bakımısz kadın

sene 2006 ve ikizlerim evimde tarıfı olmayayan bir mutlulukk..sonrasın da emzirme..mama takviyesi...dakikalarca gaz çıkarma...bez degiştirme peşinden kusar üst degiştirme..evin temizligi ...yemek ...uyuması için salla durr...vs...vs.. harcagın fiziksel güçün yarattigi yorgunluk ...eve kapanmış olmanın yaratttıgı psikolojii .uykusuzlukkk daha ne anlatım ..bunları yasarken insan kendini salıyor kızlarr..ama sükürler olsun iki senedir rahatım ..çeki düzen vermeye başladım kendime ..şimdi bakıyorumda yorumlara ne kadar açımasızsınız..ben hiç bir zaman kocamın karsısına maymun gibi çıkmadım ..nasıl bir kelime anlamısta degılım yakışıyormu maymun kelimei insan için kullanılmaya ilgiç yaniii

Ben kokudan yanına yaklaşılmayan bir çok kadın gördüm.Toplu taşıma araçlarında özellikle :50:
Bunun hiçbir mazereti olamaz.Geçendede bıyıklı bir kasiyer gördüm resmen pala bıyık bırakmıştı:53:

Herkes makyaj yapmak yada iyi giyinmek zorunda değil.Ama kötü kokmak, istenmeyen tüylerini görmezden gelmek, çatal çatal saçlarla dolaşmak, beni beğenen beğenmiş mantığıyla kıtlıktan çıkmış gibi yemek hiçbir kadına yakışmıyor.Ama ne yazıkki böyle birçok kadın var.

Kadın olsun erkek olsun insanın kendine saygısı varsa her daim bakımlı olmalı ve mis kokmalı....

Bende 7 yıllık evliyim...

Son düzenleme:
bakımsız kadınlara senin niye tahammülün yok onu anlamadım öncelikle ben
beni ben ilgilendiririm diğer kadınlar umruma bile gelmez onu da onun kocası düşünsün
ayrıca evlenince hep evde bakımlı mı olucam tabi ki hayır yeri gelicek bakımlı olucam yeri gelicek salaş olucam yani bu böyledir rahat olmak isterim kocamın yanında
benim için önemli olan pis kadınlar asıl bende onlara tahammül edemiyorum:34:

bencede temiz kokan, saçı başı taranmış ve temiz giyinen kadın bakımlıdır iila makyaj yapmanın şart olduğunu düşünmüyorum:) birde bakımlı olacağım diye düğüne gider gibi yemek pişiren hanımlar olduğunu düşünün sizce bakımlımı?

Art arda iki tane kelimeyi düzgün yazamayan , sesli harfleri kullanmaya üşenen, maymun gibi tabirlerle başkalarına hakaret eden aciz insanlar kalkmışlar başkalarını üşengeçlikle kendine bakmamakla tenkit ediyorlar.

Sormazlar mı sen daha önündeki klavyeden harfleri düzgün tuşlamaya tenezzül etmiyorsun utanmadan hangi cüretle başka insanları üşengeç diye eleştirip üzerine hakaret edersin.

ay siz şakamısınz ya. ben klawyemi istedğim gibi kullanırım ya sen bununla onu nasıl kıyaslayabliyorsun. Allah.m sen akıl fikir wer ya şu insanlara

Arkadaşlar bende temizliğime bakımıma dikkat eden birisiyim ben eşime değer verir evimde onu çok güzel karşılarım çok memnun olur oda bana değer verir. Bence kişi sadece dışarıda çarşıda pazarda değil evinde dahada bakımlı olması lazım erkek dışarda süslenmiş kadınları görüp eve gelince eşini dahada bakımlı görünce dışarıya özentisi olmaz. Her kadın bakımlı olmalı bence şuda bir gerçekki çocuklar olunca kendine zaman ayırmaya fırsat olmuyor bunuda yaşayan bilir . Bu arada 3 çocuk annesiyim (bekara hanım boşamak kolaymış derler)...

9
)

ya gerçekten insanlarla uğraşmak çok zor ya , bazılarının aklı nasıl çalışıyor nasıl işliyor anlamıyorum. benm dedğimi alıp ewrip çewrip bana çemkirenler war. şakamısınz ya. TEKRAR NE DEMEK İSTEDĞİMİ OLDUĞU GİBİ ANLAYAN ARKADAŞLARA VE BU DOĞRULTUDA CEVAP VEREN ARKADAŞLARA BİNLERCEEEE KEEEEEZZZ TEŞEKKÜRLERRRRRRRR

uzun uzun yazmistim
bekarkenki halimi
evli ve cocuksuz halimi
hamilelik donemimi
sonra cocuklu gecen zamanlarimi
ama vazgectim cunku
bu konuyu acan bekar hanim
evliligin sorumlulugunu bilmeyen bir insan
her evli kadinin statusu farklidir
flort donemindeki ozeni her zaman gosteremez
bakimsiz zamanlar olacaktir ozellikle cocuk olduktan sonra
heleki yardimcisi yoksa
kadinin kapasitesine, gordugu muameleye bagli
ama bu bakimsizlik kimi zaman
erkegede bagli
cogu erkek esleriyle evlendikten sonra
kisitlamalar getirir
kadinlarda hemen kabullenir iste bu sebeplerden dolayi
kendine ozen gostermeyenlere kiziyorum

bekarken ozellikle "yarin ne giysem" diye dusunurken ben
simdi "yarin ne yemek yapsam"
kimse benim uykumu bolemezken
simdi bir kac saate bir uyaniyorum cocugum icin
sabahlari gozlerim siserken ilk isim cocugumu doyurmak
sonra yuzumu yikamak oluyor
aman neysene :)

uzun uzun yazmistim
bekarkenki halimi
evli ve cocuksuz halimi
hamilelik donemimi
sonra cocuklu gecen zamanlarimi
ama vazgectim cunku
bu konuyu acan bekar hanim
evliligin sorumlulugunu bilmeyen bir insan
her evli kadinin statusu farklidir
flort donemindeki ozeni her zaman gosteremez
bakimsiz zamanlar olacaktir ozellikle cocuk olduktan sonra
heleki yardimcisi yoksa
kadinin kapasitesine, gordugu muameleye bagli
ama bu bakimsizlik kimi zaman
erkegede bagli
cogu erkek esleriyle evlendikten sonra
kisitlamalar getirir
kadinlarda hemen kabullenir iste bu sebeplerden dolayi
kendine ozen gostermeyenlere kiziyorum

bekarken ozellikle "yarin ne giysem" diye dusunurken ben
simdi "yarin ne yemek yapsam"
kimse benim uykumu bolemezken
simdi bir kac saate bir uyaniyorum cocugum icin
sabahlari gozlerim siserken ilk isim cocugumu doyurmak
sonra yuzumu yikamak oluyor
aman neysene :)

az çekştrmişsn ne dmeekk istedğimi az daha sağa sola çekştr az olmuş ya sabır ya

bazı arkadaşlar neden laf sokma çabasına girmşler anlayamadm,yargılamıyorum kimide böle oluyor işte :34: arkadaşlar anlatamdm sanırım bakımdan kastım hergün makyaj kaför falan değildi ve bunuda yazmıştım, ha ayrıca bebeği olanlara ayrıca saygm war bir arkadaş yazmış hatta. şunuda kabullenmek gerek ya yok hamle kaldım diyip kıtlıktan çıkmış gibi yiyip,sonrada o yolda dewam eden we durmundan hiç rahatsz olmayanları anlmıyorum ya, ter kokmasına rağmen o şeklde dewam eden. böle şelern çocukla yada ewlilikle alakası yok bu herkez kendsyle alakalı bi durum. tabiki bazı zamanlar olur canınız saçınızı bile taramak istemez. ama kaş bıyık almış başını gtmş ne bi parfmlenmek ne bi duş almak, kılık kıyafet desen o biçim, o saçı yağlı gezenler, güzel kokmaya özen göstermeyenler yok arkadaş ya saçmalık cidden. bencede walla öle ewn içinde maymun gbi gezip kocana kapıyı maymun gibi açıp kocan başkalarına baktımı surat yapmıcaksn

maymun gibi kocasini karsilayan kadinlarin kocalarini teselli et istersen
cok derdine dustugun icin

maymun gibi kocasini karsilayan kadinlarin kocalarini teselli et istersen
cok derdine dustugun icin

ben dedğim şeyden rahatsz değilimki sen nie burdan laf sokmaya çalışıosun. sen önce okuduğunu bi algıla bi anla. ben bebekli bayanlardan bahsetmedm ve bunu 50 kere dedm ama işte anlamayana anlatamıyosun, benm gözmde pasakalı bıyıklı pis kokan kadn maymun gibidr, ya bide bu kadar yapmaıck olmayın ya kendnz çokmu farklı tabrler kullanıyosnuzda başkası diyince gocunuyosunz. ben buraya adam gibi bi konu açtım ne hale geldi ya . hiç daha konuşmıcam ya konu amacndan saptı . maymun gibi kadınların kocasnı teselli et derken??? ya gt Allah.ndan bul ben sabırlı bi insan değilm daha fazla parlamak istemyorum

bakımsız kadın yoktur
vakti olmayan kadın vardır..
meşgul kadın vardır..
evde kaynanasıyla oturmak zorunda olan kadınlar vardır..
veya ev hanımı olup sabahlara kadar bebeği ağlayan kadınlar vardr..
ikizleri üçüzleri olan kadınlar vardır..
akşam eve gelince nasılsın demeden yemeği soran kocaları olan kadınlar vardır..
hergün görgüsüz misafirlerle uğraşmak zorunda kalan kadınlar vardır.
yemek, temizlik,eş,çoçuk misafirle ilgilenmek zorunda kalan kadınlar vardır...
ütünün buharıyla makyajı akan kadınlar vardır..
yemeğin kokusuyla parfümü kaçan kadınlar vardır..
dekoldeyle evinde dolaşırken aniden kapısı çalan kadınlar vardır...
hasılıkelam bekara karı boşamak kolay demişler..ne güzel demişler..:68:

bakımsız kadın yoktur
vakti olmayan kadın vardır..
meşgul kadın vardır..
evde kaynanasıyla oturmak zorunda olan kadınlar vardır..
veya ev hanımı olup sabahlara kadar bebeği ağlayan kadınlar vardr..
ikizleri üçüzleri olan kadınlar vardır..
akşam eve gelince nasılsın demeden yemeği soran kocaları olan kadınlar vardır..
hergün görgüsüz misafirlerle uğraşmak zorunda kalan kadınlar vardır.
yemek, temizlik,eş,çoçuk misafirle ilgilenmek zorunda kalan kadınlar vardır...
ütünün buharıyla makyajı akan kadınlar vardır..
yemeğin kokusuyla parfümü kaçan kadınlar vardır..
dekoldeyle evinde dolaşırken aniden kapısı çalan kadınlar vardır...
hasılıkelam bekara karı boşamak kolay demişler..ne güzel demişler..:68:

:42::42::42: Nekadar güzel tercüman olmuşsun valla eline sağlık.

ay siz şakamısınz ya. ben klawyemi istedğim gibi kullanırım ya sen bununla onu nasıl kıyaslayabliyorsun. Allah.m sen akıl fikir wer ya şu insanlara

Benim aklım ve fikrim yerinde aklı ve fikri kendin için iste çünkü çok ihtiyacın var.

Ama akıl ve fikir kelimeleri seninle bir araya gelince oksimoron oluşturur.

Ne oldu sen burada insanları maymun diye istediğin gibi yaftalarken sorun yok ama iki kelimeyi düzgün yaz dediğimizde "ben klavyeyi istediğim gibi kullanırım" diyorsun.

Evine gittiğin insalara burada gıyabında hakaret edeceğine yüreğin yetiyorsa bu düşüncelerini yüzlerine karşı söylersin.

Son düzenleme:
bende karşıdaki insanın sırf evli olmasını çekemeyip fesatlanan ve egosunu tatmin etmek için kusur arayan ve buldugu kusurları bir baskasıyla çekiştiren sakız gibi uzatıpta uzatan insanları hiç ama hiç anlamıyorum :51::51:

22 yasında koca kızsın egonu tatmin ettin mi? memnun oldun mu şimdi?

evde kalmanın psikolojısıyle evli olan yakınlarına cevrene bu sekılde uslupla yaklaşıpta aklın sıra onlardan üstün oldu demi?? böyle egolarına oynarak sen kazandın demi??

seni takan olsaydı gelıpte buraya boyle bi konu acmazdın zaten?? egon yerlerdeeeee :33: şimdiii seni tebrık ederim... insanlarla uğrasmayı amaç edınmıs senın gibilerine hiç ama hiçççç anlamıyorummmm

haa bıde bakımsız diyeee kocaların eşlerını aldatmasında,baska kadınlara bakmasına müstehak goruyorsunyaa.. yazık olsun..

Son düzenleme:
eli ve bakımsız kadınları yargılamak için sanırım
her iki durumda da bulunmak gerekiyor ki
ortaya objektif bir yorum çıksın..ben de bekarım
ama pek tabii evli kadınlarımızın halini anlayabiliyorum.
çocuk olmasa bile çalışan bir kadın için zaman o kadar
dar kii..diyelim ki evde ,ev hanımı ..her kadın kendisine
bakmalı diye bir kaide de yok..nerede yaşadığı ne eğitim
aldığı önemsiz...bunu burada sorgulamaksa çok yersiz..:51:

ah ah bekarken tek derdım sıyah elbısemın altına ne renk ayakkabı alayım saclarıma ne sekıl vereyım rujumu hangı marka alayımdı evlendım kaynana derdı kayınpeder derdı gecım derdı hayattakı olumsuzluklar arttıkca canınında almadıgı seyler oluo ne bakımı aynada mutsuz kırılgan bı kadın goruosun bıde cocugun ıcın herseyın en ıyısı olsun dıe ugrasırken kocana bıle vaktın olmadıgı oluo ne bakımı rahat kıyafetler topeden baglı sacla gune baslıosun aaaaaa ne zaman aksam olmus tamam pasaklı deılız ama ılerısını yapmak ıcınde moral zaman bırazda maddıyat olmalı

Back
X