Hatta insanlar çok güzel hamilesiniz derdi.Anne oldum halen bakımlıyım kiloma dikkat ederim.Makyajsız dışarı çıkmam.Yani biraz karakterle ilgili.Senin ne demek istediğini anladım.Bazıları daha hiç çocuk yokken kilo almaya başlıyor kendilerine dikkat etmeyi bırakıyor.Bence bakım şart.
bazı arkadaşlar neden laf sokma çabasına girmşler anlayamadm,yargılamıyorum kimide böle oluyor iştearkadaşlar anlatamdm sanırım bakımdan kastım hergün makyaj kaför falan değildi ve bunuda yazmıştım, ha ayrıca bebeği olanlara ayrıca saygm war bir arkadaş yazmış hatta. şunuda kabullenmek gerek ya yok hamle kaldım diyip kıtlıktan çıkmış gibi yiyip,sonrada o yolda dewam eden we durmundan hiç rahatsz olmayanları anlmıyorum ya, ter kokmasına rağmen o şeklde dewam eden. böle şelern çocukla yada ewlilikle alakası yok bu herkez kendsyle alakalı bi durum. tabiki bazı zamanlar olur canınız saçınızı bile taramak istemez. ama kaş bıyık almış başını gtmş ne bi parfmlenmek ne bi duş almak, kılık kıyafet desen o biçim, o saçı yağlı gezenler, güzel kokmaya özen göstermeyenler yok arkadaş ya saçmalık cidden. bencede walla öle ewn içinde maymun gbi gezip kocana kapıyı maymun gibi açıp kocan başkalarına baktımı surat yapmıcaksn